MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Frigidno? :lol: Evo ja cu da ti kazem, nosim martinke cesto, i kad ih ujutru obujem ceo dan ih ne skidam, nosim ih i leti, nosila sam ih i bez carapa i apsolutno mi nista nije falilo, jednom kad se razgaze postaju najudobnija obuca na svetu. :heart: S druge strane, kad nosim starke duze od poar sati dobijem zuljeve jer su jako uske i ne vilim da ih nosim leti jer kad se izujem mogu da cedim carape. A ti da si nosio martinke malo duze od nekoliko sati (ako ih uopste nosis, mozda ih samo pljujes jer su ti ruzne ili shjznm) drugu pesmu bi pevao. Wid child je sasvim lepo postavila pitanje, starke imaju gumeni djon a djon je najbitniji za udobnost

Frigidno? :lol: Evo ja cu da ti kazem, nosim martinke cesto, i kad ih ujutru obujem ceo dan ih ne skidam, nosim ih i leti, nosila sam ih i bez carapa i apsolutno mi nista nije falilo, jednom kad se razgaze postaju najudobnija obuca na svetu. :heart: S druge strane, kad nosim starke duze od poar sati dobijem zuljeve jer su jako uske i ne vilim da ih nosim leti jer kad se izujem mogu da cedim carape. A ti da si nosio martinke malo duze od nekoliko sati (ako ih uopste nosis, mozda ih samo pljujes jer su ti ruzne ili shjznm) drugu pesmu bi pevao. Wid child je sasvim lepo postavila pitanje, starke imaju gumeni djon a djon je najbitniji za udobnost

a kakav đon imaju martinke?

A to što si ih nosila leti i bez čarapa, mogu samo da te sažaljevam...Verovatno si se "čula"na kilometar....

Žensko.... Misliš koža ili platno?

Vidi se da nisi nosila Martinke ili bilo koje druge čizme duže od nekoliko sati s vremena na vreme... Pričaj mi malo o tome kako je frigidno na 40 stepeni u dubokim crnim čizmama?!?

Draga/dragi

Starke imaju gumeni djon, ne platneni.Bile bi to neke cudne patike da imaju djon od platna. A vrlo je poznato da je guma, em najneudobnija em se najbrze ugreje.Posebno kad hodas na +40 po vrelom asfaltu.
Razlika izmedju martina i starki jeste u tome sto su martine iznutra bolje izolovane materijalom od starki i zato se taj gumeni djon i ne oseti toliko .

O martinama mi nemoj pricati.
Imam 8 godina radnog staza sa njima.

Nosim ih i na plus 30 naravno na odgovarajucu carapu.
Nosila sam ih na Fruskogorski maraton vise puta i prepicila sam 50 km bez ijednog zulja.

A pritom molim te ne bacaj se recima koje ti smatras "velikima" ako uopste nisu prilagodjene kontekstu onoga o cemu pricas/.Frigidno..isuse.....

Poslednja izmena:
Ps.
A.B.C
Ako smatras da je provokacija i vredjanje clanova ( tipa , ti si zensko nemas pojma, tipa, u mora da su ti smrdele noge na 100 km) najbolji nacin komunikacije, svi komplet na ovoj temi mozemo samo da te zalimo.

Nauci da razgovaras pa se javi

Ps.
A.B.C
Ako smatras da je provokacija i vredjanje clanova ( tipa , ti si zensko nemas pojma, tipa, u mora da su ti smrdele noge na 100 km) najbolji nacin komunikacije, svi komplet na ovoj temi mozemo samo da te zalimo.

Nauci da razgovaras pa se javi

:hahaha:

Moram da se nasmejem tvom mudrom zaključku....

Istako sam "žensko", jer pretpostavljam da nije služila vojsku, jer da jeste, znala bi kako crna duboka čizma na suncu može da se upali... Ništa drugo. Martinke nisu izuzetak!

Cmok za obe... :bye:

Procitaj jos jednom moj post - u komadu.
Nigde nisam napisala da martine nemaju gumeni djon.

Ne smeta mi bacanje recima ako su reci pravilno upotrebljene.
Smesno mi je kada neko baca izraze koji nemaju veze s vezom samo da bi zvucao ubedljivije.

E pa to se valjda danas otvara? Moram da odem da vidim. Ja tek pre neki dan provalila onaj Army shop u Zeleznickoj, imaju martinke, to jest Steel boots koje sam ja htela da narucim preko neta, steta sto imaju samo crne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back