MC Stojan?

Ali najgore od svega sto vecina ljudi misli da je retatrd i da izgleda kao debil,uostalom imate spot na netu pa ko voli neka izvoli,samo da kazem da decko studira ekonomiju i da je super studen,i da je veoma inteligentan i zna sta radi,pa zar mislite da moze neki retard na napravi pesmu koja ce bukvalno svima da se svidi i folkerima i rokerima i reperima i fensetrima...,e to ja cenim,ima 24 godine,inace na leto ima pun k*rac nastupa i vec je poceo da pravi ozbiljnu kintu od "repa".Uostalom sta ima ja njega da branim on se dokazao kvalitetom i originalnoscu,napravio mega hit,ljudi pozz smorih se

On to radi radi sebe. Kazes namlatio lovu. Poenta rap-a nije da se mlati lova, vec nesto totalno drugo. Ti sto prave rap za lovu su propali mucenici. Rap se pravi sa nekim ciljem. A studira i Pera Perovic Elektrotehniku i najbolji je djak. pa nije najbolji rapper. A kvalitet i originalnost. Samo da umrem od smeha. Pa rekoh losa kopija losih kopija. Pravi od sebe budalu, a ne izgleda tako. Ajde bicuj me stojane, pesma i to shvatam. Ali jos, to je sranje. A sve pesme da se svide pa to je glupost. Pa voli se i Cecu i Seku i Gocu pola Srbije, a svi znamo da je glupost...

Xex. Smesno. Daj ako si ti stojan, covece predstavi se. Mojne da pricas iz 3. lica. Ja ovo pircam na osnovu prica drugih i na osnovu pesme Bicuj me stojane.
Pesma direktori nije losa.
A Ocima MC-ja od tana - mnogo mi se svidja.
Ajde daj nesto za download pa da mogu da prosudim...

Nemam ni jednu stojanovu pesmu,imam neki demo ali nista od toga,pitacu stojana da li ce da mi dozvoli da stavim bar refren jedne pesme,eto toliko,a kolko vidim ti vise gotivis undergraund a ja komercijalu tako da...samo opusteno,pozz za ekipu pa se gledamo,ko za mozda se i sretenemo na nastupu,Stojan veceras nastupa na Adi klub"Time Out",zamolicu stojana da se registruje i da neki coment ili bar neki demo

em si stojan:
ostale pesme su hip hop,fazon 50 centa,textovi su uglavnom o ribama,ali sa refrenima u svakoj pesmi kida,bitovi su Scott Storch fazon(koji je radio beat za Candy Shop),sa njim nastupa i MC Tane sa kojim ima 6 dueta i koji mu baca bek vokale,u pauzi ziku vrti DJ,Jos jednom napominjem dodjite na vreme jer ce biti guzve,respect
More...ja sam pomislio da je taj Stojan iole normalan. More ako je u fazonu fiftija necu ni da pridjem Gepratovoj da ne cujem to sranje. Pesma Bicuj me je okej i mislio sam da lik...pa makar da nije jebeni fifti. Tog pedercinu ne mogu da smislim. Ko god pokusava da bude ko on, kopira njega ili ima bilo sta snjim....taj je budala. Tj ne mora biti ali opet.
Ja sve ocekivo neki okej lik ovo ono kad on brate...fifti mi je gadan. Sta reci za budalu kome neko mora da smislja bitove! Kad sam prvi put cuo PIMP pomislih neka budala jer sam cuo na nekom budjus radiu kad ono evo proslavio se. Jak mi je to reper. Pesovan najobicniji. Nervira me mnogo!

da bog sacuva,nije on u fazonu fiftija nego je fifti u njegovom fazonu,salim se,evo ovako,ima 17 pesama,par stvari ima gde su bitovi slicni Scott Storch-u,par bitova je slicno Timbalandovim,par stvari je u fazonu Bad Copy(mislim na bitove i na text),Obradio je cuvenu pesmu Oci Boje Duge,gde je remix mnogo bolji od originala(necete moci da verujete kako lik peva),ima par stvari u dirty south fazonu(primer Mike Jones),ima jednu hard core stvar(obrada sinana sakica),ima dve balade,znaci da sumiramo,za svakoga po nesto,posebno obratite paznju na refrene e tu kida,sve pesme brzo ulaze u usi a refreni vam se prosto urezu u mozak vec na prvo slusanje,jooj ubice me stojan,nadam se da sam dao bar neke informacije,eto toliko i ne trcite pred rudu prvo da cujete pesme pa onda kudite i hvalite Inace Stojan je veceras(31 maj) nastupa na Adi klub "Time Out"

