good_neighbour
Poznat
- Poruka
- 9.057
Odvratna je, ali trebalo je naci na brzinu 
Imas zelenu kosu?

Imas zelenu kosu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok bre, regularnu ljubičastu farbu, ali nemam pojma do kakve je nenormalne reakcije došlo![]()
Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????
Kupila sam Martinke!E,nikad u zivotu se nisam toliko obradovala nekoj kupljenoj stvari!Jao,kakve su...mmmm...savrsene....Ovako:marka Shellys,14 kopci,20 eksera u svakoj,ma savrsenstvo!Jeste da me noge OTKIDAJU i da mi se place kad vidim stepenice,ali,brate,vredi.E,a imate li ih vi,koje,kakve,jesu i vas bolele noge?????
Sto volim ove provokatore.
Joj kako ste zeleni..pa ne radi se to tako....
Sve je to lepo a jel zna neko da li imaju kod nas da se kupe cokule ali da prednji deo nije prekriven kozom vec da se celik vidi? U suprotnom moracu da derem kozu sa cokula![]()
Jok bre, regularnu ljubičastu farbu, ali nemam pojma do kakve je nenormalne reakcije došlo![]()
Kosa hoće da pozeleni u dužem dodiru sa hlorom ako je već bila ofarbana. Posle ne možeš ni da je farbaš ponovo, možeš samo da se ošišaš ili postepeno skraćuješ. Možda ti se to desilo.
tamno ljubichasta i posvjetljivanje daju zeleno too![]()
Od kad nisam nosio martine. . . Najke me uzele pod svoje nema sta![]()
Izdao si hardkor piiiip
@tema:
Uf, kako bih kupila nove martine, odavno nisam...
meni jeste, zelenkast odsjaj... kao ubudjala kosa... bila sam u iskusenju da je zadrzim![]()
Ma otkud mi hlor...