masoni u srbiji...

Titova loža je bila KPJ, postoji jedna zanimljiva stvar, a to je da je parlament SFRJ zajedno sa vrhovnim komandantom, t.j. maršalom imao 666 članova!!!

Taj broj 666 je obicna brojka za manipulisanje naivnim hriscaima. Cijelo "Jovanovo" otkrivenje je takvo: igranje sa covjekom, sa covjekovim umom i vjerom i tovarenje brige na hriscane o nemogucnosti sacuvanja vjere u Hrista. To je djavolja rabota kojoj ne treba pridavati nikakav duhocvni znacaj i treba potpuno ignorisati.

svevidece oko (doduse bez trougla) na novcanici od 10 dinara

10_2b.jpg

Izreka na dolaru, "Novus Ordo Seclorum" također znači "dovođenje u novi poredak", koja je izjava Illuminatskog dnevnog plana (agenda, i cilj). Samo se sjetite, u ranim 1800, naši preci su se već veselili kako će novi poredak biti uveden. Jesam li spomenuo da je ovo strpljiva grupa intelektualaca koja gleda unaprijed? Da su Thomas Jefferson, Benjamin Franklin, FDR, i drugi, Illuminatske vođe? Naša zemlja može biti utemeljena na slobodi od poreza, ali i osnovanala je i novi svjetski poredak (NWO) i to je sigurno

Nisam znao da su Amerikanci u stvari Srbi, jer evo govore srbskom jezikom! :hahaha:

Od tolikih silnih obavjestajaca i znalaca zavjera ne znam kako smo dospjeli u bezizlazni corsokak.I za veliko cudo: u svemu tome nigdje Vatikana i papa, nigdje cionista! Da li je to slucajno ili je Vatikan bozanski Jerusalim, a cionisti clanovi gradske vlade! ;)

Vavilonska kula: hram!
http://www.rgls.org/sr/o-nama/hram-rvls.html

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
pogledao si link?

jesam, i ne znam sta da kazem....

pre neki dan sam prosao pored tog krsta, stvarno je ogroman... ali mi ne deluje, tako kako bi patrijarh rekao... Boze oprosti mi....
gledao sam na tv raspravu pre podizanja krsta, vlast, opozicija, treba li tako nesto gradu u kome nema vrtica dovoljno niti ljudi imaju sta da jedu...
i nikako, ali nikako i nikako mi se pravoslavlje ne uklapa u bilo kakav koncept masonerije, pa ma koliko istaknutih pravoslavaca i popova bilo u lozama....

ne znam

jesam, i ne znam sta da kazem....

pre neki dan sam prosao pored tog krsta, stvarno je ogroman... ali mi ne deluje, tako kako bi patrijarh rekao... Boze oprosti mi....
gledao sam na tv raspravu pre podizanja krsta, vlast, opozicija, treba li tako nesto gradu u kome nema vrtica dovoljno niti ljudi imaju sta da jedu...
i nikako, ali nikako i nikako mi se pravoslavlje ne uklapa u bilo kakav koncept masonerije, pa ma koliko istaknutih pravoslavaca i popova bilo u lozama....

ne znam

Pravoslavlje se ne uklapa, ali se i te kako uklapaju popovi u lozama.

Back