MC Stojan?

em si stojan:
on radi hip hop

Radi Hip-Hop. Pa tesko ce to da radi. Hip-Hop ustvari i nemoze da se radi. Nemoj da koristis termin "Hip-Hop" kada ne znas sta to znaci. A da se poredi sa Tatulom, da ga pojede. Xaxaxaxa (smeh). Pa to je smesno. Bolje lirike i matrice??? Xaxaxa. Daj ne lupaj. Taman sam mislio da je Stojan OK, ali strasno. Da mozda ne moze da pojede i Marcela? :lol: :lol: :lol:

Vece gluposti nisam cuo.

hahaha :D :D :D :D nisam bio 2 dana i imam sta da vidim :D :D :D pa joj, ja da zelim da mi spot gledaju SHABANI RETARDI IDIOTI i ostala klapa imo bi 7000 gledanja za nedelju a ne za mesec dana... a i to da me pojede HAHAHA kakav flow???o cemu pricas??? HAHAHA pa nek mi izadje na battle ako on uopste kapira tu pricu jer je "komercijala".... pa nek mi navede jednu normalnu grupu stranu koju slusha..... neka se ugleda na 50 centa, blago njemu, lepo meni.... ja radim underground koji on nikad nece skapirati.....imao sam 45 nastupa samo u zadnje 2 godine (da ne pricam odkada sam krenuo da slusham i kada sam krenuo da radim rep), ne bavim se ja ovim od juce ko taj kreten.... ljudi shvatite, nemam nista protiv decka, SAMO GA NEMOJTE MESHATI SA HIP HOP-om MOLIM VAS!!! pa iz kog je on sela ispao?? lucani, tako nesto??? pa on da mi prica o hip hopu??? hahahahahaah, pa ceo zivot sam u glavnim gradovima, tako sam i odrastao, gradsko dete, video sam sve i beton, narkomane, dilere, sranja....necu da kenjam previse, al on nije video jebeni semafor u zivotu! pa o cemu pricamo onda?? neka se drzi te spike traktora, jorgovane brali i devojaka sa sela....haha...a u spotu "video sam ribu, ima dobru sisu" i pritom se pojavljuje devojka ravna ko daska....pa kad bi mu bilo koja novosadjanka stavila sisu u usta, usro bi se i svshio u isto vreme.....he, shabani sa sela doshi da me uce sta je hip hop!!!!!

Tatula(ns):
hahaha :D :D :D :D nisam bio 2 dana i imam sta da vidim :D :D :D pa joj, ja da zelim da mi spot gledaju SHABANI RETARDI IDIOTI i ostala klapa imo bi 7000 gledanja za nedelju a ne za mesec dana... a i to da me pojede HAHAHA kakav flow???o cemu pricas??? HAHAHA pa nek mi izadje na battle ako on uopste kapira tu pricu jer je "komercijala".... pa nek mi navede jednu normalnu grupu stranu koju slusha..... neka se ugleda na 50 centa, blago njemu, lepo meni.... ja radim underground koji on nikad nece skapirati.....imao sam 45 nastupa samo u zadnje 2 godine (da ne pricam odkada sam krenuo da slusham i kada sam krenuo da radim rep), ne bavim se ja ovim od juce ko taj kreten.... ljudi shvatite, nemam nista protiv decka, SAMO GA NEMOJTE MESHATI SA HIP HOP-om MOLIM VAS!!! pa iz kog je on sela ispao?? lucani, tako nesto??? pa on da mi prica o hip hopu??? hahahahahaah, pa ceo zivot sam u glavnim gradovima, tako sam i odrastao, gradsko dete, video sam sve i beton, narkomane, dilere, sranja....necu da kenjam previse, al on nije video jebeni semafor u zivotu! pa o cemu pricamo onda?? neka se drzi te spike traktora, jorgovane brali i devojaka sa sela....haha...a u spotu "video sam ribu, ima dobru sisu" i pritom se pojavljuje devojka ravna ko daska....pa kad bi mu bilo koja novosadjanka stavila sisu u usta, usro bi se i svshio u isto vreme.....he, shabani sa sela doshi da me uce sta je hip hop!!!!!

