masturbiranje i to ZENSKO!

• Začetnik teme Začetnik teme udata74
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја мислила да мислиш на онај прстен.:rumenko:
Не знам ни за мацкалице ни за прстен... мада ово друго шмекам већ одавно... баш би пробала...:rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

Neeee, prsten sam probala :rumenko: :mrgreen: I ti probaj, nije ništa strašno... moje iskustvo je da smo crkli od smeha zbog zujanja, kao kad ti vibrira ne telefon neo pejdžer ako se neko toga seća :lol: Onda nismo ni mogli da se skoncentrišemo kad se čuje bzzzzz bzzzzzz bzzzzzz, ko da se neko brije mašinicom :lol: Tako daaaa, skinuli smo prsten i isključili ga, to je moje iskustvo :lol:

Ako neko ima iskustva s prstenom nek podeli. Molim lepo, jako sam znatizeljna :)

draga gospodjice, prsten sam probala ali je bzv kao sto rece pussy...
em sto zuji, em sto on nema apslolutno nikakav osjecaj, ja tu i tamo...moras pogoditi polozaj...ma sranje! :roll: :thumbdown:
a Durex Play lubrikant nisam probala... mada sto neko rece i bebi ulje je isto...

ima sad novi gel Durex Play O..... e to bi valjalo probati... ali mu je cjena oko 10-15 eura...
(ma kupicu ga bez obzira na cjenu):rumenko:

Al bebi ulje ima samo podmazujuće dejstvo, nema neko extra.... ove mackalice valjda greju ili hlade... :think:

Ne znam sta da ti kazem macka, ja probala ovaj
1340v.gif

i nit greje nit ladi, obican masaz gel...gotivnije mi bebi ulje. Doduse pakovanje nije loseg oblika :per::lol:
Fala na info. oko prstena, da ne bacam parice za dzabe ;)

Ne znam sta da ti kazem macka, ja probala ovaj
1340v.gif

i nit greje nit ladi, obican masaz gel...gotivnije mi bebi ulje. Doduse pakovanje nije loseg oblika :per::lol:
Fala na info. oko prstena, da ne bacam parice za dzabe ;)

Pa šta znam, što neko reče, da bi osetila nešto moraš da ''centrišeš'', on u principu ne oseća ništa al oboje čujete BZZZZZZZ BZZZZZZ BZZZZZZ :lol:
A pa ja sam mislila da ovi play imaju još neko dejstvo, ovako mi je bzvz...

Pa šta znam, što neko reče, da bi osetila nešto moraš da ''centrišeš'', on u principu ne oseća ništa al oboje čujete BZZZZZZZ BZZZZZZ BZZZZZZ :lol:
A pa ja sam mislila da ovi play imaju još neko dejstvo, ovako mi je bzvz...

pa bas bzv... mislaila sam da imaju ekekta..

mada......citajte.....:per:

Iz "fabrike" seksualnog zadovoljstva Durex stiže novi proizvod, namenjen ženama. Žene za žene osmislile su kako sigurno postići orgazam, s partnerom a i bez njega.

Radi se o proizvodu Durex Play O, gelu koji se bazira na povećanju protoka krvi prema klitorisu, najosjetljivijem području ženinog tijela stvarajući mnoštvo osećaja od kojih je svaki dodir i svaki pokret sve prijatniji.
Testiranje proizvoda je bilo impresivno: 79% žena koje su koristile Play O postigle su orgazam.
Samo istisnete malu količinu proizvoda Play O na vrh prsta i lagano ga masirajte u klitoris. Korisnice će osetiti strujanje, toplinu i osveženje koje će u periodu od 20 minuta voditi ka naletu orgazmičkog užitka.
Orgazmi su posebni, ne samo zato što su blaženo i srecno osećanje zadovoljstva. Naucno istraživanje je pokazalo da čine ljude sretnijima, zdravijima i opuštenijima.

e ovo mi se ne cino lose, mada je, kao sto rekoh vec gore, malo skuplji..
mada :per:

Iz "fabrike" seksualnog zadovoljstva Durex stiže novi proizvod, namenjen ženama. Žene za žene osmislile su kako sigurno postići orgazam, s partnerom a i bez njega.

Radi se o proizvodu Durex Play O, gelu koji se bazira na povećanju protoka krvi prema klitorisu, najosjetljivijem području ženinog tijela stvarajući mnoštvo osećaja od kojih je svaki dodir i svaki pokret sve prijatniji.
Testiranje proizvoda je bilo impresivno: 79% žena koje su koristile Play O postigle su orgazam.
Samo istisnete malu količinu proizvoda Play O na vrh prsta i lagano ga masirajte u klitoris. Korisnice će osetiti strujanje, toplinu i osveženje koje će u periodu od 20 minuta voditi ka naletu orgazmičkog užitka.
Orgazmi su posebni, ne samo zato što su blaženo i srecno osećanje zadovoljstva. Naucno istraživanje je pokazalo da čine ljude sretnijima, zdravijima i opuštenijima.

znachi korisnice :)))))

ako ne dozivljavas orgazme sumnjam da ovo moze da ti pomogne
posto ces verovatno poceti da se branis da ih dozivljavas,zanima me sta ce ti onda ovo:think:

mada linda, ja sam kriva, ne nalijepi pravi cilj gela... namjena mu nije da izazove orgazam vec navodno da bude drugaciji, jaci... zato se i zove Play...igrarija neka..
(mada sve je to samo reklama ko zna sta je u stvari...)
ok onda,ja sam razumela da je to pomocno sredstvo da se dozivi orgazam
moja greska;)

....i dalje bi sledila uobičajena forumska dijagnoza o nedoyebanosti
naravno,zar sumLJas u mene:mrgreen:
a i ti nisi dugo hebao cim si dosao ovde da pametujes:per:

Back