Marš u Vukovaru: "Ubij Srbina, ajmo ustaše"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi, da se ne svađamo... Gusle jesu prisutne u Hercegovini, kao i u CG. Ali, gusle su srpske, a ganga je hrvatska. E, sad što i Hrvati guslaju, a Srbi gangaju po hercegovini, to nije čudno, kad su vekovima jedni pored drugih.

gusle "srpske"..na osnovo kojih preciznih podataka,rodijace?
to je otprilike isti gaf,kad bi ja izjavio da su tamburice rvatske.

Inače odgovor za glavu gusala moga čukundede.... Dvoglavi orao.

pa reka si mi da si porjeklom cincar(romanizirani grk)valjda zato i bizantski dvoglavi orao..

gusle "srpske"..na osnovo kojih preciznih podataka,rodijace?
to je otprilike isti gaf,kad bi ja izjavio da su tamburice rvatske.

pa reka si mi da si porjeklom cincar(romanizirani grk)valjda zato i bizantski dvoglavi orao..

Cincar sam sa očeve, a ne materine strane. Cincari nisu romanizovani Grci. Cincarski jezik i običaji nemaju ništa sa grčkim. Cincari su uglavnom poreklom Tribali.

Zasto hrvati kad dodju u Beograd najvise vole da pazare na pijaci Zeleni Venac, nije mi jasno?!:think:

7928287.jpg

pardon,znam da smo o tome divanili..;)

cekaj,ti si po ocevoj strani cincar,po majcinoj rvat(bunjevac).
a ti ljuti srbenda..kako,sta se desilo:mrgreen:?

Prvo, Bunjevci nisu Hrvati, a ja nisam Bunjevac.

E, sad da ti objasnim jednom za svagda, i da više to n potežemo.

Moji sa očeve strane su cincarska porodica poreklom sa juga Albanije. Pred Turcima su bežali na sever, i skrasili se u Šumadiji. Vremenom (u 17. veku) su se posrbili, kao i mnogi drugi Cincari (Branislav Nušić, Nikola Pašić, itd.). Jedan od tih mojih posrbljenih predaka je čak bio i jedan od viđenijih vođa 1. srpskog ustanka.

Sa majčine strane su Srbi katolici sa Brača. Doselili se u Hercegovinu, u staro razvijeno naselje Bijača, kraj Ljubuškog, stara rimska kovnica novca, sada mrtvo selo. Tek za vreme Austrougarske pohrvaćeni.

Dakle, ja nisam Cincar, ja sam Srbin. Cincar sam samo poreklom. Kao što si ti, vrlo verovatno, Srbin poreklom, ali nisi Srbin, nego Hrvat. Je li ti sad jasno?

Nije malo, ali nije ni katastrofalno. Srbija je, kao što rekoh, odmah nakon toga, predvođena Milicom, do nogu potukla Ugare u Mačvi. Čime, ako nije imala ljudstva i vitezova?
Dalje, Srbija je pod Stefanom postala jedna od najbogatijih i najcenjenijih evropskih država. Mnogo je vode proteklo od Kosova, i niko više biološki živ nije bio od kosovskih aktera, kada su Turci konačno osvojili Srbiju.
Ljudi, naučite da Srbije nije pala u Kosovskom boju!

Marš u Vukovaru: "Ubij Srbina, ajmo ustaše" Nedelja, 7. jun 2009. 10:36

fakat sramota i za svaku osudu...al to je odraz hrvatskog društva po raznoraznim wukoxebinama, nedostatak odgoja i obrazovanja te divljaštva i krivo ispoljavanje viška testosterona.... umesto da ganjaju devojke oni se okupljaju ...al imaju i od koga naučiti takve parole a i ne strahuju ni zbog čeg jer obično takovi odgovaraju ovim desnim političkim PARTIJAMA u Hrvatskoj poput zločinačkoGlavaševe partije, retardirano-pravaške parije Đapića i tajkunskolopovskohadezejske partije Ive Salamandera i Jovanke Suzane Kosor :evil:

treba podgrejavati...jer ljevica sve više i više odnosi glasova po svim večim i sve više manjih gradova...a selo ko selo...tamo je najlakše bagru zapalit

toliko

E, sad da ti objasnim jednom za svagda, i da više to n potežemo.

Moji sa očeve strane su cincarska porodica poreklom sa juga Albanije. Pred Turcima su bežali na sever, i skrasili se u Šumadiji. Vremenom (u 17. veku) su se posrbili, kao i mnogi drugi Cincari (Branislav Nušić, Nikola Pašić, itd.). Jedan od tih mojih posrbljenih predaka je čak bio i jedan od viđenijih vođa 1. srpskog ustanka.

Sa majčine strane su Srbi katolici sa Brača. Doselili se u Hercegovinu, u staro razvijeno naselje Bijača, kraj Ljubuškog, stara rimska kovnica novca, sada mrtvo selo. Tek za vreme Austrougarske pohrvaćeni.

Dakle, ja nisam Cincar, ja sam Srbin. Cincar sam samo poreklom.

ovako,cale cincar,keva cakavska "srbkinja" sa braca koja se je poercegovcila..interesantna kombinacija.

Zasto hrvati kad dodju u Beograd najvise vole da pazare na pijaci Zeleni Venac, nije mi jasno?!:think:

7928287.jpg

ja nisam pazario...al sam reko kad sam silazio od mcDonaldsa onom ulicom dole..."ye8ote ovi Hrvati su stvarno ludi kad napraviše ovakvu ambasadu u sred Beograda" ;) kad sam sišao dočekao me "ladan tuš":hahaha::hahaha::hahaha:

već sam jednom reko kako ćete prepoznati Hrvata u Beogradu...kad se spušta sa osmehom dole tom ulicom i kad mu osmeh naglo splasne :arrow: "Hrvat je u pitanju sto posto" :mrgreen:

Nije malo, ali nije ni katastrofalno. Srbija je, kao što rekoh, odmah nakon toga, predvođena Milicom, do nogu potukla Ugare u Mačvi. Čime, ako nije imala ljudstva i vitezova?
Dalje, Srbija je pod Stefanom postala jedna od najbogatijih i najcenjenijih evropskih država. Mnogo je vode proteklo od Kosova, i niko više biološki živ nije bio od kosovskih aktera, kada su Turci konačno osvojili Srbiju.
Ljudi, naučite da Srbije nije pala u Kosovskom boju!

Teško ćeš to ispraviti.
Ljudi su skroz zadojeni krivim pojmovima.
Evo, ja kao Hrvat govorim da nije bio poraz, a Srbin mi govori da jeste!
Nešto tu ne štima. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back