:lol: CARE :!:

Yo! "MC", ja sam bila među prvima koja je otvorila temu o Stojanu... Iz zajebancije jer je ta pesma zajebancija.... Pesma "Direktori"... :lol: Pesma je kritična! Lično, nemam ništa protiv Centa... Mada, sad to nije ni tema.
NEMOJ sebe da nazivaš reperom jer to ne da NISI nego ju! Ako sam to negde, nekim slučajem rekla, stvarno bih trebala da se zakopam dubokooooo u pesak kao noj i više nikad da ne izvučem vuglu... :roll:
Tatuli, zbog lirike, možeš samo da pljuneš pod prozor i da ti to bude najveći uspeh!
Nemoj da skrnaviš termine: "hip - hop" i "rap" jer toga nisi dostojan :!: Sebe nazivaš reperom :?: Ljudi :!: Od sada se sva deca 1. razreda osnovne škole nazivaju reperima i jakim liričarima jer recituju pesmu "Sedi žaba sama pod listom lokvanja".
Odakle si? Iz Lučana? Gde je to? Jel se to maže na hleb? Jel to "mesto" uopšte i postoji? Došao si po 1. put u BG i misliš da si Boga uhvatio za muda zbog toga? :lol: Ne brini se, razumemo mi jadnike koji prvo put ugledaju asfalt... :lol:
Nauči gramatiku i pravopis pa tek onda seri o obrazovanju (jedan od tvojih prethodnih postova) :!:

Pa de da nemam lepo misljenje o rap-u. Inace ja sam rap poceo da slusam negde od prvog razreda kada mi je sestra stalno pustala pesmu od eminema The Way I Am koju je snimila sa MTV-ja. I tako sam ja do 4. razreda furao fazon Eminem - 50Cent, a onda u 5. je dosao internet, zelja za pisanjem lirika i saznanjima o nasoj sceni, i stranom Underground-u, istoriji rap-a, razlika izmedju termina hip-hop i rap (jer sam pre mislio da je to isto kao sto sada isto misli i "em si stojan" itd...E vec za nasu Underground scenu sam saznao kasnije, a Marcela tek slusam od skora. Jedno 7-8 meseci. A Tatulin album imam odavno :D

Znaci ja sam u Stojanovom fazonu bio do 11 godine. Znaci "em si stojane" ponasas se k'o da imas 11 godina a ne toliko koliko imas (ako uopste imas vise od 11)

e da, nesto sto nisam rekao, a nisam mogao da ne primetim.... ako je vec snimio BICUJ ME samo da se probije i to je to, zasto i dalje toliko forsira tu pesmu, snima spot bas za to, snima jos dve nove strofe, obradjuje u narodnjackom fazonu (a sam kazes da on ima mnogo mnogo boljih stvari)...zasto nije progurao neku drugu pesmu....smejurija...jos kada sam video plakat za koncert!!!!! hahahaha, evo ljudima da skinu i vide sramotu od plakata za tako nam "poznatog repera koji uzima pare od "repa" " :

http://www.sendspace.com/file/ysrcw8

ysrcw8

Ovako pravi Miroslav Ilic plakate...I bolje...Pa ako je uzeo pare od repa sto nije bar napravio lepsi plakat. E ovo se zove ono sto kaze marcelo u pesmi MC Bez Harizme:

"..Mc nema dara al' zato
ima para da plati
najskuplji studio

Najskupljeg producenta
sto mu je vokale do jaja namudio..."

Al izgleda da se ostvarilo, da ima takvih...

