Ne verujem da su to masoni uradili. Glup covek ne bi pobio, nego ucio, uzeo ono najbolje pa onda porobio
To su i uradili. Znali su da ti narodi znaju ono sto kontrolisani belci ne smeju da znaju. Naterali su ih da im ispricaju ono sto znaju a onda ih ubili.
evo sta jos kaze africki shaman:
"Kada je beli čovek krenuo uništavati našu religiju, Kada je počeo demonizirati naše Bogove Kada je počeo ismejavati... ono u šta smo verovali da su zapravo
iskoristili obrazovane Afrikance da bi uništili drevnu Afričku religiju.
U mnogim delovima Afrike gospodine, naša drevna religija... nestala je u podzemlju i tamo su je...zovem ih "Tajna Društva" koja se nalaze posvuda u Južnoj Africi, Centralnoj Africi, istočnoj i zapadnoj Africi. gde se pomenuto znanje nekada nalazilo i čuvalo od strane starosedilaca. Mnogo, mnogo ljudi nije znalo da, u drugim krajevima zemlje su postojali drugi čuvari, koji su radili potpuno istu stvar.
Ustanovio sam da lažne škole su me podučavale lažima o mom narodu svo vreme Misionari su nas kao decu učili da, samo svetlo dolazi u Afriku sa belim ljudima I da, pre nego što su beli ljudi došli, mi crni ljudi nismo imali pojma o zlatu. Da nismo posedovali verovanje o životu poslije smrti... ...i tako, su naši ljudi...postali, samo pleme divljaka koji su imali običaj da igraju oko Sunca, da se feminiziraju, tuku, i piju pivo svaki dan. Iznenada, bio sam probuđen činjenicom, da su Afrikanci naprotiv bili daleko moćniji... ...mentalno, od misionara koji su želeli da im pruže pomoć. ali... kao beli ljudi tada, i mi smo poznavali Astrologiju, Astronomiju, Hirurgiju… Zapravo, saznao sam da su Zulu hirurzi u ranim godinama 19 i 18 veka, a čak i ranije su mogli izvoditi operacije koje beli hirurzi nisu bili u stanju izvesti i, sto sam više učio o svom narodu gospodine, više sam želeo da znam i kada se upoznavanje sa znanjem moje ujne Majne i mog pradede Ziga završilo želeo sam da znam više, i više i više...
I gospodine...na nekim područijima u Južnoj Africi ako, ste želeli da upoznate tajne određenog tajnog društva morali ste da uradite užasne stvari koje, ne mogu više da ponavljam I, nekada...na područiju Barucci, na zapadu današnje Zambije moj...moj učitelj mi je rekao: "Vidi, koliko daleko si voljan da ideš, da bi postao jedan od nas?" Rekao sam: "Voljan sam da idem pa ma šta se dogodilo..." Pogledao me je i rekao: "Slušaj, obrazovani čoveče... mi smo umorni od ljudi kao što si ti.
Beli ljudi dolaze među nas da nam posisaju pamćenje i da nas ubiju. Želimo biti sigurni da ti možemo vjerovati." I čekajte gospodine, rekao sam: "Veliki, voljan sam da uradim šta god želite" A on je rekao: "Jesi li?" Rekao sam: "Da"
I to su bili ljudi gospodine, koji su mi prvi rekli za rasu visoko inteligentnih bića. Koje su nazivali "Čitahuri" "Tokari"
Rasa bića koji izgledaju poput reptila... ...koji su vladali svetom stotinama, ako ne i hiljadama godina. Preko tog užasavajućeg čina, bio sam u mogućnosti da pridobijem znanje koje je bilo zabranjeno čak i za najviše "Sangome" zato što nisu mogli...nisu hteli, da prolaze kroz rituale kroz koje sam ja prošao... Na taj način, tajno znanje se štitilo u Africi gospodine...