Matijevic

Na svakoj kutiji cigareta piše da se NEŠTO DOBIJA KAO SIGURNO???
Od svih vrsta kancera jedino nisu naveli kancer penisa što je kod mene uvelo sumnju da se to NEŠTO SIGURNO DOBIJA

tačnije glasi POVEĆAVAŠ ŠANSU

medjutim SZO (WHO) je donela statistiku da preko 70% smrti u svetu nastaje usled LOŠE HRANE
zatim sledi procenat NASLEDNIH PORODIČNIH BOLESTI (koje se kriju do udaje-ženidbe)
zatim sledi stres i siromaštvo

a cigare nisu pominjali?

ima:

Zlatiborac, Neoplanta i naravno Carnex

Bivšem radniku svaka čast na iskrenosti - iako je rekao šta se radi loše ipak je rekao da isti taj Matijević jedini unosi domaće sveže meso (koje meša)

DRŽAVA SRBIJA UVOZI MESO SA ISTEKLIM ROKOM pa ga ova četri kera razbucavaju medjusobno i dele narodu

Da li će ova tema da promeni išta?
Naravno da neće
Demokratska Stranka je nudila JEFTINU HRANU na šta su okupljeni oduševljeno aplaudirali

JEFTINO nije KVALITETNO
REALNO nije POŠTENO

svaka cast radniku. napravio snimak 2012 i sad ga objavio.

Nisu ni domace dobre jer meso sadrzi vrstu secera koja izaziva kancer. Meso je kancerogeno.

Nisu samo adativi kancerogeni. Neki adativi su poptuno prirodni i nisu kancerogeni. Kada je u pitanju ta vrsta problema kancerogenosti, ona se manifestuje na sledeći način.

Sve kreće od zemljišta na koje se priprema, " zasejava", hrana za stoku. Zemljište se hemijski tretira herbicidima i pesticidima, zatim seme " Od recimo kukuruza" se takodje tretira hemisjkim putem radi zaštite samog semena, hemija se koristi obilato u poljoprivredi i to ona koja je kancerogena. Kada tu hranu pojede neka domaća životinja kojom se mi hranima, ona te otrove unosi u sebe, razboljeva se, zatim se ta životinja opet tretira lekovima kkao bi ozdravila, to su obično anabolici, antibiotici...itd, dok ima i terapija koje su obavezne, protiv kuge...itd, a kancerogene su.

Zatim u velikim klanicama koje su poput Matijevića, same linije za obradu mesa su mašinske i moraju biti podmazane da bi radile i to je kancerogeno. Zatim pakovanja mesa i to je kancerogeno.

Naravno za sve postoji period karence. To je period kada se za odredjeno vreme svi ovi otrovi navodno razlažu. I razlažu se ali !

Karenca podrazumeva da se otrovi razlažu na onu dozu koja nije štetna po čoveka. To su vrlo male jedinice mere koje zaista ne mogu da štete čoveku ali !

Uzmete da konzumirate meso koje ima dozvoljenu kancerogenu materiju u sebi, isto tako ima i hleb, keks, salata, čokolada, mleko, jogurt, sirevi....itd. Kada spojite sve te materije koje tokom dana konzumirate, sigurno se unese više štetnih materija koje su sada prešle dozvoljenu dozu da su štetne po čoveka. Dakle od svega po malo iz raznih namirnica i tako sve do bolesti.

Ja znam licno lika koji zaliva govnima zemlju na kojoj gaji paradajz. dovezu mu likovi sto prazne septicke jame punu cisternu govana i rasprskaju po njivi. posle- paradajz ko dusa, jabucar. jabucar do mojega.

У неколико наврата сам на пијаци пазарила воће и поврће које је смрдело на говна. Значи то је то.

Ja znam licno lika koji zaliva govnima zemlju na kojoj gaji paradajz. dovezu mu likovi sto prazne septicke jame punu cisternu govana i rasprskaju po njivi. posle- paradajz ko dusa, jabucar. jabucar do mojega.

Pa baš i nije tako. U pitanju je osoka, ona je vrlo zdrava, pogotovo kada su u pitanju folijarna djubriva, folijarna djubriva su kancerogena dok osoka nije. Tu gde osokom prehranjuju paradajs to je dobro.

sta je osoka? drugi naziv za govna?

Tačnije za mokraću od stoke.

Imate veštačka djubriva, imate prirodna djubriva. Prirodna djubriva su stajnjak i osoka, koje su životinjskog porekla i najkvalitetnije i najzdravije moguće. Stajnjak i osoka koriste se još iz perioda Neolita od kada je čovek prvi put počeo da se bavi poljoprivredom.

