Battlecat
Iskusan
- Poruka
- 6.977
Da stvarno snimano sa vise kamera, iseceno , ali zvuk kontinuirano tece kao da je sve jedna scena, takodje , ovaj prelaz sa ljudima sa kapuljacom je bas nebulozan , pattern breaking....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e pogledajte seminar nekog lika o slicnoj temi Link
...mnogo lupetanja u ovom linku koji si naveo...evo jednog...kada u delu Otkrovenje deli Templare na Jovanovce, Krstashe i Malteshke vitezove...
...zapravo glavne podele kod "krstasha" su bile na Jovanovce, Templare ( vojni Red ) i Tevtonce...tek u 16. veku Red Jovanovaca dobija novo ime Malteshki vitezovi...koji danas imaju izuzetan uticaj u svetu...dovoljno je recci da imaju svoju stolicu u UN...![]()
I to sam cuo da se bas vazi njihov glas, odnosno izuzetno uvazava ...
...prvo sam pomislio, evo ga josh 1 cinik...onda opet prochitah tvoju pisanu misao i uvideh da si vishe nego povrshan u svom razmishljanju...
...ako ikada shvatish znachenje pojma MOCC, onda cce ti biti jasna velichina i snaga nekoga, ko ima Virtuelnu drzhavu, a istovremeno u preko 80 drzhava na nashoj okrugloj Zemlji ima svoje Ministre, Premijere, Predsednike......( dok u UN imaju ulogu "savetodavaca" preko svoje stolice )...
Pogledajte inicijaciju u masonsku lozu
kad vidim ovu dramaticnu muziku i one poruke stvarno mi se i ne gleda , mada i kaze na kraju da se " prakticirao do 1939.-e "
Ovo shvatam kao pozitivan komentar, s obzirom da se ne spore neke stvari. To sto se vise ne koristi, ne treba nesto posebno da znaci jer je u pitanju Grand Orient de France, a oni su ionako mimo vecine, i cesto vrse izmene.

Sta ti mislis?
I sad kako covek da zna koji su u redu od njih i kome da pristupi i gde se rade prave stvari , a gde je javasluk i licni interes ...?!
Priznanja... Odnosi medju Lozama...
Ako je neko priznat od vecine Masona u svetu, ima mogucnost da vise i uradi za ljude oko sebe i sire kao Mason.

Priznanja... Odnosi medju Lozama...
Ako je neko priznat od vecine Masona u svetu,....
A kako vidis ko je priznat itd ... ?![]()
A jel G.O.D.F priznat od vecine Masona u svetu?

Mislim da se o tome pricalo na ovoj temi.
Negde nazad...
Uglavnom, imas na sajtovima Velikih loza o bratskim odnosima tih loza...

Ne , mislim kako da covek bude siguran da ne zavrsi u nekoj od "pobunjenickih" loza na primer , ako nije upucen i da zna prevarante od ozbiljnih ljudi ...![]()

Sta mislite o ovim tajnim drustvima i kakav uticaj imaju u nasem svakodnevnom zivotu, koliko znate o tome? Dosta se govori o knjizi "Da Vincijev kod" sta mislite o tome?
Вековима je људима сервирано оно што су они хтели да људи знају,а они су у тајности радили оно што су мислили да је исправно.
Никада се нису сукобљавали сионски приорат и језуити,темплари и масони
Тај сукоб је био сервиран људима… и што је интересантно увек обавијен велом тајне и мистике.

Шта је истина у да Винчијевом коду?
Само то да је Исус био човек,да је био ожењен и да је имао наследнике.