Masoni, Templari, Rotarijanci

Jesi li spreman? Jesi li spreman upoznati biće koje je uzrok svega
ružnog i zlog na ovoj Zemlji? Jesi li spreman shvatiti da, bez obzira što
misliš da nemaš nikakve veze sa mnom, zapravo pripadaš meni i služiš
meni? Jesi li spreman na spoznaju da si sam odlučio da ja gospodarim
tvojim životom? Nisi? Niko nije spreman za to. Ali činjenice su takve.
Misliš da nisi pod mojom vlašću zato jer si religiozan? Jer si hrišćanin?
Dobar hrišćanin? Misliš da nisi pod mojom vlašću jer nisi religiozan?
Jer ne veruješ u Stvoritelja? Jer ne veruješ da JA postojim?
Počni da čitaš i pronađi mnoga životna područja gde sam te zaveo,
gde si, i kada, svojevoljno prešao na moju stranu i pod moju vlast.
Razotkriću ti svu bedu u koju sam te uveo, bedu koju ti zoveš životom.
Shvatićeš da posledice koje sada snosiš nisu posledica nekog
slučaja, već mog pažljivo i istrajno sprovedenog plana nad tobom.
Smešno ti je ovo? Samo nastavi da čitaš, obećavam ti da ću JA biti
taj koji će se na kraju smejati:zcepanje:

??????

У Вашингтону се налази статуа Алберта Пајка (Albert Pike), као и мала посвета која гласи:

«Подигнуто 1977 године под покровитељством Хенрија Ц. Клаузена (Henry C. Clausen), Сувереног Великог Командера Шкотског Ритуала. У знак сећања на Алберта Пајка, лидера светског масонског покрета.»

Дакле, господин Пајк је био лидер масона широм света. Овај човек, изузетно значајан за све масоне, живео је од 1809-1891. Године 1857 постаје масон 33. степена (то је највиши могући степен у масонерији). Аутор је књиге МОРАЛИ И ДОГМА, која се више од сто година додељује оним масонима који дођу до 14-ог степена.

Дакле, сигурно је да речи Алберта Пајка имају потребну тежину.

А ево његових речи:

„Светлост ће коначно надвладати Мрак.”

Да бисте ово разумели, морате знати ко је Мрак. Алберт Пајк нам је и то открио:

„ А Луцифер, бог светла и бог Добра, бори се за човечанство против Адонаја, бога Мрака и Зла.”

Адонај је хебрејска реч за Бога. Дакле, масони верују у Луцифера, односно Светлост, који ће победити Бога, кога они називају Мраком.

Узгред, масони свог бога називају Великим Архитектом Универзума. У књизи Морали и догма Пајк још додаје да Велики Архитекта „није створио ништа.”
И наравно да није. Архитекте НЕ СТВАРАЈУ. ТВОРЦИ стварају, а масонски бог није Творац, већ пали анђео по имену Луцифер, познат још и као Сатана, тј. Ђаво.

a sta mislite o ovoj stvari
dobro poslusajte rijeci i gledajte spot . negdje oko 1:50 ? posebno dio 2:06

Poslednja izmena:
hahahhaa.......crkoh od smeha......da nisi alberta pajka ipak lose interpretirao usled nedstatka znanja ,pod kojim podrazumevam i satanizaciju reci odnosno imena lucifer pocetkom ovog veka u holivudskim filmovima.......sve ostalo je izvadjeno iz konteksta i tvoja ili vec necija interpretacija koja se nikako ne bi mogla nazvati masonskom......takodje ne postoji nikakav masonski bog, to se jednostavno kosi sa osnovnim nacelima toga drustva, jer ono nije religija....ipak da se malo bolje informises......nemam nista protiv atimasonske i teorija zavere literature, ali fala bogu ima i zvanicnih knjiga izdatih od strane masonskih loza, pa nije lose kombinovati oba izvora...ovako samo pokazujes svoje usko znanje i neobrazovanje a latio si se teme koja je jako ozbiljna......a na netu postoje filmovi i filmovi, i veliki materijal svega i svacega........

hahahhaa.......crkoh od smeha......da nisi alberta pajka ipak lose interpretirao usled nedstatka znanja ,pod kojim podrazumevam i satanizaciju reci odnosno imena lucifer pocetkom ovog veka u holivudskim filmovima.......sve ostalo je izvadjeno iz konteksta i tvoja ili vec necija interpretacija koja se nikako ne bi mogla nazvati masonskom......takodje ne postoji nikakav masonski bog, to se jednostavno kosi sa osnovnim nacelima toga drustva, jer ono nije religija....ipak da se malo bolje informises......nemam nista protiv atimasonske i teorija zavere literature, ali fala bogu ima i zvanicnih knjiga izdatih od strane masonskih loza, pa nije lose kombinovati oba izvora...ovako samo pokazujes svoje usko znanje i neobrazovanje a latio si se teme koja je jako ozbiljna......a na netu postoje filmovi i filmovi, i veliki materijal svega i svacega........

Nije mi jasno kome je ovo upuceno ali,
Lucifar - donosilac svetlosti, onaj koji je doneo znanje na Zemlju. Da li je neki biskup imao takav naziv - kakve to ima veze? Da li je neki sineasta upotrebio taj naziv u nekom drugom kontekstu - kakve to ima veze?
Originalni Lucifar je onaj koji je uspostavio civilizaciju na Zemlji pre nekoliko hiljada godina i njega postuju crvene masonske loze.
Albert Pajk je bio pripadnik takve loze i to Mason 33.-ceg stepena.
Veliki Arhitekta Univerzuma koga masoni postuju, ako nije Bog - sta je?

I na kraju:
samo su budale - ateisti.
A Masoni nisu budale. (jos manje oni koji manipulisu njihovim lozama)

Sta mislite o ovim tajnim drustvima i kakav uticaj imaju u nasem svakodnevnom zivotu, koliko znate o tome? Dosta se govori o knjizi "Da Vincijev kod" sta mislite o tome?

iskreno ta prica je zanimljiva ali je za malu decu, postoji veca i grdnija zavera iliti istina o svemu i ko vlada svetom.. masoni i ostali q... 80-90% media u americi je njihovo, kontrolisu SAD, EU, kontrolisu svet i kraj price...

Back