Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate ne prosipaj price ovde kako kupujes kvalitet za male pareLitar mleka 2,8 mm meizo 80-90 din kupim dva paketa,
Ni Moja Kravica nije mleko sem 3,2 % zbog toga papreno i kosta.brate ne prosipaj price ovde kako kupujes kvalitet za male pare
![]()
UPOZORENJE ZA SVE!!!
Mizo je napitak od mlijeka, sadrži tek 51% mlijeka!
NE NASJEDAJTE, KUPUJTE KVALITETNO I 387!
DIJELITE DALJE!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1033564656761221&id=354422688008758&set=a.362650053852688
Ovo nikad nisam videla, šta je to uopšte?brate ne prosipaj price ovde kako kupujes kvalitet za male pare
![]()
UPOZORENJE ZA SVE!!!
DIJELITE DALJE!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1033564656761221&id=354422688008758&set=a.362650053852688
ma muljaza a mario pada na foru i kupuje mlecni napitak..to mu dodje kao nektar mleko a ne mleko od mlekaOvo nikad nisam videla, šta je to uopšte?
Gazirani napitak od mleka?
evo sta kaze chatgpt bas na ovu temu..zbog tebe sam izabrao mleko od 2.8%Ni Moja Kravica nije mleko sem 3,2 % zbog toga papreno i kosta.
To su te u lidlu prevarili i prodali ti mlečni napitak? Ja kupujem u metrou tamo je pravo mleko i baš na to obraćam pažnjubrate ne prosipaj price ovde kako kupujes kvalitet za male pare
![]()
UPOZORENJE ZA SVE!!!
DIJELITE DALJE!!
Nije pravo mleko i to se oseti po ukusu, vrlo dobro znam sta je pravo mleko a sta vodurina.evo sta kaze chatgpt bas na ovu temu..zbog tebe sam izabrao mleko od 2.8%
- Kada na pakovanju piše 51% mleko (kao kod Mizo mleka), to obično znači da je u napitku 51% mleka, a ostatak su voda, šećeri ili drugi sastojci. To nije čisto mleko, već mlečni napitak ili razblaženo mleko sa dodatkom šećera ili aroma. Takvi proizvodi često nisu klasično mleko, već mlečni napitak.
- Sa druge strane, kada na pakovanju stoji 2.8% mlečne masti (kao kod moje kravice), to znači da je to pravo mleko sa određenim procentom mlečne masti. Obično se tako označava sveže, prirodno mleko (punomasno, polumasno ili obrano), i taj procenat se odnosi na udeo masti u mleku.
Dakle, tvoj proizvod sa 2.8% mlečne masti je pravo mleko, a Mizo mleko sa 51% je mlečni napitak, ne čisto mleko.
To ne možemo više da tvrdimo i ova danas akcijaška mleka se mućkaju bolesno dobro. Moje je samo da ne kupim ko tab "mlečni napitak"Nije pravo mleko i to se oseti po ukusu, vrlo dobro znam sta je pravo mleko a sta vodurina.
Aflatoksin. Mleko u srbiji je tehnički gledano- otrovno. I svi ostali mlečni proizvodi su otrovni.najveci problem mleka je alfatoksin jer su nasi umesto da rese problem vissokog alfatoksina u mleku, problem resili enormnim dizanjem donje granice alfatoksina.
mleko nije bezbedno da se pije.
jedite kiselo mleko i sireve.
kod nas je granica 0.25
a EU standard je 0.05
ne pijte mleko ljudi.
bolje da ne znas koliko kostaju u freeshopu
Koliko? Moze pp ako je top sekret.bolje da ne znas koliko kostaju u freeshopu
mario bi dobio srcani udar
![]()