Maskare

Dame, da li je neko imao iskustva sa maskarama sa vibrirajucim cetkicama? Estee Lauder, Lancome, a ako ne gresim i L'oreal imaju takav proizvod u svojoj paleti.
Htela sam da dodam iz licnog iskustva da su Oriflaim-ove i Avon-ove maskare iznenadjujuce dobre, i da u potpunosti mogu da zadovolje nekoga ko nema narocito osetljive oci, ili neke posebne standarde (organska kozmetika, prestiz ili slicno).

Avon je izbacio novu vibrirajucu, u prodaji je od sledece godine, videla sam je, ali ne i probala, deluje zanimljivo i rekla bih da ce dati dobre rezultate nakon upotrebe :)

Koristim 2000 calorie po 2 put.Samo reci hvale! Pored nje imam trenutno i maybelline the falsies volum express(ona ljubicasta)-prezadovoljna.Drugarice kazu da je million lashes vrh,i ona zuta slicna kao moja ljubicasta.Meni koju god maskaru kupim,trepavice izgledaju super,jer imam prirodno duge i guste.

Koristim 2000 calorie po 2 put.Samo reci hvale! Pored nje imam trenutno i maybelline the falsies volum express(ona ljubicasta)-prezadovoljna.Drugarice kazu da je million lashes vrh,i ona zuta slicna kao moja ljubicasta.Meni koju god maskaru kupim,trepavice izgledaju super,jer imam prirodno duge i guste.

meni je ljubichasta bolje od zute jer ima onu iskrivljenu cetkicu..:) prakticnija..:)

Мејбилин:klap:
Плаву тубицу, исто има закривљену четкицу, задовољна сасвим...мораћу и неку другу њихову да пробам, кад већ има толико позитивних коментара:)
2000 калорија намеравам да узмем, пробала сам је код сестре и одушевила се. Трепавице с њом изгледају много гушће...

Ja imam 2000 kalorija al mi je lakse skinuti mejbilin ljubicastu nego 2000 kalorija.Ali i 2000 kalorija je vrh :)
Evo pogledajte ovaj klip,na zalost neke od tih nemaju kod nas.

koristila sam razne maskare, al mi se najbolja pokazala mf masterpice max crna, sad koristim ovu maybelline black dramma i one su mnogo bolje kad se malo isuse. Posto imam kratke i retke trepavice oda stavljam dosta maskare da bi dobila volumen, ali nikako da uspem samo mi se naprave grudvice i skore trepavice i jako me bole oci u toku nosenja maskare, i posle skidanja.. a jos imam i osetljive oci da li neko moze da mi kaze sta bi trebalo da uradim,koju maskaru ili sredstvo za skidanje da koristim da bi promenila ovo..jer me to dugo muci..i iskreno pocinjem da se plasim i za svoj vid od stavljanja silne maskare..hvala unapred

koristila sam razne maskare, al mi se najbolja pokazala mf masterpice max crna, sad koristim ovu maybelline black dramma i one su mnogo bolje kad se malo isuse. Posto imam kratke i retke trepavice oda stavljam dosta maskare da bi dobila volumen, ali nikako da uspem samo mi se naprave grudvice i skore trepavice i jako me bole oci u toku nosenja maskare, i posle skidanja.. a jos imam i osetljive oci da li neko moze da mi kaze sta bi trebalo da uradim,koju maskaru ili sredstvo za skidanje da koristim da bi promenila ovo..jer me to dugo muci..i iskreno pocinjem da se plasim i za svoj vid od stavljanja silne maskare..hvala unapred
На маскари би требало да пише да је офтамолошки тестирана, ако већ имаш проблема, требало би на то да обратиш пажњу. Е сад, средство за скидање...ја сам свашта испробала (пошто исто имам осетљивије очи), и на крају сам дошла до закључка да ми је најбоље кад се умијем млаком водом, и остатак одстраним са мало нивеа креме. Покушај тако, па ако и даље имаш проблема, посети офтамолога. И јави шта си урадила :)

Meni najbolja bila NIVEA, ona sa gumenom cetkicom, ne da mi se traziti sliku, a potrosila sam je i kupila Maybelline define-a-lash volume.... Nije ni blizu niveinoj, ali je dosta dobra. Ali ja imam poprilicno duge trepavice pa mi vecina maskara ionako ok :mrgreen:

Meni najbolja bila NIVEA, ona sa gumenom cetkicom, ne da mi se traziti sliku, a potrosila sam je i kupila Maybelline define-a-lash volume.... Nije ni blizu niveinoj, ali je dosta dobra. Ali ja imam poprilicno duge trepavice pa mi vecina maskara ionako ok :mrgreen:

A gde ima da se kupi ta Niveina? Čula sam hvalospeve o njoj i videla je u stranim novinama...

Nova Mejbilin One by one JE STRAVA,nikad mi lepse nisu bile trepavice.Sedim na stanici,prilazi mi nepoznata zena da me pita jesu li vestacke trepavice :D

SAd je mislim na snizenju 529 dinara..ne znam da li je jos uvek,.

koje maskare koristite ?

da li je dobra maskara uvek skupa ili...

vase preporuke za lepse trepavice :)

Макс фактор или Лореал - увек!

И увек купујем водоотпорну јер ми она не обара трепавице.
Имам дугачке трепавице, али равне и увек морам да користим увијалицу па ако након тога на њих нанесем неку маскару која није водоотпорна, одмах се оборе...буду као кравље. :lol:

Nova Mejbilin One by one JE STRAVA,nikad mi lepse nisu bile trepavice.Sedim na stanici,prilazi mi nepoznata zena da me pita jesu li vestacke trepavice :D

SAd je mislim na snizenju 529 dinara..ne znam da li je jos uvek,.

i ja sam ovu kupila, svidja mi se, mada iskreno ne vidim nikakvu razliku u odnosu na zutu i rozu :lol:

btw, gde si je nasla za te pare, ova moja skoro 700 -.- :lol:

Ja sam dobila od majke na poklon ovu i zaljubljena sam :D Nanosi se u dva koraka, obe se koriste zajedno, prva (bela) da ih izduži i oblikuje, druga (crna) da ih zgusne i pruži volumen. Bez grudvica, savršena, igram se sa njom srećna kao malo dete, uvek drugi efekat :D

Display.aspx

Back