MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako za koga :lol: mene tetke i ostala rodbina uveliko pitaju kad ce svadba :roll: Khm, vratimo se na temu

10eyeblacks-big.jpg

ovakve imaju u Army shopu i jos jedan lepsi model sa zutim koncem i malko drugacijim djonom

Ne znam sta su sabanke posto se sa sabanima ne druzim i stoga cu od ovog posta prekinuti svaku komunikaciju s tobom i usput bih ti preporucila da odes na pdf 'vojska i avijacija' i tamo diskutujes koliko su kome u vojsci smrdele noge

Ne znam sta su sabanke posto se sa sabanima ne druzim i stoga cu od ovog posta prekinuti svaku komunikaciju s tobom i usput bih ti preporucila da odes na pdf 'vojska i avijacija' i tamo diskutujes koliko su kome u vojsci smrdele noge

A znaš šta su martinke, pošto se sa doktorima družiš, a najviše sa Dr. Martensom...:hahaha:

prosla kroz spens danas kad sam se vracala sa faksa... i nisam naisla na urban....
...bila i na ona druga dva mjesta...

jbte...ala su ruzne.....imaju neke modele koji su toliko uglancani da izgledaju kao gumeni... bljaks..... ako hocu gumu, kupicu ribarske cizme....

ne gine mi bg

a svaki sledeci vikend imam po kolokvijum...dok mi je ovog mama tu i zahtjeva moju punu paznju :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back