Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.359
I samo si to vidio sto sam napisala,pa krasno....Puši slobodno....
ne ustručavaj se.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I samo si to vidio sto sam napisala,pa krasno....Puši slobodno....
ne ustručavaj se.....
Ne.... Nikako.... Ova tema je namenjena za 40+Ljudi dragi
stavite ovo na LjiS
kao tamo su klinke i klinci
pa xe se sokiraju nasim godinama
Jeste,,,mi cemo da mu pivamo ,, da bi mu se digao,ako se ne digne ni tada ,, samo mu samacinu opalimo pa nek drzi....zena treba da se potrudi, nije dovoljno da legne i rasiri noge
Čini ti se... pažljivo ja pročitam svaki tvoj post.... nego mi je nekako delovalo da se oko toga najviše sekiraš, pa reko da te po savetujem da se ne brineš previše....I samo si to vidio sto sam napisala,pa krasno....
Aha lipo od tebe ..Eee fala lipa....Čini ti se... pažljivo ja pročitam svaki tvoj post.... nego mi je nekako delovalo da se oko toga najviše sekiraš, pa reko da te po savetujem da se ne brineš previše....
ne, ja vodim zdrav život....Aha lipo od tebe ..Eee fala lipa....
Nego pusis li ti sto......Smotas ga ili smrces.
Najbolje da si jos i to uskratim,eto mu vraze na,,, sto ce mi zivot onda,poslije 40 pazi sto jedes , pazi sto pijes, pazi sto pusis sad jos i to da si uskratim pihhhh
Pa da ga srce opali di sam tad...Nadji nekog sto uskracivati xD
Izvini ruža za damuPa da ga srce opali di sam tad...
Joj tebe napali, cuvam te ja lako je na zenko Nedamo se DalmacijoAha lipo od tebe ..Eee fala lipa....
Nego pusis li ti sto......Smotas ga ili smrces.
Cekaj malo,jesi ti dao svoj odgovor na temu????Joj tebe napali, cuvam te ja lako je na zenko Nedamo se Dalmacijo
Opa udvaramo se idemo mi na sladoled nemas frke, al posto nemam 40 odg ti mogu poslati u privatnojCekaj malo,jesi ti dao svoj odgovor na temu????
Daj pa da idemo na sladoled....
Kako udvaramo prijatelji ne mogu na sladoled ccccc...Opa udvaramo se idemo mi na sladoled nemas frke, al posto nemam 40 odg ti mogu poslati u privatnoj
Međutim, ono što sam primetio je da imam daleko intenzivnije orgazme nego kad sam bio mlad.Zavisi od perioda. Leti mi je veći libido pa bude i do 3x dnevno. A nekada i po 5, 6 dana pauze. Recimo u proseku 1x dnevno. Naravno ako nisam u nekoj seks varijanti.
kako li su tebe macana ukrotile a?Ma hebes papir
Posvecenoscukako li su tebe macana ukrotile a?
E tu se slazem sa tobom,tako je i meni do 40 nije me uopce bilo briga, poslije 44g poludila totalno nadaljeMeđutim, ono što sam primetio je da imam daleko intenzivnije orgazme nego kad sam bio mlad.
Pa ti si perverzan.Ja sam nekada kao mlađi kada me iznervira znao devojci da izdrkam po stvarima pa ona posle obuče nešto pa plače ko harvi kajtel
on je budalaPa ti si perverzan.
Da, intezitet je neverovatan. Tačno se oduzimem.E tu se slazem sa tobom,tako je i meni do 40 nije me uopce bilo briga, poslije 44g poludila totalno nadalje
Moj jedan saborac kad sam nekad bio dzudista , bacio joj stvari sa drugog sprata jadna morala gola po njihJa sam nekada kao mlađi kada me iznervira znao devojci da izdrkam po stvarima pa ona posle obuče nešto pa plače ko harvi kajtel
muvam tebe stara koka dobra supa/juha xDKako udvaramo prijatelji ne mogu na sladoled ccccc...
Joj pile,sto radis tu sa nama starijima