McDonalds

• Začetnik teme Začetnik teme AleX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да,управо тако. А уосталом то је начин и да себе уништиш и ослабиш.

pa meni ne treba da smrsam a koliko sam citala nikom odavde ne treba(msm nekima mozda malo) pa zasto ne bi onda kupovali u meku.....ne mozes da se ugojis naglo ako si ceo zivot mrsav...msm kupujemo oruzje na koj nacin,objasni??!

Мек је живо сра*е.....Оно што сам пробала је тако одвратно и безукусно, да уопште не контам како људи могу да свакодневно једу ту:confused:
Љуте пљеске код Мишка су закон:mrgreen:

pa meni ne treba da smrsam a koliko sam citala nikom odavde ne treba(msm nekima mozda malo) pa zasto ne bi onda kupovali u meku.....ne mozes da se ugojis naglo ako si ceo zivot mrsav...msm kupujemo oruzje na koj nacin,objasni??!

Девојчице,не ради се о тежини већ о томе што ти то уништава организам,скраћује животни век,повећава притисак ,слаби имунитет,ствара донекле и завинсот итд.

Девојчице,не ради се о тежини већ о томе што ти то уништава организам,скраћује животни век,повећава притисак ,слаби имунитет,ствара донекле и завинсот итд.

ali ja ne kupujem u meku msm meso,sladoled sigurno ne moze da mi skrati zivotni vek....nisi mi odgovorio na pitanje :roll:

Pa kad bi ishli tom logikom i palili sve ono shto izaziva zavisnost, skracuje zivotni vek, povecava pritisak, mislim da bi ceo svet ziveo na vocu i vodi.
Ako ti se neshto ne svidja i mislish da ti steti... pa okej, nemoj da ga konzumirash...
Al' je ravno idiotluku paliti ga, jer ne razmisljaju svi kao ti...
Razumes sta ti pricam?

А извини ,нисам видео питање.

Хм,па да ти најупроштеније објасним (мрзи ме да куцам опширно)

Мекдоналдс је америчка фирма убачена за брзу зараду и тровање народа.(то таму једу само клошари док је овде ''ин'')
Америком владају ционисти ,да ти олакшам Јевреји
Јевреји су врло богат народ и они држе велики проценат светског капитала и медија
Они имају амбиције за ширење територије (оружано) као што су после такозваног '' холокауста '' противправно створили државу Израел.
Тако да ти куповином у мекдоналдсу део прихода дајеш јеврејину у џеп што ће нас можда коштати главе.

Данас је опасно бити антисемита, немој ширити мржњу међ' тинејџерима:mrgreen:

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFlNIakhUY2R6M2hHWW1PS25tY3lOZXcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

А извини ,нисам видео питање.

Хм,па да ти најупроштеније објасним (мрзи ме да куцам опширно)

Мекдоналдс је америчка фирма убачена за брзу зараду и тровање народа.(то таму једу само клошари док је овде ''ин'')
Америком владају ционисти ,да ти олакшам Јевреји
Јевреји су врло богат народ и они држе велики проценат светског капитала и медија
Они имају амбиције за ширење територије (оружано) као што су после такозваног '' холокауста '' противправно створили државу Израел.
Тако да ти куповином у мекдоналдсу део прихода дајеш јеврејину у џеп што ће нас можда коштати главе.

mozda nece,ne valja ti to sto si nacionalista(rasista)

Back