MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@bufla
nazalost, ja sam 8.razred osnovne... :(

Vracamo se martinkama!
Imam jedno pitanje za vas.
Da li svoje martinke redovno cistite, mackate onom specijalnom kremom za njih, ili sam ja jedina ovde?[/QUOTE]

Bio sam blizu. Sta ce taj smajli tu, to nije razlog da budes tuzna.
Pa kad ih aktivno nosim, najmanje 2 puta nedeljno.

Sweet_Jane:
Da li svoje martinke redovno cistite, mackate onom specijalnom kremom za njih, ili sam ja jedina ovde?
Ja every now and then martinke mackam Hemel kremom za predmete od kozhe. Obozhavam je poshto impregnira obucu (a i odecu), a ne daje im sjaj. Mrzim upolirane martinke.

Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???

HeartOfTheOceane:
Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???
Meni se mama otvorila i rekla da ce da mi kupi posto je videla da se mucim u starkama. Ona je u njeno vreme nosila martinke ali te su veoma mali broj pa ja nisam mogo uzeti njene. Ja njoj rezem CD-ove pa ona nosi na posao da slusa. Njene kolege nam donose pa se tako i sa njima razmenjujemo. Eto cisto da znas. To ce ti reci i mnogi drugi sa foruma.

HeartOfTheOceane:
e ja sam to mojima rekla bash tako kako si napisao...:mrgreen: shalim se....meni moji roditelji nikad nisu odredjivali shta cju da slusham i kako cju da se oblachim itd.....mislim da chak i odluchim da budem metalka,ne bi imali nishta protiv(pod uslovom da budem odlichna u shkoli...:lol: )

Ja nisam imala problema da ubedim moje da mi daju kintu za martinke poshto je moj brat vec imao nekoliko pari (i neke od njih su i dalje, posle vishe od deset godina noshenja, u nosivom stanju). Mislim da ni on nije morao mnogo da ubedjuje matorane da mu uzmu martinke. Dobar deo njegove generacije je slushao punk, nosio svetlo plavi 501, bele majice, karirane koshulje i, naravno, martinke.

Ocean_state:
Meni se mama otvorila i rekla da ce da mi kupi posto je videla da se mucim u starkama. Ona je u njeno vreme nosila martinke ali te su veoma mali broj pa ja nisam mogo uzeti njene. Ja njoj rezem CD-ove pa ona nosi na posao da slusa. Njene kolege nam donose pa se tako i sa njima razmenjujemo. Eto cisto da znas. To ce ti reci i mnogi drugi sa foruma.

IMAS STRAVA KEVU!!!!!!! BLAGO TEBI!!!!!!!!!

Ja sam vidjela jedne strava doktorke u urban shopu, i definitivno ce biti moje, kad-tad... Mami se svidjaju, i kupiola bi mi ih odmah da ima para jer sam ja nacisto odlepila za njima :lol:

ja ladno mislila ovo nikodim piše.... :shock: isti avatar pa nisam obratila pažnju.....

ne znam ni sama kako sam uspela da ih ubedim.... pošle keva i ja tako jednom gradom da kupimo čizme... vodi ona mene po svim usr.anim fenserskim radnjama po gradu, a ja ni ne obraćam pažnju na nju... i na kraju dođosmo do urban shopa... i keva popusti, vidi nema druge: il' ću da nosim sandale po najgorem snegu, il' će da mi kupi martinke.... a i olakšavajuća okolnost mi je bila što je ćale godinu dana ranije već kupio jedne (ali plitke, mislim da su od 6 kopči).....

@spuki
isto :shock: al ipak..ne bi nikodim trazio od oushna da ga usvoji :lol:
meni su kupili martinke od 8 kopci. posto nisu hteli s metalom od 14. al dooobro.ove su jaaaako kul. i kupili mi jedino sto sam to htela za rodjus. a nista drugo ni da cujem :mrgreen:

HeartOfTheOceane:
rekla sam im da ocju to od njih za moj rodjendan(bio je 13.)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back