MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????

i sta sad si ti neka metalka kao?

Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????

Imam prave martinke Dr.Martens i normalno je da u pocetku bole noge i da imas zuljeve,to dok se ne razgaze.Inace ovo mi je 3 par nosim ih stalno,osim leti :eek:

eee meni nastradali i zadnje matrinke.jes moze se usije i zalepi ali se nema pare.sad sam u vojnim "borbrnim cipelama"

sto u prevodu znaci zimske cipele sa armi tripovima.
ali nekako mi frka da se potucem bez martinki(sto ne znaci da sam ja sklon tucnjavi...)

Kosa hoće da pozeleni u dužem dodiru sa hlorom ako je već bila ofarbana. Posle ne možeš ni da je farbaš ponovo, možeš samo da se ošišaš ili postepeno skraćuješ. Možda ti se to desilo.

Ma otkud mi hlor...

tamno ljubichasta i posvjetljivanje daju zeleno too :)

Misliš blanš? :think: Nije mi se nikad desilo...

Od kad nisam nosio martine. . . Najke me uzele pod svoje nema sta :D

Izdao si hardkor piiiip :mrgreen:
@tema:
Uf, kako bih kupila nove martine, odavno nisam...

Ma otkud mi hlor...

Otkud znam, ko zna šta se stavlja u te farbe i slično, ali dešavalo se devojkama sa ofarbanom kosom odu na bazen i provedu par sati, posle čega im kosa pozeleni. U slučaju koji ja znam, plavi pramenovi su postali zeleni.
icon_biggrin.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back