<<<MATURA>>>

Meni je na maturi bilo uzasno dosadno....

A nosila sam martinke, suknjicu, mrezaste carape...

I tako, bar sam licila na sebe.

Mislim da je matura neuspelo-komicni pokusaj da se izgleda bar deset godina starije.
I zato sam bila razocarana u sve.

A restoran u hotelu Slavija....Strasno...

Inace, nama je trajala do 2 jer direktorka nije dala duze...A cujem da skoro svim skolama traje do 4...Jel to tacno?

A restoran u hotelu Slavija....Strasno...
Inace, nama je trajala do 2 jer direktorka nije dala duze...A cujem da skoro svim skolama traje do 4...Jel to tacno?
I meni je u osnovnoj bilo u Slaviji. Trajalo je do pola 3, čini mi se.

evo ga mafijas:mrgreen:obecao je i uradio je a ne kao ove sto obecaju pa nikad da urade:mrgreen:.....stefane dobra ti bre ona crna kola(jel ono ford?) vozis li ti ono?:mrgreen:;)
Naravno da da. :mrgreen: Trenutno to, sad za koji dan nastavljam sredjivanje onog sivog.

Lichish na poslovnog maturanta:mrgreen:
Svi smo takvi bili. Jedan se obukao skroz fancy belo, pa kad se posle umazao čokoladnom tortom... :dash:

Nash DVD traje sat i po,ceo disc se zavrshava samnom,i time kako zovem drugaricu da joj neshto hitno pokazem....Inache na maturi je bilo bash-bash vrh.....trajala je negde do pola 1,posle smo ishli u kafic i sve do 3 i 15...Svima se svidelo kako sam se obukla,dobro,ako hocete da vidite,imam na profilu neke slichice,a inache postavite i vi neke...msm stvarno...:mrgreen:

Lepe su ti sluičice, i baš si se lepo obukla. PoZz

Back