OMG hahahahaha....koji "plakat" xD
MC Stojan...pa ispod bichuj, bichuj me xD
OOOOOOMGGGG :lol::lol::lol:
ali lik je smejurija i to ni ne shvata :shock: ...chak mi ga krivo :lol: :lol: :lol: :shock: 8-)
au tatula pa hvala lepo :)...respeKt takodje ;)

E citam ovo i ne mogu da verujem.Znaci raspravljate se oko gluposti,dobro ja shvatam da je MC Stojan zajebancija ,a vi se primili.Dobro Tatula je bolji,ali ok,ti brate prozivas nekog jer je kao iz nekih Lucana,pa kao to je neko selo,dobro ne znam ja gde su Lucani,ali brate moj pa i ti si iz sela.Jedino ako nisi mislio da je Novi Sad grad(nekoliko kafica i prepesacis ga za pola sata,vama kola i nisu potrebna sem ako ne dolazite malo do bgd-a,sve mozete pesaka)-meni nije ja sam rodjen i zivim u centru Beograda (i stvarno me smaraju ove prozivke glupe kao noc) i meni je Novi Sad veliko selo-dobro recice neko imamo exit,a ja kazm pa i pepersi dolaze u Indiju ili Indjiju pa sta je to nego selo.Pa ja ne mogu da verujem ti cenis nekog kakav je muzicar po mestu odakle on potice.Pa marcelo je ,ako nisi znao iz PARACINA-selo pa je najbolji od najboljih i niste mu ni jedan ni do kolena.E sad ja razumem da neko drugi proziva,ali ti brate - sto ne prozivas marcela da mu pokazes sta je rep posto je decko sa sela,koji smarac.I mogu ti reci ako ovako krenes glupo na protivnika ja ti kazem da ides da zanjes malo tvoju psenicu i umesis nam neku pogacu,a mozda i zaradis neku kintu za album.........

p.s. ok ti si bolji od MC Stojana - ali brate za to pokazi muzicke argumente,a ne ovo jer ste obojica sa sela.....

Beograd je svet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne znam ko si i puca mi šta si, ali NOVI SAD mi ne diraj! Sam si rekao/la "BG je svet!" - imaš li ti mozga? Čim kažeš to, dokazuješ da nisi njušku promolila dalje od tog tvog "jedinog grada". Za tvoju informaciju, ako uspeš da je shvatiš, NS i BG su jedini proznati srpki GRADOVI! Koji deo ove rečenice ne kontaš pa da ti objasnim? Daleko od toga da je NS "veće selo"... Otvori ponekad knjigu iz geosa - možda naučiš nešto!

Prvo ja sam muzko-znaci shvatio ,a ne shvatila,ali nemoj ti meni da pricas sta je poznato u svetu.Ova recenica "BEOGRAD JE SVET" se vrtela preko sto dana 1996 u vreme studentskih protesta,a da ti se tada nisi ni rodila ili si sigurno bila u pelenama i da smem da kazem da je Novi Sad selo pa sta je poznato odatle,da li imate neku poznatu rep grupu kad smo oko repa......---znaci selo na kvadrat i to Novi Sad mi ne diraj - mnogo vazna stvar! Po cemu ste poznati sem po obradjivanju zemlje,psenice kukuruza i Radojke Adziz-- Dare one pevaljke odvratne,a Tatula nekog proziva sto je sa sela ne verovatno,pa sta je sa marcelom,hajde da cujem tvoje misljene??????

Beograd je svet!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz: :razz: :razz: :razz:

skate_bitch:
Ne znam ko si i puca mi šta si, ali NOVI SAD mi ne diraj! Sam si rekao/la "BG je svet!" - imaš li ti mozga? Čim kažeš to, dokazuješ da nisi njušku promolila dalje od tog tvog "jedinog grada". Za tvoju informaciju, ako uspeš da je shvatiš, NS i BG su jedini proznati srpki GRADOVI! Koji deo ove rečenice ne kontaš pa da ti objasnim? Daleko od toga da je NS "veće selo"... Otvori ponekad knjigu iz geosa - možda naučiš nešto!
svaka chast :lol:....
ma mani ga...seljak iz BG-a :roll::roll::roll: :evil: zanimljivo je kako gorih seljaka ima po gradovima :shock: :lol:

Pa kad gorih seljaka ima po gradovima sta fali sto je MC Stojan iz Lucana,kakvi ste vi ljudi!Da on nije dobar reper jer je sa sela=marcelo je sa sela i on nije dobar reper----vazi,ali u Novom Sadu.Seljacici jedni,dodjite malo kod nas kad ovako izjavljujete da se malo edukujete primicemo vas bez problema!

