Maskare

Devojke imam samo jednu rec za Volume Celebrity maskaru a to je WOW.
Ja iskreno ne verujem da za 460 din postoji bolja maskara. Ne postoji ni za 700 din.. bar ne za moje trepavice.

Problem je jedino da sada stavlja previse farbe na trepavice pa ih malo slepi (vidi se na prvoj slici, od sinoc, a danas je vec mnogo bolje), ali nije to nista cudno to se desava i sa ostalim maskarama, nedelju dana - dve nakon otvaranja. I trebam jos da se naviknem na cetkicu ;)

Slike (prvi pokusaji) 2 sloja :
Sinoc
2012-11-17 20.49.02.jpg

Danas
2012-11-18 13.32.47.jpg

Poslednja izmena:
Coco,
maskara deluje sjajno. Koji proizvođač Volume celebrity? Ne mogu da verujem za te pare, takav efekat, a rekla bih i da si ti dobar materijal za rad-duge savijene trepavice?
Na sinoćnoj slici ima i dužinu i volumen, tačno za večernji izlazak 2 sloja, dnevni 1:ok:

To je Eveline Volume Celebrity maskara!
Mozes je kupiti u Pharmacity apotekama :)

Ne znam bas da li sam dobar materijal...
Dramatican efekat sam postigla jedino sa Loreal Telescopic i sad skoro isti efekat sa Eveline maskarom (Loreal je jos uvek bolja - za mene- ali realno... i 3x skuplja.

Dramatican efekat sam postigla jedino sa Loreal Telescopic i sad skoro isti efekat sa Eveline maskarom (Loreal je jos uvek bolja - za mene- ali realno... i 3x skuplja.

ne znam jesi li nekad probala da ti neko drugi stavi maskaru?
naravno ko zna i sebe da našminka :lol:
ja uvek imam bolji učinak kad stavljam drugarici maskaru, nego kad se same šminkaju
kažu mažem s razumevanjem:zcepanje:

i gde nisi dobar materijal bre, pa i bez maskare se vidi da imaš dobre trepuške:D

ja uvek imam bolji učinak kad stavljam drugarici maskaru, nego kad se same šminkaju

i gde nisi dobar materijal bre, pa i bez maskare se vidi da imaš dobre trepuške:D

Kod mene obrnuto-par puta mi stavljala profi šminkerka (za neke proslave) i uopšte mi se ne sviđa kako mi nanese maskaru-od mojih divnih savijenih trepavica, napravi ravnu šumu, izgledaju ređe, a kao sve koristi vrhunske maskare. Sad je svaki put zamolim da sama nanesem jedino maskaru.
Profi šminkerka mi odlično odradi podlogu i "porcelanski" ten, ali oči tu i tamo, svaki put je bodrim da pojača malo, jer su meni oči najveći akcenat!:flert:

Ima tu sigurno istine-da mažeš sa razumevanjem! Tako i ja:zcepanje:

Hvala Coco za info. Ja lično nikad ništa Evelin ne kupujem, pa zato ni ne znam za ovu maskaru. Nešto mi ta marka ne uliva poverenjene, ne zato što je pristupačna, već nekako sam izgled i pakovanje me nikad nisu privukli. Ali ako misliš da je ova maskara bolja od one Golden Rose koju ste ovde hvalili, a koju sam se konačno nameračila da kupim, onda promena plana.
Ja ostavih čitavo bogatstvo na maskare, pa reko da uštedim u ove zimske dane;)

Haha e to se nikada nece desiti da meni neko stavlja maskaru. Verovatno :D

Panicim i kad mi oblikuju obrve i zato mi to rade samo godisnje 2x, a ja posle samo pratim oblik.
A o tome da ti ni ne pricam koliko sam nervozna kod kozmeticara :D Mrzim kad mi neko pipa lice. Ne mogu da se opustim. Vidim oko mene svima to dodje kao relaksacija a ja se fokusiram na sat i razmisljam... "e trajace jos samo pola sata, i prosli put je toliko trajalo... al je onda krace masirala... hmm.... joj mozda ce trajati jos 38 min. Ali to je maximum... "
Najnovije: bila je neka Oriflame obuka pa smo se sminkale onako u paru. GUESS ko je jedina otisla vec nasminkana da ni slucajno ne dobiju neku ideju!
Idem kod iste frizerke vec 7 god, zato sto je DOBRO poznajem. Kod prethodne sam isla 6 god i onda se jako razbolela i to je jedini razlog da sam menjala frizerku.

E to su ti TRUST ISSUES. :D

Ali inace jako volim da sminkam drugarice i mislim da mi dobro ide.... posto stalno traze to od mene. Ironicno.

Panicim i kad mi oblikuju obrve i zato mi to rade samo godisnje 2x, a ja posle samo pratim oblik.
A o tome da ti ni ne pricam koliko sam nervozna kod kozmeticara :D Mrzim kad mi neko pipa lice. Ne mogu da se opustim. Vidim oko mene svima to dodje kao relaksacija a ja se fokusiram na sat i razmisljam... "e trajace jos samo pola sata, i prosli put je toliko trajalo... al je onda krace masirala... hmm.... joj mozda ce trajati jos 38 min. Ali to je maximum... "
Najnovije: bila je neka Oriflame obuka pa smo se sminkale onako u paru. GUESS ko je jedina otisla vec nasminkana da ni slucajno ne dobiju neku ideju!
Idem kod iste frizerke vec 7 god, zato sto je DOBRO poznajem. Kod prethodne sam isla 6 god i onda se jako razbolela i to je jedini razlog da sam menjala frizerku.

