Kod mene u osnovnoj je prof. engleskog nosila plitke doktorke. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nosi i moja geografičarka neke plitke bordo....Tamplja_90:moj hemichar nosi neke(dodushe malo ofucane i Boga pitaj odkada,al o5)
meni su moje bash udobne,ne znam shta vi qkate...![]()
Ako budesh bio u nekoj srednjoj ima shanse da ja govorim "onaj moj prof. nosi martinke na chas". . .:E jednog dana ce i moji ucenici tako. . .
"onaj moj prof. nosi martine na cas". . .
Pa? Mozhda tamo krenem ako bog da. Mislim ako bog natera mog cjaleta da se odseli u NS.. . .:Pa ako bude onako kako bih ja hteo to bi vec trebalo da se desi za mesec danaAli bice u NS-u ta srednja
![]()
dodji kod mene u grafichku.....pliiiiiiiii. . .:Ne znam. . .Jos nisam zavrsio fax, ostalo jos dva ispita i diplomskiAko sve bude kako treba krejem septembra zavrsavam i onda idem da trazim skolu koja ce da me pusti da radim u njoj
![]()
Najradije bi u mojoj bivsoj Jovinoj ali ne znam kako ce biti. . . Malo sam se zaj. . . i kasno krecem u traznju posla, trebao sam ranije. . .
i ja ću mojeTamplja_90:mi imamo samo 1 profesorku....evo ja odma' pochinjm da skupljam potpise da je maknu iz shkole,da vi'sh kako cjesh odma' da budesh pimljen
@topic
e ima moje martinke da obujem 01.09![]()
Lepo, lepoTamplja_90:mi imamo samo 1 profesorku....evo ja odma' pochinjm da skupljam potpise da je maknu iz shkole,da vi'sh kako cjesh odma' da budesh pimljen
@topic
e ima moje martinke da obujem 01.09![]()
A moj savt bi bio i ne doktorke jer su one dosta lose i redovno zuljaju. . .PuNkKiSs:Pih,moj ti je savet bolje ne plitke....
osim ako baš voliš![]()
jel su samo meni moje udobne?. . .:A moj savt bi bio i ne doktorke jer su one dosta lose i redovno zuljaju. . .