Maskare

Sadrži sitne, sitne šljokice, jako diskretne, primetne samo baš, baš izbliza.

DSCN0390.jpg

Obecala sam:

http://4.***************/-ZGIuBndz3Ww/Ty2e9CfKGbI/AAAAAAAAEHM/-ctCXFOSwDo/s1600/loreal+False+Lash+Telescopic.jpg

LOreal False Lash Telescopic - Prvi pokusaj

2012-12-13 18.25.08.jpg

Odvikla sam se vec od cetkice :D Ali ok je. Zadovoljna sam sa maskarom, ne silazi, ne razmazuje se - odlicna je.
Donje trepavice ne farbam skoro nikada... to nemojte gledati :D

Poslednja izmena:
Inace sam htela da kupim ovu za 10e "privatno" (Million Lashes EXCESS), ali su prodali sve, pa sam onda naletela na snizenje u dm-u za Telescopic.

volume-million-lashes-excess-mascara-black1.jpg

Ali i dalje zelim i Excess... samo da mi se odmori novcanik malo :D

Obecala sam:

http://4.***************/-ZGIuBndz3Ww/Ty2e9CfKGbI/AAAAAAAAEHM/-ctCXFOSwDo/s1600/loreal+False+Lash+Telescopic.jpg

LOreal False Lash Telescopic - Prvi pokusaj

Pogledajte prilog 263987

Odvikla sam se vec od cetkice :D Ali ok je. Zadovoljna sam sa maskarom, ne silazi, ne razmazuje se - odlicna je.
Donje trepavice ne farbam skoro nikada... to nemojte gledati :D

Kako su tebi lepe trepavice čak i kada su nenamazane...

A našminkane oči su ti posebno VAU! :D

Hvala :) To je zbog ricinusovog ulja. Pre nisu bile ovakve. Sad imam 30% vise trepavica nego pre... bar meni tako deluje. :D
Inace to sto sam primetila za False Lash Telescopic je da jako lepo podize trepavice, ne trebam ih uvijati uopste. To sam zaboravila da napisem.

Hvala :) To je zbog ricinusovog ulja. Pre nisu bile ovakve. Sad imam 30% vise trepavica nego pre... bar meni tako deluje. :D
Inace to sto sam primetila za False Lash Telescopic je da jako lepo podize trepavice, ne trebam ih uvijati uopste. To sam zaboravila da napisem.

koliko je?
zeznula sam se i umesto u dm ušla u lily
i očajna izašla
cat eyes više neće uvoziti, tako mi reče devojka što radi
:sad2:
šta ću sad:rida:

Coco, dobro izgleda maskara :ok: Mislim da ce biti jos bolja kad se malo osushi..

Majche,
sad je Loreal na akciji u DM-u (valjda do kraja meseca), pa je maskara oko 900 din.

Mozda mozes Cat E. da nadjes po nekim manjim parfimerijama

i ja sam pomišljala na manje parfimerije, ali ko će sad po zimoći tražiti po gradu :(
nudila mi u liliju neki set u kom ima cat e. mascara, bb krema ali čini mi se garnier i neki skidač šminke-1170din
maskara sama je 820
ali ova 2 proizvoda mi ne trebaju, šta sa njima

Poslednja izmena:
koliko je?
zeznula sam se i umesto u dm ušla u lily
i očajna izašla
cat eyes više neće uvoziti, tako mi reče devojka što radi

šta ću sad

Jel si probala Falsies? :) Posto iskreno meni Cat Eyes ne odgovara ali sam primetila da sam postigla ISTI efekat kao sa Falsies. Mislim pogledaj samo cetkice...

http://1.***************/_LKEgSIr4LiU/TMCTem6KtkI/AAAAAAAABHE/pypgmB5ys1k/s1600/maybelline-the-falsies-mascara.jpg
vex_colossal_cat_eyes_wp_pack-shot.png

ne pominji mi ništa što počinje sa Falsies:evil:

msm možda je ta bolja od ove Feather look, ali ne bih je sad probala, no way
ne mogu da bacim opet pare za maskaru
a ta Feather look su totalno bačene pare :(
ništa ne mogu sa njom, sem da se iznerviram svaki put kad rešim da probam da je stavim

Jeftino je max 150 din sigurno nije vise. Ja jos uvek nisam potrosila. Kupila sam u apoteci.
Mesec dana sam koristila svaki dan, tako nekako... posle svaki drugi dan. Ako se dobro secam. Sad koristim nedeljno 2x. Razliku sam primetila nakon 2 mes, ili mozda malo manje. Koristim ricinusovo ulje vec oko... pa ni sama ne znam, obelezeno je tu na forumu kad sam pocela, ima vec 4-5 mes sigurno.
Bitno je da stavis pre spavanja, jer treba da deluje dosta dugo, cula sam da mu treba i oko 7h. Ali nije velika stvar namazes trepavice i obrve (ako zelis da ti ojacaju, ja jesam - i tamo sam primetila najvecu razliku) i legnes spavati. Nece ti smetati, ne osecas to, Nece primetiti ni tvoj decko (moj nije :D).

Veruj mi da ne deluje ne bih mazala nakon ovoliko vremena! ;)

Back