Beograd je svet!!!!!!!!!!!!

pa oke....ne kazhem da ako je iz luchana da ga to chini loshim reperom...ALI da mislim da je stojan seljak jeste :lol: :shock: da puna sam predrasuda :lol: 8-)
a NS je 10000000 puta lepshi od BG-a i da zhivim u BG-u preselila bih se u NS :wink: :mrgreen:.....lalalalala :shock: :lol: 8-)

loeates:
Prvo ja sam muzko-znaci shvatio ,a ne shvatila,ali nemoj ti meni da pricas sta je poznato u svetu.Ova recenica "BEOGRAD JE SVET" se vrtela preko sto dana 1996 u vreme studentskih protesta,a da ti se tada nisi ni rodila ili si sigurno bila u pelenama i da smem da kazem da je Novi Sad selo pa sta je poznato odatle,da li imate neku poznatu rep grupu kad smo oko repa......---znaci selo na kvadrat i to Novi Sad mi ne diraj - mnogo vazna stvar! Po cemu ste poznati sem po obradjivanju zemlje,psenice kukuruza i Radojke Adziz-- Dare one pevaljke odvratne,a Tatula nekog proziva sto je sa sela ne verovatno,pa sta je sa marcelom,hajde da cujem tvoje misljene??????

Beograd je svet!!!!!!!!!!!!!!!!! :razz: :razz: :razz: :razz:

Ja sam tada imala 6 godina. :lol: I drago mi je što sam bila dete tada, da ne kontam kakvi se seljaci motaju u Srbiji.
To da li imamo neku poznatu rap grupu ili ne, nije merilo za to da li je NS selo ili ne.
Hahahahaha.... Očigledno imaš više godina nego pameti! U NS-u se ne uzgaja pšenica, krave, svinje i sl. Dođi nekad u NAJLEPŠI grad u Srbiji pa tek onda komentariši.
Šta govoriš za tu Radu? Kakve tek seljanke se nalaze u Grandu, a potekle su iz BG-a?
Da ti je percepcija na višem nivou, skontao bi O ČEMU se radi u ovoj temi --- nije rasprava oko toga da li je on iz Lučana. Mrčajevaca, Vinkovaca, BG-a, NS-a ili KG: rasprava je zbog toga što tzv. MC naziva Stojana REPEROM :!:

E pa ja zivim i u Beogradu ,a malo i po inostranstvu i imam neko svoje misljenje,zamisli ovo objasnjavam ortaku iz Italije sta je to Novi Sad pa to je komedija,on je mislio da je to u Madjarskoj,mozete vi da pisete sta hocete ,ali BGD je BGD. Ja stavrno nisam hteo da pokrecem ovo pitanje ko je ljakse,a ko nije ,ali pricati da je neko los reper zato sto je sa sela mislim stvarno.................E pa kad je on ljakse zato sto je iz Lucana ,vi ste meni seljacici jer ste iz Neoplante:)
Novi Sad je Atena pa mislim stvarno,a jel imate vi gradski prevoz mislim na trole i trolejbuse?????

Beograd je svet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa iz kog je on sela ispao?? lucani, tako nesto??? pa on da mi prica o hip hopu??? hahahahahaah, pa ceo zivot sam u glavnim gradovima, tako sam i odrastao, gradsko dete, video sam sve i beton, narkomane, dilere, sranja....

e o ovom ti ja pricam sto je tatula napisao!

Sta su to lucani jer se to maze na hleb?Došao si po 1. put u BG i misliš da si Boga uhvatio za muda zbog toga? :lol: Ne brini se, razumemo mi jadnike koji prvo put ugledaju asfalt... :lol:
Nauči gramatiku i pravopis pa tek onda seri o obrazovanju (jedan od tvojih prethodnih postova) :!:[/QUOTE]

i ovom ti pricam,a o mom obrazovanju i statusu ti i ne mozes sada da shvatis jer si jos mala,mislim nisam ni ja mnogo star 24 godine imam ,ali ipak sam stariji

Beograd je svet!!!!!!!!!!!!!!!

Back