pre neki dan krenuo po neke stvari rano ujutru pre vrucine vidim pakao ce biti , gledam sta da navucem na sebe kaze ebes boxerice skuvacu se a ne ide go ispod bermuda, pa uzmem od neke bivse tange koja je kao ja bila koscata i suva a fala bogu stvari od bivsih imam za second hand sta su sve pozaboravljale ili ostavljale ono kao da se nadje za sledeci put kad navrnu
tako ja sredjen okupat i bez ijedne dlacice jer mi filipsov epil masinica spasava zivot, koza ko alabaster bela, atopikom 10 posto se namazo da mi se koza sjaji i krenem... dodje bus, dve stanice sta da radim necu da se cimam pesaka, guzva u 3pm unutra, udjem na silu i kako sam drzao karticu jer sam nesto pre busa pazario ona mi ispadne na stepenik busa, ja se sagnem i u magnovenju skontam da mi se zadigla lacosta i da mi se vide tange qqll jer sam ih ko svaka drolja povukao skroz na kukove
okrenem se ka vratima da ne gledam guzvu, a iza mene osetim kako mi neko dise za vratom... kad sam ulazio video neku bas bas debelu od 150+ kila sa koferom i skontam da je to garant ona jer joj misica ko satara sva istetovirana stoji bas ispred mog lica. aj pravim se blesav, kad odjednom osetim na dupencetu njenu rucerdu koja prvo polakopa onda poce sve jace da ga stiska...sunze ti, kontam ako pocnem da je napusavam u sred autobusa ne ide, nisam taki osim kad su neki mandovi saneri koji kradu, a opet malo mi zaintrigiralo nerv uy glavi jer nikad nism bio sa tako punasnom pa mi misao sama krenu kako me ona steze za vrat tom rucerdom dok bi ja cvrkuto ko kolibri...i tad osetih onu jezu koja ide niz kicmeni stub...i sta cu ybg, kao svaka drolja paula moja draga, ne da se nisam odmako, vec se lepo jos istrcio namestio jojnse sto se kaze

ona se sestro navalila, osecam znoj osecam joj dah, malko iskrenem glavu, vim joj tanke usne stisnute, garant bi ubila boga u meni i malko poce da mi se vrti u busu dal od straha il zelje il od oboje...dupence naravno ne ispusta ni pod razno...stize hram, ja silazim kazem sebi dobro je, spaso si se a nes mi bilo zao, kad cujem glas...da li biste mi pomogli, ona sisla za mnom mamu joj njenu i kaze tezak mi je kofer tu blizu stanujem dal bi mi pomogli...
u glavi su mi prosle 1002 kombinacije sta bi moglo da mi se desi ako me odvede na legalo, od onoga da ima muza koji je kao ona debeo i koji voli u duetu da karaju zalutale naivne putnike, preko onoga da bi sela na moji pametnu glavicu i rekla lizi ili cu da ti promenim licni opis, pa do najcrnje kombinacije da ce da mi drogira i izvadi sva 3 bubrega a prethodno razdevici tamo de sam najuzi
i ja jok,vuna, drolja joj kaze jao izvinite zurim sa sve razgoracenim nevinim ocima i pogledom decaka koji je u spajzu krisom izo teglu slatka
ona slozi facu a ja se okrenu i nije mozak mogao da mi stane jos satipo jer je permutovao sve moguce sheme kako bi je uglavio u neku sex varijantu sa mene al da ostanem ziv.