<<<MATURA>>>

Meni matura pochela u 10 uveche, a trajala do pola 3... I tako se mi iz sava centra potrpamo svi u bus i zapalimo do shkole... a dvorishte zakljuchano! *ebem li ga! :) poshto smo sve bile u haljinicama i bilo glupo da preskachemo ogradu, odemo na terenche za basket i popadamo na klupice, shto od umora, shto od bola u nogama... I odjednom se pojavi pandur i otera nas jer je pola 4 iljudi spavaju! Eeeeee... ima josh neko ko je imao maturu u sava centu 28.?

xixixi........... ja na sam moju polumaturu obukla kratku zutu suknju i crnu majicu, i zute shtiklice....:)))
bilo je ludo i nezaborawno...... trajala je do 02:00h, pa smo nas petoro posle toga otihsli na krupachko jezero i kupali se do 04:00h ujutro...xixixi.... kuci smo doshli skroz mokri.. e greotice.......xixixi:)):D

xixixi........... ja na sam moju polumaturu obukla kratku zutu suknju i crnu majicu, i zute shtiklice....:)))
bilo je ludo i nezaborawno...... trajala je do 02:00h, pa smo nas petoro posle toga otihsli na krupachko jezero i kupali se do 04:00h ujutro...xixixi.... kuci smo doshli skroz mokri.. e greotice.......xixixi:)):D

:lol::lol:
ne podsjecaj me.....
noge su mi opale.....:lol:
:mrgreen:
mi smo ludi.. al ozbiljno...:mrgreen:

Isto i mi, posle smo otishli na Zenevu, neki se kupali, neki chekali tetkice, u shkolskom dvorishtu, ali nama je bilo super jer smo mi zakupili lokal i posle produzili slavlje, ma super....

najbolje je obuci ono shto cesz kasnije moci da nosis.......ja sam bila obukla crnu haljinu sa belim tufnicama jaaaaakoooo mi je slatka,nosila sam je i u grad i na bazen mogu da je nhosim bilo gde.....

neću na maturu!!!!!!!!!!!!poštedeću na makar jedno božje veče svoj divni par ušiju od onog pakla seljačke muzike, poštedeću na makar jedno božije veče svoj divni par očiju od onog pakla odvratnih haljina i tako, baš će mi biti lepo :)

neću na maturu!!!!!!!!!!!!poštedeću na makar jedno božje veče svoj divni par ušiju od onog pakla seljačke muzike, poštedeću na makar jedno božije veče svoj divni par očiju od onog pakla odvratnih haljina i tako, baš će mi biti lepo :)

Cekaj,a outfit a la MJ????

Sta ce biti s tim?:neutral:

A i ides samo radi sebe,da ne kazes posle"htela sam ko majklica da idem,a nisam,zbog seljaka...:sad2:":p

Cekaj,a outfit a la MJ????

Sta ce biti s tim?:neutral:

A i ides samo radi sebe,da ne kazes posle"htela sam ko majklica da idem,a nisam,zbog seljaka...:sad2:":p

ma i da obučem ono odelo, ima ki vanzemaljac da se pojavim tam medj ribe u haljinicama, veštačkim noktima i namontiranim frizurama...a muzika tek, to mi je najgore..šta? i još mi je najviše krš to što je sve nekako izveštačeno i namešteno...kao svrha je da se napucaš,vidiš s društvom "po poslednji put", igraš uz narodnjake i prolivaš suze uzaludno :roll:...ja da traćim svoje vreme na te budalaštine...ne pada mi na pamet. Lepo ću ja za sebe da uzem odelce, pa, biće prilika da se i ono prošeta :mrgreen:
Inače, ja bih volela da se za maturu napravi jedna fina sedeljka ili opušteno veče na kališu..da se skupi celokupno društvo i skupe utisci za 4 zajedno provedene godine..da bude smeha, prepričavanja dogodovština i puno ludog fotografisanja..pa svako napravi neki lep albumčić i tako za uspomenu...eh, kad bih samo tako moglo bit:neutral:

Poslednja izmena:
Joj,pa nemoj tako...Ona slika gde si u odelu je bas lepa,a i tu si ti lepsa nego u onoj haljinici,fensi obucena.:neutral:

Bilo bi lepo da odes onako ,istaci ces se ,neces biti jednolicno obucena,ko svi...tj.sve.;):)

Kod mene na maturi trećina ženski iz medicinske iz Pančeva je nosila kombinacije boja kao da su pošle na plažu, trećina njih je izgledala sve isto, a trećina njih su bile obučene tako kao i da nisu. Tako da cenim da bi bilo zanimljivo obući se drugačije, a pritom lepše od ostalih. ;)
Posle restorana je sigurna destinacija neki park. Ovi moji su hteli na neki splav, ja sam kategorički bio protiv toga (a i trebalo je da se da 30 evra samo za rezervaciju stola
wacko.gif
paz da im ne dam). S obzirom da je to otpalo, išlo se na Kališ.

Back