Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a zasto mislis da je vrhunac sprdnje vredjati nekog

mislio sam da je tema suvise ozbiljna za sprdnju

A zašto misliš da svako treba da prihvati tvoje strahove i mentalne programe? Ja neću.

Tema je totalno neozbiljna, postavljena od strane totalne neznalice i nepoznavaoca ove materije, kao provokacija, podržana od strane nekolicine polupismenih JS-a, adventista i klonjova.

Ne, ja sam svoje neslaganje izneo argumentovano na svom prvom postu na ovoj temi, na prvoj strani. Sve ostalo je sprdnja. Za mene ovde ne postoji nikakav problem, a i inače, jer nisam žrtva mentalnih programa.

stavio si tacku na svoje izlaganje...
izgleda da ti vise nije potreban razgovor....
Divno je znati da neko danas u ovakvom svetu zna za sebe da nije zrtva necega

Jankulesku,ovoga obozavatelja demona ne moze niko izlijeciti jer on i nije bolestan nego je takav,a od sebe se ne moze ozdraviti. (Kao Andricev Camil)

Nema većeg obožavatelja demona i satane od ovog kompleksaša koji se naziva po Jehovi. YHWH. :hahaha: :rida: :hahaha1: Ko pominje lek i lečenje njemu je potrebno. Pomokrim se na krv (kao brat Andrić).

ja sam pokusao da razgovaram sa tobom

izvini ako sam te uvredio
:gace:

Ne, nisi pokušao da razgovaraš, već da me nateraš da gledam UDBA-ške degenerike u stilu Milana Tarota.

Nisi me uvredio, jer me niko ne može uvrediti, a izvini se samom sebi što ti se vratio sav strah koji si pokušao baciti na mene.

e010.gif

Слобoдни зидари поштују великог Творца Свих Светова и толеришу
свачију веру. Међутим, Савез не припада никаквој секти или догми и
не врши у својој средини ни верски ни црквени култ. У њему је
сваки брат мио које вере био.

Слобoдни зидари поштују великог Творца Свих Светова и толеришу
свачију веру. Међутим, Савез не припада никаквој секти или догми и
не врши у својој средини ни верски ни црквени култ. У њему је
сваки брат мио које вере био.

Naravno,samo treba da prizna Lucifera za svog "dobrog" Boga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back