_slipknot_girl_
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
ljudi, kupila sam si martinke. yyyyuuuupppppiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Painkiller_girl:Meni su Martensove bolje sa šavom i kuglom...
))
suzmi od jedanesDjordja:joooj,bre ne znam koje da kupim......pomagajte....od 10 kopci sad gledam i deluju plitke..a od 12..ne mozem da se jeba.....am sa sniranjem..imal ko resenje????

Ma kupi one sa onim sranjem na koje samo nakacis. Ono ko neke kukice. To je super.Djordja:joooj,bre ne znam koje da kupim......pomagajte....od 10 kopci sad gledam i deluju plitke..a od 12..ne mozem da se jeba.....am sa sniranjem..imal ko resenje????
) sa 14. mnogo su swatke..jao fuje...meni lichno su te gadne...Ocean_state:Imas one plitke kostaju 4.500
TAKO JE! "shibaj stoku po oku"Djordja:ma kakve bre plitke..i meni su te odvratne...il duboke il nista
:shock:...treba mi zabraniti druzhenje sa sikom 
saki8050:TAKO JE! "shibaj stoku po oku":shock:...treba mi zabraniti druzhenje sa sikom
![]()

+SpookyGirl+:pa nađi model na netu, pa postavi tu sliku.......

Moja drugarica ih ima. Pa loshe su ali su okay ovako kad...ma ne znam ni ja. Meni su okay. Ali ipak duboke su duboke. Mozda sledece godine kupim i plitke.saki8050:jao fuje...meni lichno su te gadne...