Vidim da je diskusija veoma kreativna i mogu reci sasvim pouzdano da vecina od vas ima nekog pojma o ovome sto govorite. Nazalost, svih prethodnih godina nije bilo valjane literature koja bi makar za malo priblizila taj otovoreni istorijski nepoznan.
Pre izvesnoga vremena bio sam prisutan na sastanku jednoga Beogradskog rotary kluba koji se zove rotary klub Beograd Metropolitan i tom prilikom, moj prijatelj koji mi je ucinio cast da prisustvujem mi je objasnio da ce tom prilikom biti odrazano i predavanje te da je to inace uobicajeno u Rotary klubu.
Zaista sam bio iznenadjen sa koliko se uctivosti i ljubaznosti duhovitosti i elegancije te dame i muskarci svih godista od 35 do 70 ophode medjusobno.
A, te je veceri predavanje odrzao jedan Beogradski odvjetnik koji me je potpuno fascinirao.
Odavno nije bilo prilike da se nadjem u drustvu takvoga erudite i gospodina. Obzirom da sam slusao njgovo predavanje o redu Malteskih vitezova, bio sam zapanjen sa koliko se zapravo svakodnevnih stvari sretnem a da nisam imao pojma da je to od njih poteklo ili od masona ili templara. Obzirom da imam njegov e mail on se zove Milos Pejovic, a kako mi je rekao moj prijatelj on je clan malteskih vitezova i visoko rangirani mason u evropi oddnosno u svetu. e sada izvolte , ja sam mu se javio i covek mi je uredno odgovorio sa ljubaznoscu.
pejovicmeister@gmail.com