hahaha

nisam bio 2 dana i imam sta da vidim

pa joj, ja da zelim da mi spot gledaju SHABANI RETARDI IDIOTI i ostala klapa imo bi 7000 gledanja za nedelju a ne za mesec dana... a i to da me pojede HAHAHA kakav flow???o cemu pricas??? HAHAHA pa nek mi izadje na battle ako on uopste kapira tu pricu jer je "komercijala".... pa nek mi navede jednu normalnu grupu stranu koju slusha..... neka se ugleda na 50 centa, blago njemu, lepo meni.... ja radim underground koji on nikad nece skapirati.....imao sam 45 nastupa samo u zadnje 2 godine (da ne pricam odkada sam krenuo da slusham i kada sam krenuo da radim rep), ne bavim se ja ovim od juce ko taj kreten.... ljudi shvatite, nemam nista protiv decka, SAMO GA NEMOJTE MESHATI SA HIP HOP-om MOLIM VAS!!! pa iz kog je on sela ispao?? lucani, tako nesto??? pa on da mi prica o hip hopu??? hahahahahaah, pa ceo zivot sam u glavnim gradovima, tako sam i odrastao, gradsko dete, video sam sve i beton, narkomane, dilere, sranja....necu da kenjam previse, al on nije video jebeni semafor u zivotu! pa o cemu pricamo onda?? neka se drzi te spike traktora, jorgovane brali i devojaka sa sela....haha...a u spotu "video sam ribu, ima dobru sisu" i pritom se pojavljuje devojka ravna ko daska....pa kad bi mu bilo koja novosadjanka stavila sisu u usta, usro bi se i svshio u isto vreme.....he, shabani sa sela doshi da me uce sta je hip hop!!!!!