neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve su Avonove maskare generalno?
mene sve nekako "strah" da ih probam, imam predrasude, osnovano ili ne
koristim MaxFactor, i za sada mi je ok![]()
Pukla mi cetkica na one by oneuzle sam staru od ljubicaste sa cipkom i ubacila u one by one i super je tako xD Probala sam kod drugarice neke dve maskare iz oriflejma (zelena i crvena bocica cini mi se) odnos cena kvalitet extra...stvarno su super maskare,bas bas..nazalost ne znam kako se zovu...
Taaako lepo izduzi i zgusne trepavice a one ostaju lake, lepo rascesljane i ni najmanje slepljene, nijednom nisam ovako postigla efekat prirodno gipkih i sjajnih trepavica nekom maskarom, trepavice nisu uopste slepjenje i teske, mnogo, mnogo, mnogo mi se svidja a kupila sam je na akciji na sajmu kozmetike iz radoznalosti i iz zelje za promenom 

P. S. Hej, da nije neko mozda probao onu novu Maybelline maskaru - Cat eyes? Ja sam imala sve njihove, trenutno mi je pri kraju One by one, sa svima sam bila zadovoljna ali posto sam kupila ovu Nouba skoro, ne bih odmah da probam novitet. Zanima me kako se dopada vama, ako neko ima?
![]()
pa kako ti je pukla???
ja trepavice jedva dodirujem sa cetkicom

I svaki dan me neko pita da li su vestacke trepavice -.-