McDonalds

• Začetnik teme Začetnik teme AleX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Beše skoro emisija - Supersize me.
Mislim da tako nešto ide.
I pokazaše baš lepo sve na šta deluje hrana iz meka.
Jednom godišnje jedem, sladoled ili pomfrit.
Meso njihovo sam jednom probala, kad sam bila mala, na nekom rodjendanu tamo. :/
Ne bih to mogla jesti.

Nikako. Kad samo pomislim šta sve u tome može imati.
Inače, slabo baš jedem brzu hranu, slatkiše...

Ta njihova "malenkost" je ironična.

Da li vam se čini da je jedna kocka čokolade malo?

Znate li šta ista sadrži?

o tome ti i pricamo...proizvodi u MD-u su kolicinski mali,ali u sebi sadrze 1000razlicitih sranja...isto vazi za kocku cokolade...s' tim da je cokolad zdravija od fast food-a...od nje barem imas neke koristi-kakao u njoj izaziva osecaj srece......:D

I mek izaziwa osetjaj sretje :D
ai imas sportiste koji jedu u meku
pazi u onom cizu imas krastawtz, imas u bg meku salatu, imas sir, i ono meso
dakle = pretty healty xD.
Swe u swemu nije nista strasno, jedino sto je lose je sto ima dosta soli z:D
Ali ono kriwiti mek za gojaznsot=debilnost z:D
Da ne pominem da imas sto primera drugih mnogo kalorijski gorih stwari tipa kontuki chiken ne znam dal ima u srbiji, ili pak pecenje u ulju itd itd

I mek izaziwa osetjaj sretje :D
ai imas sportiste koji jedu u meku
pazi u onom cizu imas krastawtz, imas u bg meku salatu, imas sir, i ono meso
dakle = pretty healty xD.
Swe u swemu nije nista strasno, jedino sto je lose je sto ima dosta soli z:D
Ali ono kriwiti mek za gojaznsot=debilnost z:D
Da ne pominem da imas sto primera drugih mnogo kalorijski gorih stwari tipa kontuki chiken ne znam dal ima u srbiji, ili pak pecenje u ulju itd itd
dokle god imas granicu i znas da povuces rucnu,neces da se ugojis.....smatram da veliki udeo u gojaznosti ima i vaspitanje...znate ono,kad smo bili mali,a mama i tata ti kazu :"ne mozes od stola dok ne pojedes sve iz tanjira"...i tako se naucimo da ispraznimo tanjir,bez obzira na to da li smo se zasitili ili ne...a sto si stariji,porcija postaje sve veca i veca........

dokle god imas granicu i znas da povuces rucnu,neces da se ugojis.....smatram da veliki udeo u gojaznosti ima i vaspitanje...znate ono,kad smo bili mali,a mama i tata ti kazu :"ne mozes od stola dok ne pojedes sve iz tanjira"...i tako se naucimo da ispraznimo tanjir,bez obzira na to da li smo se zasitili ili ne...a sto si stariji,porcija postaje sve veca i veca........

TAcno tako, mozes se ugojiti ko swinja i sa hranom iz one prodawnitze zdrawa hrana z:D.
Poenta je u kontrolisanu koliko si pojeo i sta, a mislim da je mek tu jako korektan posto imas izlistano koliko cega ima u cizu recimo, ili meku na omotu :ok:

TAcno tako, mozes se ugojiti ko swinja i sa hranom iz one prodawnitze zdrawa hrana z:D.
Poenta je u kontrolisanu koliko si pojeo i sta, a mislim da je mek tu jako korektan posto imas izlistano koliko cega ima u cizu recimo, ili meku na omotu :ok:
pa u teoriji mozes...npr kikiriki,lesnici i slicno su uzasno kaloricni...kao i suvo grozdje,sljive itd...ali to su zdrave kalorije....

pa u teoriji mozes...npr kikiriki,lesnici i slicno su uzasno kaloricni...kao i suvo grozdje,sljive itd...ali to su zdrave kalorije....

Zdrave kalorije???

Ti si stvarno za
konopac.jpg

celu uzinu potrosim u Meku :mrgreen:

al najgroe kad treba da se spustim od Terazija do skole a tu je Mek,pa ne mogu da odoliiiim :heart:
i onda za uzinu nemam sta da jedem :lol:

joooj...e moja drugarica je sad u 4.godini zivela na pomfritu iz meka...

odemo nas dve na odmoru tamo,ona nakupuje gomilu pomfrita,i posle ceo kabinet ruskog mirise na pomfrit jos 3 sata:lol:...i tako 3-4 puta nedeljno....

joooj...e moja drugarica je sad u 4.godini zivela na pomfritu iz meka...

odemo nas dve na odmoru tamo,ona nakupuje gomilu pomfrita,i posle ceo kabinet ruskog mirise na pomfrit jos 3 sata:lol:...i tako 3-4 puta nedeljno....

Celu godinu živela na pomfritu?

Moraćeš da je pošalješ kod mojih prof na testiranje.....................definitivno da!

Inace, nije toliko nezdrava hrana u meku. Treba pre svega izgegavati one sireve i pomfrit.
Sve ostalo je sasvim zadovoljavajuce. Cak i ono meso je 100% junetina, bez aditiva, malo poseljeno i pobibereno. Ne dodaju cak ni ulje u to.

Sorry za off, ali ako nađeš nekog od moderatora tinejdžera, prosledi im moju molbu da moja novo otvorena tema, This time, it's real one, baby, bude lepljiva.

Back