~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
Shta fali haljini? :? Mislim,ako je u njenom fazonu,mozhe skroz super da izgleda...Ocean_state:Ma kakva crna haljina. Moze suknja mooozda ali haljina??
Previse. Pantalone rulla.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shta fali haljini? :? Mislim,ako je u njenom fazonu,mozhe skroz super da izgleda...Ocean_state:Ma kakva crna haljina. Moze suknja mooozda ali haljina??
Previse. Pantalone rulla.
Ja every now and then martinke mackam Hemel kremom za predmete od kozhe. Obozhavam je poshto impregnira obucu (a i odecu), a ne daje im sjaj. Mrzim upolirane martinke.Sweet_Jane:Da li svoje martinke redovno cistite, mackate onom specijalnom kremom za njih, ili sam ja jedina ovde?
ja jedino od moje sestre..bordo su..8 kopci..al su dosta izguljene... :-D ma jok..cekam ja moje..Tamplja_90:Ja cju moje danas da obujem kad budem ishla do gradasad je taman malo zahladnelo....xi xi...
![]()
Meni se mama otvorila i rekla da ce da mi kupi posto je videla da se mucim u starkama. Ona je u njeno vreme nosila martinke ali te su veoma mali broj pa ja nisam mogo uzeti njene. Ja njoj rezem CD-ove pa ona nosi na posao da slusa. Njene kolege nam donose pa se tako i sa njima razmenjujemo. Eto cisto da znas. To ce ti reci i mnogi drugi sa foruma.HeartOfTheOceane:Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???
e ja sam to mojima rekla bash tako kako si napisao...HeartOfTheOceane:Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???
Sigurno su se u pocetku bunili i pitali vas kakvu to muziku slusate?? Zanima me samo Na koji nacin ste im rekli MOJ ZIVOT MOJA STVAR???
Ocean_state:Meni se mama otvorila i rekla da ce da mi kupi posto je videla da se mucim u starkama. Ona je u njeno vreme nosila martinke ali te su veoma mali broj pa ja nisam mogo uzeti njene. Ja njoj rezem CD-ove pa ona nosi na posao da slusa. Njene kolege nam donose pa se tako i sa njima razmenjujemo. Eto cisto da znas. To ce ti reci i mnogi drugi sa foruma.
A kako si ti kupio martinke?HeartOfTheOceane:IMAS STRAVA KEVU!!!!!!! BLAGO TEBI!!!!!!!!!
Oces da pitam moju mamu da te usvoji??HeartOfTheOceane:Ja jos nisam kupiLA martinke :-( i mislim da bi se moji SLOGIRALIkada bih im to saopstila. Sta ces, nisu svi roditelji kao tvoji. IMAS SRECE
.
Ocean_state:Oces da pitam moju mamu da te usvoji??
Ma samo reci jer ja vas teram da ih nosite?!?!
Evo sad je pitah. Rece samo nam trebaju jos jedna usta da izdrzavamo.HeartOfTheOceane:Usvoji me,Usvoji me,Usvoji me,Usvoji me,Usvoji me,Usvoji me,Usvoji me,PLIZZZZZZ :-D :-D :-D :-D![]()
![]()
![]()
Ocean_state:Evo sad je pitah. Rece samo nam trebaju jos jedna usta da izdrzavamo.
Ma smislicemo mi nesto. Do tad nosi starke.![]()
Sve se pitam kako sam znao. Starke rulla. Sta bi ja bezz njih.HeartOfTheOceane:Ne brini, imam ih vec.\m/
rekla sam im da ocju to od njih za moj rodjendan(bio je 13.)HeartOfTheOceane:Od koje godine ste poceli da nosite MARTINKE i kako ste ubedili roditelje da ih vam kupe???