forgetmenever
Aktivan član
- Poruka
- 1.239
uuu,tuca xD
jos vam Gernach fali pa ce da bidne full ekipa
jos vam Gernach fali pa ce da bidne full ekipa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tesko da ce ti se noga od martina deformisati, moz da se desi samo suprotno

hehehe
A stvarno pitam, jer u ponedjeljak idem da kupim marte... ajde ljudi de malo objasnite jer ja do sada nisam imao marte...
Želim kupiti veći broj jer ne želim da mi nakon 3-4 mjeseca marte budu male...želim malo veće, ali mi sestra kaže kako mi se može deformisati noga ako su marte veće... ajde pomozite?
zasto....???one su taaaako full.......Pretpostavljam da više nikad neću kupiti martinke.....![]()
hehehe
A stvarno pitam, jer u ponedjeljak idem da kupim marte... ajde ljudi de malo objasnite jer ja do sada nisam imao marte...
Želim kupiti veći broj jer ne želim da mi nakon 3-4 mjeseca marte budu male...želim malo veće, ali mi sestra kaže kako mi se može deformisati noga ako su marte veće... ajde pomozite?
Ajj,i ti vise,kao da ces buzdovan na nozi nositi...Kupi pa vidi.Ili jednostavno uzmi Polino cizmice i kraj.

hehehehehehe........ma imam 14 god.....heheheeeeee a žeeeeeeeelim marte... imam lovu....
Ma ja ću ih probati i vidjeti da li je previše grdno da imam malo veće. polu broj ili broj.Neću da mi budu male za koji dan... sad nosim 40 broj znači uzmem 40 i pol ili 41. Šta mislite? hehehehe
hehehehehehe........ma imam 14 god.....heheheeeeee a žeeeeeeeelim marte... imam lovu....
Ma ja ću ih probati i vidjeti da li je previše grdno da imam malo veće. polu broj ili broj.Neću da mi budu male za koji dan... sad nosim 40 broj znači uzmem 40 i pol ili 41. Šta mislite? hehehehe

zasto....???one su taaaako full.......

Eh, koliko je bolji bio onaj stari djon, kao na ovoj desnoj.

Vidis i sama! Jel ti trebaju naocare? Cim stoji ovde vec duze vreme znaci da jeste,a to nije tvoja briga imaju moderatori,oni su zaduzeni za to!