Joy, ja mnogo volem taj sladoledd![]()
i ja...najnajanaj sladoled na svetu...sa duplim prelivom....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joy, ja mnogo volem taj sladoledd![]()

Verovatno niste čitali temu otpočetka.
Ne postoji mali obrok kod njih, sve je ogromno.

Si ti pri sebi?
pa ono malo gowno cizburger ima samo yebenih 300 kalorija
Moras da pojedes jedno 4 cizburgera da bi se najeo
HLEB IMA OKO 2000 KALORIJA P ATI WIDI![]()
Si ti pri sebi?
pa ono malo gowno cizburger ima samo yebenih 300 kalorija
Moras da pojedes jedno 4 cizburgera da bi se najeo
HLEB IMA OKO 2000 KALORIJA P ATI WIDI![]()
jes stvarno su mali
ko kolacici
ja njihove cizburgere, hamburgere itd ne jedem
pomfrit,sladoled i ponekad milk sejk

Ta njihova "malenkost" je ironična.
Da li vam se čini da je jedna kocka čokolade malo?
Znate li šta ista sadrži?

dokle god imas granicu i znas da povuces rucnu,neces da se ugojis.....smatram da veliki udeo u gojaznosti ima i vaspitanje...znate ono,kad smo bili mali,a mama i tata ti kazu :"ne mozes od stola dok ne pojedes sve iz tanjira"...i tako se naucimo da ispraznimo tanjir,bez obzira na to da li smo se zasitili ili ne...a sto si stariji,porcija postaje sve veca i veca........I mek izaziwa osetjaj sretje
ai imas sportiste koji jedu u meku
pazi u onom cizu imas krastawtz, imas u bg meku salatu, imas sir, i ono meso
dakle = pretty healty xD.
Swe u swemu nije nista strasno, jedino sto je lose je sto ima dosta soli
Ali ono kriwiti mek za gojaznsot=debilnost
Da ne pominem da imas sto primera drugih mnogo kalorijski gorih stwari tipa kontuki chiken ne znam dal ima u srbiji, ili pak pecenje u ulju itd itd
dokle god imas granicu i znas da povuces rucnu,neces da se ugojis.....smatram da veliki udeo u gojaznosti ima i vaspitanje...znate ono,kad smo bili mali,a mama i tata ti kazu :"ne mozes od stola dok ne pojedes sve iz tanjira"...i tako se naucimo da ispraznimo tanjir,bez obzira na to da li smo se zasitili ili ne...a sto si stariji,porcija postaje sve veca i veca........
.

pa u teoriji mozes...npr kikiriki,lesnici i slicno su uzasno kaloricni...kao i suvo grozdje,sljive itd...ali to su zdrave kalorije....TAcno tako, mozes se ugojiti ko swinja i sa hranom iz one prodawnitze zdrawa hrana.
Poenta je u kontrolisanu koliko si pojeo i sta, a mislim da je mek tu jako korektan posto imas izlistano koliko cega ima u cizu recimo, ili meku na omotu![]()
pa u teoriji mozes...npr kikiriki,lesnici i slicno su uzasno kaloricni...kao i suvo grozdje,sljive itd...ali to su zdrave kalorije....
da!malo sam se lose izrazila,ali to je to!u glavnom se kaze dobri i losi UH...cinjenica je da konzumiranjem tog tipa hrane u sebe ne unosis nista sto ti skodi,za raliku od cipseva i fast foo-a koji su puni toksina i tako tih sranja.Zdrave kalorije???
Ti si stvarno za![]()
celu uzinu potrosim u Meku
al najgroe kad treba da se spustim od Terazija do skole a tu je Mek,pa ne mogu da odoliiiim
i onda za uzinu nemam sta da jedem![]()
...i tako 3-4 puta nedeljno....joooj...e moja drugarica je sad u 4.godini zivela na pomfritu iz meka...
odemo nas dve na odmoru tamo,ona nakupuje gomilu pomfrita,i posle ceo kabinet ruskog mirise na pomfrit jos 3 sata...i tako 3-4 puta nedeljno....
Inace, nije toliko nezdrava hrana u meku. Treba pre svega izgegavati one sireve i pomfrit.
Sve ostalo je sasvim zadovoljavajuce. Cak i ono meso je 100% junetina, bez aditiva, malo poseljeno i pobibereno. Ne dodaju cak ni ulje u to.
Da, da, samo junetina i parče mesa od foke.