Maskare

Trojanka,
ne, ova je klasicna cetkica
To je ova
8451202676797024.image.jpg

Na jedno oko sam je stavila malo suntavo i, bas kad sam krenula da se kajem, probam na drugom sa cetkicom okrenutom drugacije i VOALA - bingo!!!

Tako da mi je jedno oko fantastis, a ovo drugo pfff :lol:

Suma sumarum, super maskarica :super:

Ehhh..:aha: Onda bi i mene drugi trebali da plate :lol: Bourjois..n.pr..msm..moze i u robi ..:zcepanje:
Super ideja, u robi bi bilo najsladje :lol:
Uh, ja nisam zadovoljna njihovim maskarama, mokra mi je previse, a imam i krace trepke, pa ih ni ne izduzi dovoljno, sta znam..
Koristila sam ih jedno vreme zbog cene, ali cim sam sakupila neki dinar vise, promenila sam..

Individualno je sve, od labela do pudera ;)

Trojanka,
ne, ova je klasicna cetkica
To je ova
8451202676797024.image.jpg

Meni je ova nova L'orealova maskara, Lash Architect 4D, fenomenalna. :)

Beskrajno duge, guste trepuske. :)

Istina meni gotovo svaka maskara veoma lepo definise trepavice, jer su prirodno prilicno duge (hvala mama :)), ali pojedine maskare ih dramaticno naglase, bez lepljenja, sicusnih grudvica, uz pristojno uvijanje.
Takva je Lash Architect 4D. :)

Me likey. :)

Na jedno oko sam je stavila malo suntavo i, bas kad sam krenula da se kajem, probam na drugom sa cetkicom okrenutom drugacije i VOALA - bingo!!!

Tako da mi je jedno oko fantastis, a ovo drugo pfff :lol:

Suma sumarum, super maskarica :super:

Uzela moja drugarica,ona kaze nista posebno,msm za nju je tako.Primetila sam da je do kraja dana imala mrvice ove maskare ispod ociju..

trenutno koristim ove dve i ok su mi za sada

l'oréal voluminous http://3.***************/-bBg0YT8A-DI/TiVrDby_2WI/AAAAAAAAAYE/fgSu-2T9t3Q/s1600/l%2527oreal+voluminous+.jpg
http://http://3.***************/-bBg0YT8A-DI/TiVrDby_2WI/AAAAAAAAAYE/fgSu-2T9t3Q/s1600/l%2527oreal+voluminous+.jpg i maybelline one by one
images

jedini mi ova odgovara od maybelline

e aj i ja da kazem..kupila sam ovu novu tigrastu colossal i mogu da kazem samo mrnjaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu:flert: :zper:
meni inache nijedna maskara nije dobra na prvo mazanje, mora malo da se razradi..ali ovo je bilo :eek:
:super:
inache koristim maybelline maskare vec poduze, samo menjam kad izbace novu:lol:
malo sam se skenj.ala kad sam videla da nije ona debela chetkica, al kad sam se macnula....
:mace:

Jesu, sve Maybelline su dobre, pa i ona najjeftinija, roze bocica sa zelenim poklopcem... Iznenadili biste se koliko je lepa, a malo ko obraca paznju na nju, ja sam je kupila drugarici za rodjendan a i licno sam je koristila, i odusevila se :D
Nisam primetila da ju je iko ovde spomenuo... Zaista je super, ali ja ih trosim taman na vreme da spremno docekam novitet, pa se ne ponavljam, uvek rado i znatizeljno isprobam novu formulu i dizajn cetkice...

2011-maybelline-300.jpg

eeeh bas tu retro maskaru zelim vec duze vreme da isprobam...ali nisam bila sigurna
kao sto sam vec rekla, meni licno maybelline ne odgovara...osim te one by one
totalno mi slepe trepavice

razmislicu...:think:

Back