Maskare

563040_516260015054238_707562932_n.jpg

stavljena na brzaka...cat eyes

odlicno ti je tako

a koja je to maskara:(

Pozdrav svim damama na temi!

Želela bih da dam svoj skromasn doprinos i podelim sa vama moje fantasično iskustvo sa LOREAL VOLUME MILLION LASHES maskarom.
Do sada sam uglavnom bila verna MAYBELINE, ali ova je definitivno promenila moje mišljenje i izgled;)

Sad koristim Astor Big & Beautiful False Lash Look

880739.jpg

Dobra je maskara, nije mi najbolja do sada ali je volim. Cetkica je stvarno fantasticna - deblja i kraca od Cat Eyes Maybelline, lakse je koristiti.
Pise da je maskara za volumen... pa i nije. Vise produzuje trepavice, postaju bas ogromne.
Videcu kakva je za 2 nedelje... maskare su uvek najbolje kad sam ih vec koristila bar nedelju dana. Kad se malo osusi farba.

Devojke, ja hoću da pohvalim goden rose žutu maskaru! Kupila sam je tek tako, misleći da nije nešto. Prosledila drugarici ne otvorenu i pre par dana probam kod nje onako iz zezanja. Odlična je za te pare! Uvek koristim loreal 3d, sada valjda 4d ali ova je fantastična a cena joj je smešna.

Šaner od kojeg sam kupovala parfeme je mogao da mi nabavi Lancome Hypnose Doll Eyes za samo 15e, inače je u Sephori i Jasminu oko 36e, pouzdan je i znam da bi mi je doneo netaknutu i fresh.
Ali džabe, ja sam sada totalno vezanih ruku za kakvu god kupovinu, prošlo moje srećno vreme, sada samo gledam slike i uzdišem, eventualno se namirišem u nekoj od parfimerija... :lol:

Al' rekla mi je jedna fina teta, šminkerka, kad krenem na fax da se našminkam bez maskare i da dođem u Jasmin da mi ona onako lepo i profi stavi Doll Eyes.
Samo je meni nekako glupo, a i plašim se na kome je sve proban tester, imam izrazito osetljive oči, pa ne bih da rizikujem.

Oduvek želim da imam šokantno fatalnu maskaru koja je na opasno dobrom glasu, žensko ne treba da štedi na toj stvari ako već može da ima neku vauuu.

A to bi bila ta.

Iskreno, nema te maskare koja je tako vau za 40e. Za te pare ću radije da kupim jako dobru kremu za lice. Maskara je samo dekorativa koja se troši i baca za dva meseca a krema je ulaganje u sutra svoje kože.

maskara je (pored pudera) jedna od mojih omiljenih stvari u dekorativi, bilo bi skupo 40 eu (iskreno, radje bih dala taj novac za puder ili kremu)
ali ako je stvarno wow, ako ima extra efekat - mozda bih i dala.

Back