Maskare

meni je jedino cat eyes bila extra na prvo mazanje:D
za ostale mora da prođe malo vremena, par mazanja
Svaka nova Maybelline maskara mi je apsolutno must have, nisam mirna dok je ne ubacim u neseser.
Cat eyes mi je bila posebno draga, krivo mi je što sam propustila akciju kada se dobijala gratis.
dakle ja čekam review za falsies feather look:ceka:

Moje trepavice su, kada su naked, kratke i guste.
Izdužila ih je baš lepo, sa dva nanošenja, strpljiva i temeljna (cik-cak potezima od samog korena do vrha) i sušenjem između mazanja, čak do luka obrva.
Sviđa mi se što je "glava" četkice fleksiblna (ima taj jedan deo gde se "lomi" u jednoj tački) i lepo ulazi u unutrašnji ugao oka, fino češljajući, izvlačeći i bojeći one trepavice bliže nosu.
Dala im je dodatan volumen, sve u svemu, istakla je oči jako.
Nije ih slepila i nije bilo onih incidenata u vidu grudvica.

Može fotka, biće sutra ako stignem, danas sam se malo uspavala i kasnila.
Znam otprilike kako je to kod tebe, takve trepuške ima moja drugarica koja čak i obrve farba.
Verujem ti da ti je imperativ u šminkanju, smatram je najvažnijom u ženskom priboru za oružani napad u zavođenju! :D

Majče, mene su juče svi redom pitali koju sam maskaru stavila, čudo sam napravila sa njom.
U tri sloja sam je nanela dugim cik-cak češljanjem trepavica, to je bio kaboom! :)
Iz dana u dan se sve više privikavam na nju i postižem lepšu, dužu, gušću lepezu duž ivica kapaka. :aha:
Izvinjavam se što sam zaboravila na obećanu fotku, imam mnogo toga na pameti, pa ispustim taj zadatak.

stavila sam je danas opet
ne mogu da kažem da skroz ne valja, ali četkica mi ne odgovara
a ja sam sa svim njihovim maskarama mogla lepo da izvučem i uvijem trepavice, čak i sa onom prvom najjednostavnijom što ima zeleni čep

minus joj je što mi ne uvije trepavice lepo i dok je mažem ubrljam kapak
ajde kad stavljam samo maskaru, pa mogu štapićem za uši to da skinem i popravim
ali kad se šminkam komplet, pa da imam i senku, kreon...to je nedopustivo
i nemma uvek vremena da pazim kako mažem

cat eyes mi je najbolja od svih
mogla sam koristiti i skoro sve pre nje, sve su se pokazale dobro

možda sam prenaglila kad sam rekla da je ova razočaravajuća:rumenka:
msm potrošiću je, ali je verovatno neću opet uzeti

staviću vam slike večeras kad dođem kući

U joj majce, mislim da si sa pravom rekla da je maskara losa, bas lose napravi trepavice, skoro kao da i nema maskare. Ljepse bi izgledalo da su gusce, tj da ih maskara pogusca.

NIje bas za ovu temu, ali koliko se sjecam da si bila plava, a sad smedja, koliko vidim sa slika ili mi se samo cini.

Definitivno ne smem biti lenja i moram slikati trepke sa ovom istom Maybelline maskarom da vidite da je sve individualno.
Jedan hvaljen proizvod neće biti jednako dobar dvema osobama pod obavezno, kao i obratno. :)
Sutra putujem, šminkam se i dajem časnu modnu reč da će ih biti. ;)

Majce, nije smedja, da, ucinila mi se dosta tamnija, na slikama gdje si zapravo slikala oci, jer se vidi samo malkice kose, ali na ovima drugima se vidi boja.

My evil twin, cekam slikice da vidim, i nadam se da ce biti uskoro, srecan put! :)

Evo obećane slike, dakle, trepavice na koje je (u samo dva sloja) naneta nova Maybellinova maskara. :)
Imala sam još dve fotografije pored ove ali su ispale mutne, telefon mi je star i kamera na mobilnom slabo hvata detalje.

Dakle(m), Feather look looks like this:

photo0307c.jpg

Da, da, da, obično stavljam triii sloja maskare! :D

Prvim ih lepo jednu po jednu pročešljam za dužinu od unutrašnjosti ka spoljašnosti oka.
Drugim ih hvatam više odjednom, zgušnjavam ih cik-cak potezima.
Trećim i finalnim ih izvučem malo ukoso u stranu za cica maca efekat.

Trep, trep. :flert:

Zavisi koja maskara. Ali da, ja najcesce cekam minut - dva izm. 2 sloja.

Inace ja uvek stavljam 2. Ponekad kad je losija maskara stavim 3-4 - jer vidim da 2 nije dosta, ali uvek zazalim jer mi onda trepavice deluju ruzno. Od toga prirodnije deluju cak i kvalitetne vestacke trepavice.
Zato je bolje uzeti dobru maskaru koja sa sto manje sloja zna da postigne dobar efekat.

Poslednja izmena:

Back