Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta misliš o ovom masonskom simbolu koji se nalazio na Kuli stražari i koji se nalazi na grobu osnivača JS, Russella?

croscrown2.gif

Pazi,molim te,osoba koja promovise Torov cekic nasla da pravda masone.

Samo nek mi jos neko nadje da masoni postuju Jehovu i Hrista pa da onda sve batalimo i uclanimo se tamo. :hahaha:

"Masonski bog je Veliki Arhitekta, Neimar svih svetova"-ponovo Rade Neimar :rotf:

Mason 33. stepena priznaje da masoni sluze sotoni,a ti si nasao da ih pravdas,kakvo dno :thumbdown:

nije tacno :aha:

nemas pojma :manikir:

jeres :cao:

ici ces u pakao :eek:

I toliko o njegovom zatrpavanju argumentima!
Sad si ga ućutkao.
:klap:

Ma poslao ga u pakao. :rotf:

Da si verski fanatik, jesi. Da prenosiš laži o Bratstvu, prenosiš.

jeres :aha:

Šta misliš o ovom masonskom simbolu koji se nalazio na Kuli stražari i koji se nalazi na grobu osnivača JS, Russella?

croscrown2.gif

Šta ima da misli? Samo radi po naređenju centrale, pod dejstvom čaja i kokica.

Ne moraš, savršeno dobro znam koji se okultni simboli koriste i potpuno podržavam.
Upravo sam ti pokazao da su crnci primani u Edinburšku ložu još 1904., a ti i dalje nastavljaš da veruješ njegovim lažima?
Prince Hall je priznat odavno od strane svih Jurisdikcija u USA i u svetu.
Branim istinu.

To ne mijenja cinjenicu da su satanisti. :per:

Da si verski fanatik, jesi. Da prenosiš laži o Bratstvu, prenosiš.

Ni to ne mijenja cinjenicu da su djavolovi sljedbenici. :per:

Buzap i Hungan,dva najdemonizovanija forumasa. Ni ne slutite sta ce vam se desiti. :eek:

Boze,pomozi im jer ne znaju sta cine.

To ne mijenja cinjenicu da su satanisti. :per:

Ni to ne mijenja cinjenicu da su djavolovi sljedbenici. :per:

Buzap i Hungan,dva najdemonizovanija forumasa. Ni ne slutite sta ce vam se desiti. :eek:

Boze,pomozi im jer ne znaju sta cine.

Oni što prpopvedaju krv i slede Mojsija? Da.

Pa jeste đavolovi sledbenici.

:rotf: Nećete nas valjda pobiti na spavanju? :rida:

Pakia, isteraj im krv Mojsijevih žrtava iz mozga kroz nozdrve.

Demoni nisu „nasuprot” stvoritelju - on ih je i stvorio iz ljubavi i milosti - kao sto je stvorio i nas i anđele, ali sa obratnim polaritetom, zbog definicije, znanja & iskustva... Oni su druga polovina našeg postojanja - i bez njih & tame, naš svet bi bio polovičan, ne-ceo, ne-isceljen, ne-ljubovan... jer, šta bi nama značila ljubav ako nema mržnje? I šta bi nama značila milost, kada ne bi bilo besa & gneva? Šta bismo mi uopšte znali o svetu & veku i bogu - ako ne znamo šta je to (ili kako je to) - bez toga?

Uh, prdnuću od ovog degenerika iz klase Milana Tarota, koji radi za DB (da bi razje6ao sve TV vrače-pogađače). Neću da gledam srranje, već evo odmah idem u pohod na zahod.
farting_smiley.gif

nije stvar u tome ko je on i sta je on vec ono o cemu govori
iskljuci ton i sam procitaj citate iz Pike-ove knjige

pokusaj da sam razmislis o necemu, a ne da predrasudama odmah odbacis to kao neistinu....

nije stvar u tome ko je on i sta je on vec ono o cemu govori
iskljuci ton i sam procitaj citate iz Pike-ove knjige

pokusaj da sam razmislis o necemu, a ne da predrasudama odmah odbacis to kao neistinu....

Ne, nikako. Razloge zbog kojih ne gledam takvo smeće naveo sam u ovoj temi - http://forum.krstarica.com/showthre...nih-značenja-i-vrednosti-ili...-svi-smo-jedno .

Pokušaj da razmisliš o bilo čemu, a ne da nametanjem besmislenih mentalnih programa onima koji znaju daleko više od tebe ispadaš smešan i patetičan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back