Dobro je, da ne moram onda još da se selim na drugu planetu….
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee,a otisla na sladoled bar to mogu jos jestiVidis ti to, na moje samopouzdanje ti se postidela i nestala
Da, da, to je idealan način da ti propadne prostata….nikad bolja..sad sam iskusniji pa znam kad odgoditi pa opet nastavi za po sata...
Kakvi smo sa jetrom?Da, da, to je idealan način da ti propadne prostata….
A nisi zvala na sladoled , nemam reciEee,a otisla na sladoled bar to mogu jos jesti
ti bi da ližeš , msm na taj sladoled breA nisi zvala na sladoled , nemam reci
Taman si mi se dopala, al sam se oladio ko taj sladoled
Haha, sa prelivom od jagodeti bi da ližeš , msm na taj sladoled bre
....vezana najčešće za mlade.... rade hormoni....
Kako stojimo s' tim u 40+ ?
jel' to No-No, ili jednom dnevno, jednom mesečno, jednom godišnje.....
.... il' to nije zdravo da se ne dobije infarkt miokarda?
Zašto si luta?
o tim stvarima se ne pričaZašto si luta?
U neku ruku si upravu.... Mada ovde ljudi koriste priliku (pošto ih niko ne poznaje) da pričaju o stvarima o kojima u stvarnom životu nikada ne bi pričali.... Neki se ponašaju onako kako se nikada ne bi ponašali u stvarnom životu (u svojoj porodici, među svojim prijateljima, kolegama, roditeljima ili decom.....). Pa, onda možda im treba dati priliku da pokažu "pravo lice"......o tim stvarima se ne priča
U neku ruku si upravu.... Mada ovde ljudi koriste priliku (pošto ih niko ne poznaje) da pričaju o stvarima o kojima u stvarnom životu nikada ne bi pričali.... Neki se ponašaju onako kako se nikada ne bi ponašali u stvarnom životu (u svojoj porodici, među svojim prijateljima, kolegama, roditeljima ili decom.....). Pa, onda možda im treba dati priliku da pokažu "pravo lice"......
Ko jos sa prijateljima ili kolegama ne prica o seksualnom zivotu? Ukljicujuci i masturbaciju?Neki se ponašaju onako kako se nikada ne bi ponašali u stvarnom životu (u svojoj porodici, među svojim prijateljima, kolegama, roditeljima ili decom.....). Pa, onda možda im treba dati priliku da pokažu "pravo lice"......
Ko jos sa prijateljima ili kolegama ne prica o seksualnom zivotu? Ukljicujuci i masturbaciju?
Ja sam u mom okruzenju jedini izuzetak, ja mogu pricati zanimljive detalje, al nikad ne odajem imena, a kad sam u bezi i bolim to je samo nase i ostaje zakljucano zauvek. Al vecina prica. A mnogi bas idu u detalje.
Ja bih pre da čujemo kakvi su to “zanimljivi detalji”….Pa kakvi su to seljaci ?
Pa ljudi iz velikih gradova su takviPa kakvi su to seljaci ?
A sta znam jedna drugarica spooadao je neki Hercegovac, ona udata i to i o. Inao jako malog ona se jadna razocarala. Drug bio na plazi sa devojkom drugom i njegovom devojkom, ona mu flesovala grudi non stop, njih dvoje posle kurslis pravili ona mu lizala d*pe pda prostis i tako , ovo je blago cega se ja naslusasm. A verujem i ostaliJa bih pre da čujemo kakvi su to “zanimljivi detalji”….
Bolje da nisam čuo….. mirnje bih spavao….A sta znam jedna drugarica spooadao je neki Hercegovac, ona udata i to i o. Inao jako malog ona se jadna razocarala. Drug bio na plazi sa devojkom drugom i njegovom devojkom, ona mu flesovala grudi non stop, njih dvoje posle kurslis pravili ona mu lizala d*pe pda prostis i tako , ovo je blago cega se ja naslusasm. A verujem i ostali
Da da , a moj tata je direktor cirkusaBolje da nisam čuo….. mirnje bih spavao….
A sta znam jedna drugarica spooadao je neki Hercegovac, ona udata i to i o. Inao jako malog ona se jadna razocarala. Drug bio na plazi sa devojkom drugom i njegovom devojkom, ona mu flesovala grudi non stop, njih dvoje posle kurslis pravili ona mu lizala d*pe pda prostis i tako , ovo je blago cega se ja naslusasm. A verujem i ostali
Bolje da nisam čuo….. mirnje bih spavao….
Ma smučio mi se život kad sam pročitao šta je ona njemu radila…. da ti prevodim? bolje ćeš spavati ako ne znaš, veruj mi….Ja nisam razumjela šta je rek’o
Jesi ti ?