електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Сећам се да је фирма "Фамис" котирала као доста поштена.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima:
Zlatiborac, Neoplanta i naravno Carnex
Bivšem radniku svaka čast na iskrenosti - iako je rekao šta se radi loše ipak je rekao da isti taj Matijević jedini unosi domaće sveže meso (koje meša)
DRŽAVA SRBIJA UVOZI MESO SA ISTEKLIM ROKOM pa ga ova četri kera razbucavaju medjusobno i dele narodu
Da li će ova tema da promeni išta?
Naravno da neće
Demokratska Stranka je nudila JEFTINU HRANU na šta su okupljeni oduševljeno aplaudirali
JEFTINO nije KVALITETNO
REALNO nije POŠTENO
Nisu ni domace dobre jer meso sadrzi vrstu secera koja izaziva kancer. Meso je kancerogeno.
Ja znam licno lika koji zaliva govnima zemlju na kojoj gaji paradajz. dovezu mu likovi sto prazne septicke jame punu cisternu govana i rasprskaju po njivi. posle- paradajz ko dusa, jabucar. jabucar do mojega.
У неколико наврата сам на пијаци пазарила воће и поврће које је смрдело на говна. Значи то је то.
Ja znam licno lika koji zaliva govnima zemlju na kojoj gaji paradajz. dovezu mu likovi sto prazne septicke jame punu cisternu govana i rasprskaju po njivi. posle- paradajz ko dusa, jabucar. jabucar do mojega.
Pa baš i nije tako. U pitanju je osoka, ona je vrlo zdrava, pogotovo kada su u pitanju folijarna djubriva, folijarna djubriva su kancerogena dok osoka nije. Tu gde osokom prehranjuju paradajs to je dobro.
sta je osoka? drugi naziv za govna?
Осока је термин који се користи за сточне фекалије, не људске.
sta je osoka? drugi naziv za govna?
ja ne znam da neko ima septicku jamu u koju seru krave pa ih likovi prazne i posle razbacaju po njivi. ne postoji dzabe ona posalica ''al je dasa razbacan ko govna po njivi''![]()
ja ne znam da neko ima septicku jamu u koju seru krave pa ih likovi prazne i posle razbacaju po njivi. ne postoji dzabe ona posalica ''al je dasa razbacan ko govna po njivi''![]()

Tačnije za mokraću od stoke.
Imate veštačka djubriva, imate prirodna djubriva. Prirodna djubriva su stajnjak i osoka, koje su životinjskog porekla i najkvalitetnije i najzdravije moguće. Stajnjak i osoka koriste se još iz perioda Neolita od kada je čovek prvi put počeo da se bavi poljoprivredom.
- - - - - - - - - -
Savko ko se bavi uzgojom stoke mora da ima septičku za osoku !!!
Ja sam iz prve ruke saznao cija govna lik razbacuje po njivi. ljudska.

To je tačnije Pudret.
Svaki izmet je stajnjak, postoji gradacija vrednosti stajnjaka po kvalitetu. Najkvalitetniji je ptičiji stajnjak, zatim živinski, kravlji, svinjski, pa tek onda ljudski....![]()
a jel znas cime seljaci turbo goje svinje? ribom koja je pokvarena i sto alasi ne prodaju.
И помијама.
Уствари стајњак је мешавина простирке(углавном слама ретко кукурузовина) и измета.To je tačnije Pudret.
Svaki izmet je stajnjak, postoji gradacija vrednosti stajnjaka po kvalitetu. Najkvalitetniji je ptičiji stajnjak, zatim živinski, kravlji, svinjski, pa tek onda ljudski....![]()
!!!).a jel znas cime seljaci turbo goje svinje? ribom koja je pokvarena i sto alasi ne prodaju.

pripretio mu matijevic tuzbom pa se usr'o![]()