MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tesko da ce ti se noga od martina deformisati, moz da se desi samo suprotno

hehehe

A stvarno pitam, jer u ponedjeljak idem da kupim marte... ajde ljudi de malo objasnite jer ja do sada nisam imao marte...

Želim kupiti veći broj jer ne želim da mi nakon 3-4 mjeseca marte budu male...želim malo veće, ali mi sestra kaže kako mi se može deformisati noga ako su marte veće... ajde pomozite?

hehehe

A stvarno pitam, jer u ponedjeljak idem da kupim marte... ajde ljudi de malo objasnite jer ja do sada nisam imao marte...

Želim kupiti veći broj jer ne želim da mi nakon 3-4 mjeseca marte budu male...želim malo veće, ali mi sestra kaže kako mi se može deformisati noga ako su marte veće... ajde pomozite?

Pa nemas valjda 12 godina pa da ti noga jos raste?!
Ako stvarno imas, uzmi jedan broj vece, nece ti smetati.

hehehe

Ajj,i ti vise,kao da ces buzdovan na nozi nositi...Kupi pa vidi.Ili jednostavno uzmi Polino cizmice i kraj.

hehehehehehe........ma imam 14 god.....heheheeeeee a žeeeeeeeelim marte... imam lovu....

Ma ja ću ih probati i vidjeti da li je previše grdno da imam malo veće. polu broj ili broj. :D Neću da mi budu male za koji dan... sad nosim 40 broj znači uzmem 40 i pol ili 41. Šta mislite? hehehehe

Jao, Kapetane, što ti komplikuješ život...
Kada sam ja kupovala svoje od 20 kopči - dođem -> vidim -> probam -> kupim.
Uzmi, bre, br. 40. Ja sam kupila 39, br. koji i inače nosim, a kada sam ih prvi put probala mislila sam da će mi biti male... Sada sam ih razgazila i super su, čini mi se da su malo veće.
Samo opušteno, ne kupuješ ne znam ni ja šta... :)

hehehehehehe........ma imam 14 god.....heheheeeeee a žeeeeeeeelim marte... imam lovu....

Ma ja ću ih probati i vidjeti da li je previše grdno da imam malo veće. polu broj ili broj. :D Neću da mi budu male za koji dan... sad nosim 40 broj znači uzmem 40 i pol ili 41. Šta mislite? hehehehe

Uzmi britanski broj 7, to je po nasem racunanju 41, 6 je 39, tako da ti za nas br 40 treba 6 i po, a retko se desi da imaju medjubrojeve.

Pa pazi,s obzirom da si musko i da imas 14 godina,normalno je da ce ti noga jos rasti.Ako sada uzmes martinke pet brojeva vece da bi mogao kasnije da ih nosis-to ti nema svrhe jer neces moci ni sad ni kasnije da ih nosis.Uzmi lepo sad svoj broj ili eventualno pola broja vece.Jer posto ih uzimas u tim godinama,naprosto si primoran da kasnije uzmes druge.z:p

ma da, kužim.... sve je to, a kupim sebi sad marte i onda mi nije problem kupiti nove marte nakon nekih godinu-dvije ali neću sad da ih kupim i onda odmah nakon nekog kratkog vremenskog roka, da mi budu male. hehehe Ma u ponedjeljak probam i kupim valjda. :D ok sve. Hvala na savjetima.

moje marte su u novembru slavile godinu dana,a dzon je vec u pola raspadu,izguljen mi je spic...a racunam da od toga sam bio 6 meseci u armiji pa ih nisam nosio ka inace...

a imam onu debelu pankerku koja ih ima 4 godina i ko nove su...

ja ih imam da bi ih koristio:cool:
a inace navrsava se sedma godina kako nemam patike uopste(znam da zvuci pozerski ali ***)
papuce ili martinke,nema izmedju :mrgreen:

26122008842-1.jpg

moja je ova leva :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back