gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
zena masona ima ali zenskih lozi nema a te sto jesu masoni krstene su kao mason u inostranstvu
a od kad se masoni "krste"? valjda su prosle inicijaciju, doduse u nepriznatim lozama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zena masona ima ali zenskih lozi nema a te sto jesu masoni krstene su kao mason u inostranstvu
a od kad se masoni "krste"? valjda su prosle inicijaciju, doduse u nepriznatim lozama![]()
Zene Masoni ne mogu da budu...
Postoje zenske loze, al one nisu prihvacene...
to je sada kao fora ovde jesi krsten ili nisi bzvtako da ako nisi krsti se na vreme dolaze teska vremena
![]()
u kom smislu "teska vremena"?
Mislim na teska vremena kada covek nece moci vise da bira(sta jede,sta pije,koju skolu da uci,sta ce da radi,kog ce da voli) i samim tim postacemo moderni robovi
E sada sa jedne strane sve siromasne zemlje sveta imaju jos "sansu" pa mogu jos nekako da "biraju" neke stvari dok sve ove druge zemlje bogate kulturom i finansijama stvar je na izmaku i za par godina narod ce izgubiti smisao "izabrati" "zelim to" "zelim tako" To mislim na obican narod dok "krsten" ili izabran narod za njih nema zime
Kako kaze Dejan Lucic "udjite gde god mozete samo udjite negde" tako nesto![]()
Sta da ti kazem realnost je surova kod nas se slabije vidi ali u evropi npr u parizu od socijalnog statusa roditelja zavisi u koj vrtic ce dete da ti ide jer ne moze se iz bilo kog vrtica u bilo koju osnovnu i iz bilo koje osnovne u bilo koju srednju iz bilo koje srednje u bilo koji univerzitet i na kraju nemoze bilo koja karijera sa bilo kojim studijama
Znaci bitan je pocetak a pocetak je kad smo mali a ako nama nije imao ko da pomogne u startu ispravimo to na nasoj decipruzimo im malo svetlosti
Ma pametan je dejan lucic nas vitez![]()
Samo da pitam, ukoliko nisam shvatio...
Mislis da ces da uspes jedino ako se pridruzis grupama ljudi kao sto su Masoni jer je takva realnost?
Samo da pitam, ukoliko nisam shvatio...
Mislis da ces da uspes jedino ako se pridruzis grupama ljudi kao sto su Masoni jer je takva realnost?
oduvek sam se pitao nesto posto znam da masoni treceg stepena su duzni da stite svog kolegu masona i da ga pokrivaju za sva krivicna dela koja je pocinio osim za ubistvo i izdaju, dok recimo masoni 13-og stepena su duzni da svog kolegu iz loze pokrivaju u svemu pa ukljucujuci i za ubistvo i izdaju, pa zanime me sta tek rade masoni 33-eg stepena i kakve su tek tajne njima dostupne.
Није ЧУДНО него ИНТЕРЕСАНТНО(прочитај горе) зашто је Храм Светог Саве насликан у "масонском окружењу" и то се налази на масонском сајту? Не верујем да је то случајно и сигурно има неко значење.pa? slike je naslikao nas slikar dragan martinovic. sta je tu cudno?![]()
izwinite a da li moze neko da mi kaze ko su masoni...jer ja nista ne razumem
izwinite a da li moze neko da mi kaze ko su masoni...jer ja nista ne razumem