- - - - - - - - - -

ja ne znam da neko ima septicku jamu u koju seru krave pa ih likovi prazne i posle razbacaju po njivi. ne postoji dzabe ona posalica ''al je dasa razbacan ko govna po njivi'' :D

Savko ko se bavi uzgojom stoke mora da ima septičku za osoku !!!

Tačnije za mokraću od stoke.

Imate veštačka djubriva, imate prirodna djubriva. Prirodna djubriva su stajnjak i osoka, koje su životinjskog porekla i najkvalitetnije i najzdravije moguće. Stajnjak i osoka koriste se još iz perioda Neolita od kada je čovek prvi put počeo da se bavi poljoprivredom.

- - - - - - - - - -

Savko ko se bavi uzgojom stoke mora da ima septičku za osoku !!!

Ja sam iz prve ruke saznao cija govna lik razbacuje po njivi. ljudska.

To je tačnije Pudret.

Svaki izmet je stajnjak, postoji gradacija vrednosti stajnjaka po kvalitetu. Najkvalitetniji je ptičiji stajnjak, zatim živinski, kravlji, svinjski, pa tek onda ljudski.... :ceka:
Уствари стајњак је мешавина простирке(углавном слама ретко кукурузовина) и измета.
Износи се на отворен простор и оставља око годину дана под утицај сунца, кише и мраза, и после тога се сматра ЗГОРЕЛИМ стајњаком а потом користи као најбоље органско ђубриво.
Да, најбољи је голубији и стајњак осталих птица па потом сисара, мада то зависи и од исхране животиња.
За осоку си у праву, ради се о мокраћи животиња и сасвим је ОК као ђубриво.
Садржај септичких јама је проблематичан због разних анорганских садржаја, тј хемије за одржавање чистоће и сл.
Иначе ме изненађује количина болида који стају у одбрану Матијевића чак и када се користи откошћено месо забрањено чак и за употребу за мачију храну(добро сад, није за џукце они некад поједу и мачији измет:sad2:!!!).

a jel znas cime seljaci turbo goje svinje? ribom koja je pokvarena i sto alasi ne prodaju.

Nije tačno Dok je riba u svinjskoj ishrani veoma dobra. Medjutim ona mora da se dozaira i to vrlo malo ribe u svinjskoj israni, jer se svinja razboljeva ako ima mnogo riba u ishrani. Onaj ko dodaje ribu u ishranu, sigurno ima kvalitetno i zdravo meso.

Takodje septičke koje su za ljudsku upotrebu, ne mogu da se koriste na njivama kao djubrivo, jer jednostanvo koristi se hemija, na primer, mašina za veš koristi prašak koji uništava biljke, pa stoga nije moguće koristiti pražnjenje septiških na njivama a da su ljudskog porekla.

Postoji nevolja kada je poljoprivreda u pitanju a opšteg je karaktera, zapravo pretnja za čitavo čovečanstvo. Samo što je tema kompleksna, jako je velika i opširna. Radi se o semenima i naravno hemisjkim sredstvima i GMO.

Pokušaću da tu temu dočaram u kratkim crtama. Recimo paradajs, on u sebi ima seme, to seme kada se osuši može da se reprodukuje, to znači da se seme ponovo zasadi i opet iraste paradjas.

Danas se prave hibridi, kolnovi GMO-semena koja u sebi nemaju mogućnost reprodukcije. To znači da od novih sorti paradajsa nemože ponovo da se izdvoji seme i opet zasadi.

To važi za sve kulturne biljke koje čovek koristi ne samo za paradjas. Upotrebom hemijskih sredstava za ishranu, čovek se razboljeva. Pojvila su se nova semena gde nema potrebe da se koriste hemijska sredstva, a to su GMO- semena, Ona izazivaju mutacije...itd, nije do kraja ispitano. Dok je utvrdjeno da je GMO zdraviji od današnjeg načina upotrebe hemijskih sredstava.

A to znači da će GMO u bliskoj budućosti preovladati, a to opet znači da GMO proizvode amerikanci, to opet znači da će se čitav svet raniti samo od američkog semena, a to opet znači da ko nema banku semena u slučaju bilo kakve kataklizme neće moći da obnovi poljoprivredu..itd.

Tema je veoma opširna i suviše kompleksna.

Наравно да је променио исказ, вероватно су му претили убиством, да ће породицу убити, ко зна шта већ... Ово је под уценама...

- - - - - - - - - -

pripretio mu matijevic tuzbom pa se usr'o :D

То је у 4 ока... тако раде криминалци, зеленаши... Без суда, закона...

Back