MC Stojan napravio haos veceras na Time Outu na Adi,1000 ljudi je u glas pevalo Bicuj me,refren otpevao u fazonu Sinana Sakica,sve je snimala kamera tako da ce se ovih dana snimak naci na youtube.com,znaci nisam mogao da verujem kako je obradio pesmu u narodnom fazonu.Voleo bi da neko da komentar ko je bio veceras na nastupu,da bog sacuva

Heh... zbog ovakvih stvari ponekad poželim da sam gluv... napravio je haos... ma zamisli... A svi žive u pogrešnom uverenju da je taj Stojan idiot... Ne! Stojan je čovek kog odlikuje pamet i snalažljivost... Idioti su ljudi koji ga slušaju! A on je iskoristio nedostatak moždanih nervnih ćelija kod tih ljudi... Svaka čast! Od danas ga i ja poštujem!

Jedan veliki korak unapred za Stojana... i jedan veliki korak unazad za Srbiju!

Samo tako!

em si stojan:
vec je poceo da pravi ozbiljnu kintu od "repa"

...napisao si "repa"... i upravo o tome pricamo, ako on zeli da se proslavi od "repa" a ne od repa, neka mu....!!! ziveo Stojan napunio jos 1001 halu po srbiji!!!

P.S. nemoj da me shvatis pogresno, svaka njemu cast sto je napravio pesmu koja ce se svideti folkerima, fenserima, rokerima i svima....ali nemojte ga onda mesati sa repom! SRAMOTA!

Ljudi samo vas slusam,vi ste majke mi smesni,on radi hip hop,sa ovom pesmom se probio i izgradio svoje ime,tako da ce vrlo brzo da vam zapusi usta sa albumomn koji nema veze sa pomenutom pesmom,ali vas je malo tako da to nece ni biti potrebno i molio bih posaljite samo 1 coveka koji se razume hop da dodje sutra na nastup i da vam prenese utiske, nista vise,eto toliko,a molio bih da pitate nekog kako je bilo sinoc na Time Out-u na Adi,covek je uleteo i poceo da peva bicuj me,zatim je otpevao jod dve hip hop stvari,pa pitajte kao su ljudi reagovali, za Tatulu,covece ti nisi cuo ni jednu njegovu pesmu a pricas nesto,lik ima flow bukvalno razvaljuje, i citaj gore ranije postove,bez ljutnje,pozz

Je li Tatulica leba ti pa ja sad bio na youtube.com i bezveze ukucao tatula,jer sam pomislio da se bavis hopom posto vidim da si se okomio na stojana,kad ono spot,videlo 1700 judi vecinom iz ns-a,odem pa kucam MC Stojan kad ono za 7 dana videlo 7000 ljudi,jos kad sam cuo pesmu morao sam da dam neki komentar,ali evo.Cuvsi tvoju pesmu ko me shvata,zakljucio sam da preferiras underground,a znajuci za stojanove pesme veruj mi tatulice ja bih samo cutao i gledao svoja posla,iskreno pesma je ok ali ne mozes sebe da poredis sa Stojanom jer covece on ce da te pojede za dorucak sa textovima i matrama,o refrenima da ne pricam,pozdravi trhua ortaka,respect

au Tatula nemozhe da se meri sa stojanom :shock: :shock: :shock: samo zato shto je stojanov spot videlo vishe ljudi :shock: w...t...f??? :? :| :| :| ,,,a ti chuo jednu pesmu pa odma' sudish...mislim daj :roll: uh..meni se taj stojan nimalo ne svidja :?...pesma je smeshna oke..kao zafrkancija..ali daaaaaaj :lol: koji tupav glas ima:shock: :lol:

cuo sam jos tri tatuline pesme i mogu slobodno da tvrdim da stojan izuva,a tatula je ok,znaci prosecan reper,saki veruj mi bez neke svadje ja postujem sve koju furaju hop jer i sam furam taj fazon,ali evo ovako Stojan radi komercijalu Tatula je vise undergraund,tako da samo bezveze vodimo ovu raspravu,ukusi su razliciti,cekacemo Stojanov album,pa zivi bili pa videli,otpozdravljam e da sto se glasa tice e tu tek razvaljuje,u pravu si za bicuj me,pesma je zajebancija,ali je igrom slucaja postala hit,to ne bi ni postala da se ne svidja vecini,ali u jednom se moramo sloziti,covek je napravio dobar posao,izgradio je ime bez ikakve reklame,e to ja cenim,pozz

Back