commodore
Domaćin
- Poruka
 - 4.296

Nego, Marlo, sta kazes na moj "pogled u buducnost" ... a? Pravi "insajder" ... Ko Beba Popovic? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne kapiram, izgoreo mi fitilj za vecerascommodore:Nego, Marlo, sta kazes na moj "pogled u buducnost" ... a? Pravi "insajder" ... Ko Beba Popovic?![]()

OK....Lexo...ja nisam rekao da matriahat vec poceo ovde, ak sta vise nisam ni rekao da je poceo. Izneo sam svoje misljenje i postavio pitanje ostalima. Problem ovog foruma je sto se kasnije svi hvataju samo za jedan post i catuju. Takodje "vlast" u prvom postu stoji pod znacima navoda, naravno da zene nece nikada vrsiti fizicki pritisak na muskarce, kao sto su to muskarci cinili, a neki cine i dan danas. Sve u svemu nisam imao nameru da ovo bude sovinisticka tema....Lexa:Naravno da sužavam problem na naše prostore. Nego na koje ću?
A zašto ti sužavaš problem na Zapad?![]()
Znam koliko su zene tamo privilegovane. Šta mene briga za Zapad, tamo ne živim.
A da malo suzimo problem na Afriku, ili musllimanske zemlje? Pa da vidimo ko je privilegovan?
Mi smo neka sredina, u ovom problemu, i ovde žene ni u čemu nisu privilegovane.
A što se tiče lakšeg nalazenja posla - da, naravno da ima više oglasa za žene - ZA PRODAVAČICE VIRŠLI, PLJESKAVICA, ČISTAČICE, RADNICE U KINESKIM BUTICIMA, POSLOVNU PRATNJU, STRIPTIZ...
Ima ih više, to sam i ja primetila. A oni što izdaju te oglase su njihovi budući muški šefovi.
commodore:Prethodna strana, na sredini... kad stignes pogledaj...

"

. Usled karijere, zene koje su se i odlucile da imaju partnera bice stub porodice, koji ce nositi i glavnu finansijsku rec, i retko ce se odlucivati da rode dete, ili ce ga radjati u kasnijim godinama. Ovome prisustvujemo vec danas, a dokaz je opadanje nataliteta.
.

Ostavila sam je u ponedeljku, sada je novi dan, sekira je zauvek iza nas... ona je ipak deo sadašnjosti, ali kao prošlostArtinve:ahm...vrlo dobro, sva sreca pa si sklonila sekiru iz profila...ajde lepo priznaj gde si je sakrila, da je zakopamo, zajedno sa svim ostrim predmetima iz kuhinje...
.....................jer je polovina muskaraca otisla u pedere,a ostatak se ili pozenio ili nema nameru da se zeni a kamoli da pravi decuesperanca137:Samim tim savremene zene se redje odlucuju da budu majke.
ra-ta-tat:ne, ne, ne... pogrešno je posmatrati kroz funkcije polove
možda sam ja nenormalna žena, ali ja bez muškarca ne mogu da funkcionišem, mislim... ne, na dugi rok, na to sam mislila
dve krajnosti, muškarac i žena, održavaju ovaj svet
uloge se pomeraju, eh... možda neke muškarce zbunjuje neizvesnost njihove buduće uloge u svetu koji se rađa... ali tako je i sa ženama, osim toga, promena koja se dešava nije nova, njena klica je postojala i pre nego što se rodio prvi čovek. Promena je kontinuitet nečeg dubljeg...
Captain Jack Sparrow:.....................jer je polovina muskaraca otisla u pedere,a ostatak se ili pozenio ili nema nameru da se zeni a kamoli da pravi decu![]()
Artinve:Da, ucili su nas da je tako bilo nekada davno. Zene su bile svestenice boginje plodnosti.. Preko njih se prenosilo nasledje... A onda, jednog dana, muskarci su poceli da love... smislili su ratove, oruzija... Snaga je pocela da se ceni, a oni su bili mnogo jaci i vlast predje na njih.
Elem...ono sto htedoh da pitam je:
Da li zene ponovo dolaze na "vlast"?
Po meni su danas privilegovane u odnosu na muskarca. Lakse dolaze da posla (potreba za fizickom snagom se gubi), decu posle razvoda obicno dobijaju majke (nemojte misliti da sam protiv ovoga, jer mislim da su zene bolji roditelji), sve su bolje zasticene zakonima...
I na kraju, koja je uloga "savremenog" u celoj ovoj prici?![]()

Artinve:Ravnopravnost... mnogi ovde govore da je to ono cemu se tezi. Da li je to stvarno moguce? Zena ima bogom datu privilegiju da radja. Nemojte mi samo reci da to nije privilegija. Cesto puta sam imao priliku da prisustvujem zenskim razgovorima koji su zvucali: "Ja sam ti majka, a otac moze da ti bude bilo ko...". Da stvar bude jos gora, sve je to izreceno u prisustvu doticnog oca. Kao sto Julijan na jednoj temi rece, zena je ta koja se apsolutno pita da li ce i koliko dece biti u braku. Ako ona odluci jedno, ili nijedno tako ce i biti, bez obzira na to sta muskarac misli.