Šta je to sa mladim devojkama da postaju prijateljice na društvenim mrežama muškarcima koji su stariji i od njihovih očeva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to sa mladim devojkama da postaju prijateljice na društvenim mrežama muškarcima koji su stariji i od njihovih očeva?
zato sto sa vrsnjacima mogu samo da cackaju nos<3Šta je to sa mladim devojkama da postaju prijateljice na društvenim mrežama muškarcima koji su stariji i od njihovih očeva?
ili blizanci.!!!![]()
mislim da cu i ja napraviti fejs
ko zna mozda budem prijateljica i sa nekim matorim
sta cu ako znam coveka bzvze da odbijem zahtev
ne znaci odmah da imam seks sa njim
- - - - - - - - - -
pa cekaj ako sam ja mlada zar ne mogu imati nekog starijeg muskarca ili zenu za prijatelja na fb
- - - - - - - - - -
ja vas uopste ne razumem
Pusti ih, vidis da ne razmisljaju.
Mogu da budu rod ili kolege, ne vrti se sve oko seksa kao sto bi neki zeleli.
vidis kako se to gleda
sad moram da pazim koga primam
- - - - - - - - - -
e svasta od teme
hajd da je bio odnos mladih i matorih
ali prijateljstvo na fejsu![]()
Kako sestri da kazem da ne mozemo da komuniciramo tamo da ne ispadnem pedofil koga zanima incest ili da prestanem da se druzim sa tetkom koju vidim jednom u deceniji![]()