HeartOfTheOceane
Obećava
- Poruka
- 99
Sweet_Jane:rekla sam im da ocju to od njih za moj rodjendan(bio je 13.)
Strava.
btw Ja nisam nikodim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sweet_Jane:rekla sam im da ocju to od njih za moj rodjendan(bio je 13.)
To je stvarno malo cudno kad bolje razmislim.Sweet_Jane:@spuki
isto :shock: al ipak..ne bi nikodim trazio od oushna da ga usvoji
meni su kupili martinke od 8 kopci. posto nisu hteli s metalom od 14. al dooobro.ove su jaaaako kul. i kupili mi jedino sto sam to htela za rodjus. a nista drugo ni da cujem![]()
shvatili smo......... al' imaš isti avatar k'o on.... pa ja onako automatski mislim da je on u pitanju.......HeartOfTheOceane:Strava.
btw Ja nisam nikodim.![]()
Kazem ti da ovi moji kazu da nece jos jedna usta da hrane. Jer imas neki posao? Onda ce mozda i da porazmisle.HeartOfTheOceane:i hoces li me usvojiti??? :-(
Cima sam reko da dajem pola para odmah se slozilaHeartOfTheOceane:Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???
Kad sam bio 8 sam poceo sa ubedjivanjem i mamu sam ubedio za pola sata, a tatu. . . Za nekoliko meseci i zapravo ni tad ga nisam bas ubedio. . .HeartOfTheOceane:Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???
uzmeš fino ovakveGhostGirl:posto ne mogu da citam sve postove, jel' moze neko da mi kaze gde da kupim, cenu i predlozi koje da kupim? (ja bih neke duboke, malo ispod kolena. a inace to ce mi biti prve martinke do sad. uzged imam 13 god.)
eeeeeeee tak'e ja otju+SpookyGirl+:uzmeš fino ovakve
![]()
Dr. Martens, 14 kopči.... nit' plitke, nit' mnogo duboke..... imaš i one do kolena, ali meni lično su bezveze....
mene su koštale tačno 8 900, a imaš u svakom Urban, army shopu ili u Shoo-be-doo.....
blago tebi kad imash za pola...bufla:Sad vidis zasto su moji pristali cim sam reko da dajem pola para![]()
Ato se sad patim sa ocajnom grafickomTamplja_90:blago tebi kad imash za pola...ja imala srecje shto su ove moje bile na snizhenju...mislim,dobila bih ih svejedno,ali ne pre shkole....
![]()
Imas one plitke kostaju 4.500saki8050:eeeeeeee tak'e ja otju:shock:
nee mojima nije problem martine...chizme k'o chizme...nego mama kazhe da su malo skupe(mislim i jesu)...pa kao trebalo bi do polovine septembra da dobijem...ala su moji tolerantni![]()
+SpookyGirl+:uzmeš fino ovakve
![]()
Dr. Martens, 14 kopči.... nit' plitke, nit' mnogo duboke..... imaš i one do kolena, ali meni lično su bezveze....
mene su koštale tačno 8 900, a imaš u svakom Urban, army shopu ili u Shoo-be-doo.....
Pa ovo je klasika - crne, deset kopchi, debeo djon, nashiven chelik, zhuti shtep. A i praktichnije su. One bez nashivenih prstiju su mi strashno cepale charape. Sa ovima nemam tih problema.Sweet_Jane:@cayca
e takve sam htela. te il zelene
al imam od osam kopci. crne. bez metala. ipak volem klasiku....![]()