Hells Bells
Aktivan član
- Poruka
- 1.638
kupih jedne XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U martinama je leti udobnije nego u starkama.
Sta je udobnije - kozha ili guma?
Evo ja cu da ti kazem, nosim martinke cesto, i kad ih ujutru obujem ceo dan ih ne skidam, nosim ih i leti, nosila sam ih i bez carapa i apsolutno mi nista nije falilo, jednom kad se razgaze postaju najudobnija obuca na svetu.
S druge strane, kad nosim starke duze od poar sati dobijem zuljeve jer su jako uske i ne vilim da ih nosim leti jer kad se izujem mogu da cedim carape. A ti da si nosio martinke malo duze od nekoliko sati (ako ih uopste nosis, mozda ih samo pljujes jer su ti ruzne ili shjznm) drugu pesmu bi pevao. Wid child je sasvim lepo postavila pitanje, starke imaju gumeni djon a djon je najbitniji za udobnostjeftine haha
Frigidno?Evo ja cu da ti kazem, nosim martinke cesto, i kad ih ujutru obujem ceo dan ih ne skidam, nosim ih i leti, nosila sam ih i bez carapa i apsolutno mi nista nije falilo, jednom kad se razgaze postaju najudobnija obuca na svetu.
S druge strane, kad nosim starke duze od poar sati dobijem zuljeve jer su jako uske i ne vilim da ih nosim leti jer kad se izujem mogu da cedim carape. A ti da si nosio martinke malo duze od nekoliko sati (ako ih uopste nosis, mozda ih samo pljujes jer su ti ruzne ili shjznm) drugu pesmu bi pevao. Wid child je sasvim lepo postavila pitanje, starke imaju gumeni djon a djon je najbitniji za udobnost
Žensko.... Misliš koža ili platno?
Vidi se da nisi nosila Martinke ili bilo koje druge čizme duže od nekoliko sati s vremena na vreme... Pričaj mi malo o tome kako je frigidno na 40 stepeni u dubokim crnim čizmama?!?
Ps.
A.B.C
Ako smatras da je provokacija i vredjanje clanova ( tipa , ti si zensko nemas pojma, tipa, u mora da su ti smrdele noge na 100 km) najbolji nacin komunikacije, svi komplet na ovoj temi mozemo samo da te zalimo.
Nauci da razgovaras pa se javi

Draga/dragi
Starke imaju gumeni djon, ne platneni.
A pritom molim te ne bacaj se recima koje ti smatras "velikima" ako uopste nisu prilagodjene kontekstu onoga o cemu pricas/.Frigidno..isuse.....

Te cizme su 8000, imaju vijetnamke fajerke i sve sto uz to ide, i jako dobre torbeE kakve su cene u tom army shopu....jel drze vijetnamke? Nikako da odem...

kombinacija wenchanica i martina bi bila bash do jajna 
Te cizme su 8000, imaju vijetnamke fajerke i sve sto uz to ide, i jako dobre torbe
Zaboravih cene vijetnamki... Al znam da na Najlonu ina original vijetnamki za male pare![]()