Ali inace jako volim da sminkam drugarice i mislim da mi dobro ide.... posto stalno traze to od mene. Ironicno.

ništa mi ne pričaj:lol:
ne dam da mi neko pipa lice, na pomen frizera diže mi se kosa na glavi i to su psihičke pripreme svaki put(koje možete pratiti i ovde na forumu:lol:)
a da mi neko petlja oko očiju:ljutko: šanse nema

a pitam za maskaru zbog toga što ja kad šminkam drugarice, maskaru im ne stavljam face2face nego stanem iza pa tako nanosim s razumevanjem razume se :lol:
i uvek budu uvijenije i lepše trepuške nego kad stavljaju same:flert:
videla sam negde davno da neko tako stavlja maskaru, a na sebi ne mogu da primenim

Ja iskreno ne verujem da za 460 din postoji bolja maskara. Ne postoji ni za 700 din.. bar ne za moje trepavice.

Problem je jedino da sada stavlja previse farbe na trepavice pa ih malo slepi (vidi se na prvoj slici, od sinoc, a danas je vec mnogo bolje), ali nije to nista cudno to se desava i sa ostalim maskarama, nedelju dana - dve nakon otvaranja. I trebam jos da se naviknem na cetkicu ;)

Sinoc
Pogledajte prilog 260987

Danas
Pogledajte prilog 260988

Coco, je l' to ova maskara?

http://p.alejka.pl/i2/p_new/56/61/e...jaco-wydluzajacy-i-serum-odbudowujace_0_b.jpg

I ja mnogo mrzim dodirivanje nepoznatih ljudi. Jedva prekrcam frizera kad moram.

Sminkala sam se sama za sve svecanosti u zivotu jer mi se ni na tv-u ni privatno ne dopada kako rade nasi sminkeri, oni sminkaju za fotografiju, zato svi izgledaju kao da imaju masku na licu sa naglasenim odsjajem ispod obrva i u unutrasnjem delu oka. Not my cup of tea.

Maskaru stavljam tako sto prislonim cetkicu na trepavice i uvijem ih na taj nacin navise, zadrzim par sekundi i na kraju izvucem cetkicu u visinu sto laganije. Nakon toga prislonim vertikalno cetkicu na spoljni deo trepavica i povucem dlacicama maskare trepavice ka spoljnom rubu, ka slepoocnici. Ostavim par minuta i onda samo laganooooo predjem crnom maskarom buduci da mi je ovaj prvi sloj u beloj boji, koristim onu Lorealovu crno-belu...nikada se ne slepe i ne deluju plasticno a trik kojim izvlacim trepavice daje mackast izgled oku sto se meni neizmerno dopada...

I ja mnogo mrzim dodirivanje nepoznatih ljudi. Jedva prekrcam frizera kad moram.

Sminkala sam se sama za sve svecanosti u zivotu jer mi se ni na tv-u ni privatno ne dopada kako rade nasi sminkeri, oni sminkaju za fotografiju, zato svi izgledaju kao da imaju masku na licu sa naglasenim odsjajem ispod obrva i u unutrasnjem delu oka. Not my cup of tea.

Maskaru stavljam tako sto prislonim cetkicu na trepavice i uvijem ih na taj nacin navise, zadrzim par sekundi i na kraju izvucem cetkicu u visinu sto laganije. Nakon toga prislonim vertikalno cetkicu na spoljni deo trepavica i povucem dlacicama maskare trepavice ka spoljnom rubu, ka slepoocnici. Ostavim par minuta i onda samo laganooooo predjem crnom maskarom buduci da mi je ovaj prvi sloj u beloj boji, koristim onu Lorealovu crno-belu...nikada se ne slepe i ne deluju plasticno a trik kojim izvlacim trepavice daje mackast izgled oku sto se meni neizmerno dopada...

Na isti nacin nanosim maskaru i zaista daje mackast izgled oku. :)

CocoSunset

Trenutno koristim Telescopic, poslednju koju su izbacili na trziste, vredna je hvale. Divno naglasi trepuske.

U pocetku je suvise maskare ostavljala na trepavicama i slepljivala ih, cinila redjim, ali sada je savrsena. :)

Sve preporuke. :)

Ako odobrovoljim Decaka da me fotografise, postvicu fotke. Danas svakako ne, nisam se sminkala.

Каква је што се тиче трајности?
Ја имам једну њихову, мрзи ме да је тражим да пишем назив али је сребрнкасто паковање, прави ваљак, не ова фазонирана... проблем је што до краја дана она спадне са трепавица, у љуспицама спада.
То је једина маскара коју нисам истрошила. Ову нисам запазила раније.

Pa znas prosecna je sto se tice trajnosti. Neces postati panda za 2 h kao od jedne Avon maskare, ali ti nece ni izdrzati ceo dan kao recimo Loreal Telescopic. Ista je kao prosecna Maybelline maskara! Ne pada u ljuspicama ili slicno ali nakon 5-6 h primetim da mi postane malkice crno ispod oci. To lako obrisem prstom za 3 sek. Bas kao svaka Maybelline maskara koju sam probala. Samo one ne daju ovaj efekat.

Bicu iskrena ne bih ovu maskaru koristila preko leta, ali mi sad sasvim odgovara.

Sinoc
Pogledajte prilog 260987

Danas
Pogledajte prilog 260988

Coco, ovo super izgleda :ok:

mmmlj.jpg

tzkhnkztlh.jpg

Ponovo Lancome maskara. Lice je ispalo kao da se sijaaa, uzasno, sto ustvari nije tako, ali kako sam morala da isjecem sliku (jer, nisam slikala samo oci, vec cijelo lice), onda je ispalo ovako. I oci su crveneee, zbog toga sto sam malo spavala, tj oko. :D

Back