MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamplja_90:
moj hemichar nosi neke(dodushe malo ofucane i Boga pitaj odkada,al o5:mrgreen: )

meni su moje bash udobne,ne znam shta vi qkate...:neutral::D
nosi i moja geografičarka neke plitke bordo.... :mrgreen:

moje nastavnike žešće zabole šta ja nosim.... da dođem u školu u i majici "fu.ck me jesus" niko ne bi obratio pažnju.....

Ne znam. . .Jos nisam zavrsio fax, ostalo jos dva ispita i diplomski :) Ako sve bude kako treba krejem septembra zavrsavam i onda idem da trazim skolu koja ce da me pusti da radim u njoj :)
Najradije bi u mojoj bivsoj Jovinoj ali ne znam kako ce biti. . . Malo sam se zaj. . . i kasno krecem u traznju posla, trebao sam ranije. . .

. . .:
Ne znam. . .Jos nisam zavrsio fax, ostalo jos dva ispita i diplomski :) Ako sve bude kako treba krejem septembra zavrsavam i onda idem da trazim skolu koja ce da me pusti da radim u njoj :)
Najradije bi u mojoj bivsoj Jovinoj ali ne znam kako ce biti. . . Malo sam se zaj. . . i kasno krecem u traznju posla, trebao sam ranije. . .
dodji kod mene u grafichku.....pliiiiiiiiiz:mrgreen:

Videcu gde mi daju posao. . . Malo je zaj. . . jer skosla godina pocinje za nedelju dana i malo jace, a ja dolazim u NS tek posle 17-tog septembra. . . Tako da sam zakasnio za posao, jedino ako je negde malo manje prof. matematike pa da treba neki da probam da uletim. . .

ovako:
* duboke maslinasto zelene-Dr Martin's (kupljene u 4.tom srednje,još uvek ne propuštaju vodu,ali su sve samo ne zelene ;) znači šarene jedne ;) :-D

* plitke iste kao i duboke, isti broj,sve,samo potpuno nove-obuvene par puta...žuljaju me i ne volim ih,ne volim te plitke stvari ;)

* duboke BRAON od meke kože,ženske,sa duplim đonom :) PRELEPE!!!!!!!!!! :roll:

*duboke CRNE "GETAGRIP"(kako god da se to piše) ova marka mislim da se više
kod nas ne prodaje,ali bolje,jer su sh*t,ručno su prošivene i zakovane sa ekserčićima,ali,
nisu lepljene tako da propuštaju vodu :!: znači cokule za po suvom ;-)
svejedno,ja ih volim,jer sa spoljašnje strane imaju DISCHARGE ispisano :D

MY LOVE :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back