MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sweet_Jane:
@spuki
isto :shock: al ipak..ne bi nikodim trazio od oushna da ga usvoji :lol:
meni su kupili martinke od 8 kopci. posto nisu hteli s metalom od 14. al dooobro.ove su jaaaako kul. i kupili mi jedino sto sam to htela za rodjus. a nista drugo ni da cujem :mrgreen:
To je stvarno malo cudno kad bolje razmislim.

A je l' ima po ovim urban bla bla bla armi shopovima Dr Martens pertli? Moje su crkle, a nema im ni shest godina
descojono1tz.gif

Kod ulichara su sve sintetichke, a meni su potrebne pamuchne.

posto ne mogu da citam sve postove, jel' moze neko da mi kaze gde da kupim, cenu i predlozi koje da kupim? (ja bih neke duboke, malo ispod kolena. a inace to ce mi biti prve martinke do sad. uzged imam 13 god. :))

HeartOfTheOceane:
Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???
Cima sam reko da dajem pola para odmah se slozila :mrgreen:

HeartOfTheOceane:
Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???
Kad sam bio 8 sam poceo sa ubedjivanjem i mamu sam ubedio za pola sata, a tatu. . . Za nekoliko meseci i zapravo ni tad ga nisam bas ubedio. . .

GhostGirl:
posto ne mogu da citam sve postove, jel' moze neko da mi kaze gde da kupim, cenu i predlozi koje da kupim? (ja bih neke duboke, malo ispod kolena. a inace to ce mi biti prve martinke do sad. uzged imam 13 god. :))
uzmeš fino ovakve
drmar43589_lg.jpg

Dr. Martens, 14 kopči.... nit' plitke, nit' mnogo duboke..... imaš i one do kolena, ali meni lično su bezveze....
mene su koštale tačno 8 900 :mrgreen:, a imaš u svakom Urban, army shopu ili u Shoo-be-doo.....

+SpookyGirl+:
uzmeš fino ovakve
drmar43589_lg.jpg

Dr. Martens, 14 kopči.... nit' plitke, nit' mnogo duboke..... imaš i one do kolena, ali meni lično su bezveze....
mene su koštale tačno 8 900 :mrgreen:, a imaš u svakom Urban, army shopu ili u Shoo-be-doo.....
eeeeeeee tak'e ja otju :mrgreen: :shock:
nee mojima nije problem martine...chizme k'o chizme...nego mama kazhe da su malo skupe(mislim i jesu)...pa kao trebalo bi do polovine septembra da dobijem...ala su moji tolerantni :D

Sweet_Jane:
@cayca
e takve sam htela. te il zelene :mrgreen:
al imam od osam kopci. crne. bez metala. ipak volem klasiku....;)
Pa ovo je klasika - crne, deset kopchi, debeo djon, nashiven chelik, zhuti shtep. A i praktichnije su. One bez nashivenih prstiju su mi strashno cepale charape. Sa ovima nemam tih problema.
A i druga obuca mi deluje nedovrsheno ukoliko nema neshto nashiveno ili izzumbano na prstima. Osim motorki, naravno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back