<<<MATURA>>>

JA sam obukla za malu maturu crnu,nesto kracu haljinu i cipele na stiklu(10cm)...I bas sam i nasla ono sto sam zamislila tako da sam bila veoma zadovoljna svojim izgledom!:wink:
Ali svako treba da obuce ono sto mu pristaje i u cemu se lepo oseca,inace nista od toga....

Ja sam nosila bele pantalone, top sa sljokicama-sportski, baletanke-patike isto srebrne sa sljokicama, kravatu, srebrnu sa sljokicama.....:whistling:
I tako...:lol:
Licila sam na disko kuglu....:mrgreen:
Ali to je moj stil...Jer sigurno ne bih usla u stikle, ili neke haljinice, elegantne....
Inace kod nas su uglavnom bili u zutim ili zelenim haljinicama, i naravno stikle, iako nemaju pojma da hodaju na njima....

Kod nas su gotovo sve devojke bile na štiklama i u haljinama.
Baš smo bile sweet. ;)
Ova cipelica ( sa malom štiklom ) u avataru, e to je moja cipelica sa mature, xexexe...
PoZzzZ

Poslednja izmena:
ja ove iz moje shkole nisam ni videla... samo sam videla moju drugaricu i ona je bila u sandalama sa platformom... otishla ja da ih vidim i taman sam stigla kad su vetj ushli u autobus... ali sam zato dechake videla... xe... mnogo su smeshni onako ozbiljno obucheni... xixixi...:lol:

curi lijevo je bas super haljina, a cura u sredini ima prelijepu glavu!!!samo da je malo mrsavija bila bi...ludilo!!

a ja sam bila u suknji, majci, i baletnkama ;)....eto da ne bude spam...

curi lijevo je bas super haljina, a cura u sredini ima prelijepu glavu!!!samo da je malo mrsavija bila bi...ludilo!!

a ja sam bila u suknji, majci, i baletnkama ;)....eto da ne bude spam...

ja sam ta levo!najvisha!hvala!dole su m bile baletanke,trebale su crvene starke,ali mi keva nije dala(:twisted:)ali i te baletanke su u tom fazonu,sat vremena sam ih "probavala"u urban shopu dok ih nisam kupila:mrgreen:

Mi smo imali maturu 9. i bilo nam je EXTRA!!!!:super:
Prvo,svi su lepo izgledali,naravno bilo je izuzetaka....Bili smo od 21:00 do 03:00....
Ziva muzika,ali je band bio super,pogotovo pevacica....Nismo sedali celo vece!Nevidjen provod!
Jedino sto kad smo se vratili,oko 4,svi su se razbezali da spavaju,a bio je dogovor da ostanemo zajedno....:thumbdown:

Mi smo imali maturu 9. i bilo nam je EXTRA!!!!:super:
Prvo,svi su lepo izgledali,naravno bilo je izuzetaka....Bili smo od 21:00 do 03:00....
Ziva muzika,ali je band bio super,pogotovo pevacica....Nismo sedali celo vece!Nevidjen provod!
Jedino sto kad smo se vratili,oko 4,svi su se razbezali da spavaju,a bio je dogovor da ostanemo zajedno....:thumbdown:

Auuuuu...U chetri???/
Ja doshla kucji oko 5 pola 6 nisam sigurna....
Ali zato smo,poshto smo maturu imali 4. juna,to je sreda,nashli se u subotu u gradu i opet slavili,al smo zato doshli kucji sutradan u 9h ujutru:D:D:DD: Bilo nam extra,i za maturu i u subotu,al matura je matura,a danas moja sestra ima maturu,ekonomska :D:D
Blago njoj :cry:

Back