MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisi jedina i moja ortakinja hoce samo sa malo (vise) vecim djonom, mrzi me da trazim sliku. :)
tesko ces to naci kod nas
Jedino da narucis preko kreditne ili ako ti se posreci da ides u inostranstvo pa da uzmes negde

I nikako u njima na vishednevnu ekskurziju. Zahebala sam se pre nekoliko godina i u njima otishla na matursku ekskurziju u Italiju. Jedva da smo bili u hotelu, ostalo vreme smo proveli shto u autobusu, shto u shetnji. I u nekoj anatomski oblikovanoj obuci bi mi noge otpale, a tek ovako...

Cayca:
I nikako u njima na vishednevnu ekskurziju. Zahebala sam se pre nekoliko godina i u njima otishla na matursku ekskurziju u Italiju. Jedva da smo bili u hotelu, ostalo vreme smo proveli shto u autobusu, shto u shetnji. I u nekoj anatomski oblikovanoj obuci bi mi noge otpale, a tek ovako...
Ja sam ih uvek nosio na exqrzije i nikad nisma imao problema. . . Sve je to individualno. . .

_slipknot_girl_:
ma daj, prvo trebam vidjeti kako ce profesori reagovati na njih, ustvari boli me uvo, ionako sam najveci klosar. mislim da ih to nece cuditi....
Za sta da reaguju?! Ti mislis da oni gledaju koje cipele nosis?! Nemaju pametnija posla. . . generacije i generacije dece su nosile martine. . . Meni na faxu nisu nista govorili ni kad sma isao raspeltran, a ne ako ides sa njima upertlanim. . . Pa makar bile i upasane. . .

. . .:
Za sta da reaguju?! Ti mislis da oni gledaju koje cipele nosis?! Nemaju pametnija posla. . . generacije i generacije dece su nosile martine. . . Meni na faxu nisu nista govorili ni kad sma isao raspeltran, a ne ako ides sa njima upertlanim. . . Pa makar bile i upasane. . .
moj hemichar nosi neke(dodushe malo ofucane i Boga pitaj odkada,al o5:mrgreen: )

meni su moje bash udobne,ne znam shta vi qkate...:neutral::D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back