jankulesku
Zainteresovan član
- Poruka
- 157
iskljuci ton ako ti smeta njegovo misljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To menja sve, jer vi koji stalno pominjete satanu i demone to radite zato što ste stalno š njima.
A da probas barem malo da se suocis sa sobom
иди лечи се.. видиш да си отишао скроз у qурац.
Činim to kad god meditiram i nemam nikakvih problema sa time. A ti sa sobom?
Ti i teletabis
pušite kanabis
a u Tabivrtu
vi vučete crtu
P.S. Promašio si temu.

Uvek. I kad se vrhunski sprdam. A ti?
a zasto mislis da je vrhunac sprdnje vredjati nekog
mislio sam da je tema suvise ozbiljna za sprdnju
A zašto misliš da svako treba da prihvati tvoje strahove i mentalne programe? Ja neću.
Tema je totalno neozbiljna, postavljena od strane totalne neznalice i nepoznavaoca ove materije, kao provokacija, podržana od strane nekolicine polupismenih JS-a, adventista i klonjova.
pa ti neslaganje sa necim uzvracas vredjanjem ... jel to moj problem
Ne, ja sam svoje neslaganje izneo argumentovano na svom prvom postu na ovoj temi, na prvoj strani. Sve ostalo je sprdnja. Za mene ovde ne postoji nikakav problem, a i inače, jer nisam žrtva mentalnih programa.
stavio si tacku na svoje izlaganje...
izgleda da ti vise nije potreban razgovor....
Divno je znati da neko danas u ovakvom svetu zna za sebe da nije zrtva necega
Jankulesku,ovoga obozavatelja demona ne moze niko izlijeciti jer on i nije bolestan nego je takav,a od sebe se ne moze ozdraviti. (Kao Andricev Camil)
Ko pominje lek i lečenje njemu je potrebno. Pomokrim se na krv (kao brat Andrić).Nema većeg obožavatelja demona i satane od ovog kompleksaša koji se naziva po Jehovi. YHWH.![]()
![]()
Ko pominje lek i lečenje njemu je potrebno. Pomokrim se na krv (kao brat Andrić).
a sta ovde pominjes
"Za mene ovde ne postoji nikakav problem, a i inače, jer nisam žrtva mentalnih programa."
ti si vec sbi dao svoju dijagnozu
Nisam ja tema, ali za tebe očito jesam. Klonovi se obično registruju zbog nekoga.
Dijagnozu imate vvi koji jedete meso, pijete koka kolu i konzumirate lekove. Ja mokrim na sve to.

ja sam pokusao da razgovaram sa tobom
izvini ako sam te uvredio
![]()
Ne, nisi pokušao da razgovaraš, već da me nateraš da gledam UDBA-ške degenerike u stilu Milana Tarota.
Nisi me uvredio, jer me niko ne može uvrediti, a izvini se samom sebi što ti se vratio sav strah koji si pokušao baciti na mene.
![]()

UDBA-ške degenerike
opet si napravio dijagnozu
![]()

Слобoдни зидари поштују великог Творца Свих Светова и толеришу
свачију веру. Међутим, Савез не припада никаквој секти или догми и
не врши у својој средини ни верски ни црквени култ. У њему је
сваки брат мио које вере био.