На самом почетку ове дискусије сам изнео необориве доказе да масонерија обожава Луцифера, али су ме је један масон дочекао «на нож» у типичном масонском стилу. Наиме, тврдио је како сам погрешно протумачио поједине књиге чији су аутори најистакнутији масонски лидери. Дакле, ја овде могу да цитирам на хиљаде књига, и пружим безброј доказа (што сам урадио, и што ћу урадити!) али масони ће опет рећи да нисам у праву. Зашто? Зато што им њихов верски фанатизам тако налаже:
„Ако лажете, варате или свесно обмањујете неку другу организацију, или појединца, то је ваша ствар. Ако лажете чак и владу, масонерија вас неће дирати.”
Ово је цитат из књиге која се зове МАСОНСКИ ПРИРУЧНИК.
Дакле, масонима је дозвољено да лажу. Према томе, позивам све хришћане да не губе време дискутујући са Луциферовим следбеницима, јер од њих НИКАДА неће добити искрен и истинит одговор.
Ево још једног ДОКАЗА у прилог овој тврдњи:
„Будете ли позвани као сведок против брата масона, увек га штитите, изврдавајте, не реците увек целу истину у оваквим случајевима, чувајте његове тајне, заборавите најважније детаље.”
Као што видите, масони су бескрајно покварени, подмукли и препредени.
А сада ево КЉУЧНОГ ДОКАЗА да масони верују у Луцифера.
У Вашингтону се налази статуа Алберта Пајка (Albert Pike), као и мала посвета која гласи:
«Подигнуто 1977 године под покровитељством Хенрија Ц. Клаузена (Henry C. Clausen), Сувереног Великог Командера Шкотског Ритуала. У знак сећања на Алберта Пајка, лидера светског масонског покрета.»
Дакле, господин Пајк је био лидер масона широм света. Овај човек, изузетно значајан за све масоне, живео је од 1809-1891. Године 1857 постаје масон 33. степена (то је највиши могући степен у масонерији). Аутор је књиге МОРАЛИ И ДОГМА, која се више од сто година додељује оним масонима који дођу до 14-ог степена.
Дакле, сигурно је да речи Алберта Пајка имају потребну тежину.
А ево његових речи:
„Светлост ће коначно надвладати Мрак.”
Да бисте ово разумели, морате знати ко је Мрак. Алберт Пајк нам је и то открио:
„ А Луцифер, бог Светла и бог Добра, бори се за човечанство против Адонаја, бога Мрака и Зла.”
Адонај је хебрејска реч за Бога. Дакле, масони верују у Луцифера, односно Светлост, који ће победити Бога, кога они називају Мраком.
Пајк је објаснио и ко је Луцифер, на страни 32 своје књиге:
„Луцифер, Лучоноша, Луцифер, син Јутра! Је ли он тај који носи Светло? Не сумњајте у то.”
Немојте се сада изненадити ако се јави неки масон и каже како ово није тачно. Не заборавите да ће они увек оповргавати оно што им не одговара!
Ови злотвори се представљају као велики борци за човечанство, а заправо раде на потпуном уништењу свега што данас постоји. Према масонским учењима, убице Хирама Абифа представљају државу, приватну својину и религију, и зато се они залажу за њихово укидање. То су, према њиховом веровању, „непријатељи човечанства”. А ко су му онда пријатељи? Ако сте толико честити и поштени, зашто кујете завере и оснивате тајна друштва? Зашто имате тајне које кријете од «маса», како их ви називате? Зато што вам намере нису чисте. А ево и шта су вам намере:
«Ни закон, ни Својина, ни Религија, не могу се силом наметнути човеку пошто га уништавају тако што му ограничавају највреднија права. Они су убице којима смо објавили немилосрдни рат до смрти.»
Ово је извод из књиге ОКУЛТНА ТЕОКРАТИЈА, аутора Едит Стар Милер, познатије као леди Квинборо.
Дакле, њихов циљ јесте УНИШТЕЊЕ СВИХ ЗАКОНА И СВИХ РЕЛИГИЈА. Шта ће се догодити ако у томе успеју? Постојаће само један закон који је већ написао Алистер Кроули:
ЧИНИ ШТА ТИ ЈЕ ВОЉА, И ТО ЋЕ БИТИ ЦЕЛИНА ЗАКОНА.
Ето, то је оно што масони називају «чистом доктрином Луцифера», «просвећењем», «човечношћу» и «слободом.»
Морам да вас разочарам, господо масони, али у томе НЕЋЕТЕ успети. Луцифер НИКАДА неће успети да победи Творца, из простог разлога што је и он створен, што значи да је аутоматски слабији од Творца, и да ће на крају бити поражен. Сигурно ће до тада бити проливено много крви, али Добро, истинско добро оличено у Творцу, победиће Зло које предводи Луцифер – пали анђео коме се ви молите.
Ако ми после свих ових цитата из ВАШЕ – масонске литературе будете рекли да «не познајем масонерију», рећи ћу вам да сте битанге и манипулатори. Не постоји особа на свету која зна све, па тако ни ја не знам све о вашем луциферијанском удружењу, али знам ДОВОЉНО да бих могао да препознам да од вас долази опасност.
На крају, порука за вас, и реч утехе за људе који воле Бога, своју отаџбину, нацију, породицу и приватну својину:
Као што Луцифер никада неће победити Бога, тако ни ви НИКАДА нећете успети да успоставите Нови светски поредак!