Marš u Vukovaru: "Ubij Srbina, ajmo ustaše"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, samo sto njihova drzava dosledno sprovodi politiku koja je gora od najpoganijih slogana njihovih debilnih navijaca. Tu sitnicu si 'zaboravio'.

sta sprovodi , bio ja par puta i nije me niko zaklao i bacio u jamu , cak ni u prolazu , a gomila ljutih Knindza Krajisnika se trti po konzulatima i policijikim ispostavama da uzima putovnice , osobne i ostala dokumenta te genocidne tvorevine:think: sa sve ogromnom sahovnicom na naslovnoj strani :(

E, sada vidim da s tobom zaista nema svrhe polemisati, jer ti uvek svoj nedostatak informisanosti nadoknađuješ sprdanjem.
To je, jarane sa kamena, istorijska činjenica. Dušan je imao najmoćniju konjicu u Evropi toga vremena. 25.000 konjanika teških oklopnika, i skoro 80.000 konjanika kopljanika. Konjanik teški oklopnik je za to vreme bio ono što je danas tenkovska jedinica. Većinu tih konjanika su činili plaćenici iz germanskih plemena. On je tu konjicu osnovao još kao mladi princ, i prvi put ju je upotrebio u bici kod Velbužda protiv svog tetka, bugarskog cara Jovana, gde je razbio bugarsku vojsku, Jovana uhvatio i pogubio, umarširao u Sofiju, i čitavih dva dana čekao da mu stigne otac Stefan, kako bi mu predao vlast nad Bugarskom.

I, pošto vidim da ti blage veze o istoriji nemaš, ti i ja smo završili ovo istorijsko ćaskanje. Živ ti meni bio...

doni,problem kod tebe je,sto si ti jedan teski nacionalni romanticar.
to je i u redu sve dok si svjestan toga.pocinje biti opasno i bolesno kad u te stvari pocnes i da virujesh.dusan je bio ???..skoro nista se nezna,i sto se zna je "uljepsano" u desetercu i uz gusle(inace rvatski instrument)...kao i 99% historije vam,da budemo posteni...

pa promasirali su 90ih od vukovara,skabrnje pa do foce,bijeljine sve do srebrenice i kosova....i pobili sve sto nije brzo pobjeglo.

Аха ал након тек када је ХДЗ са усташком иконграфијом био у налету, прекршен устав, укинута права. Иначе ништа ви од српске војске нисте видели 90их тога увек буди свестан :mrgreen:

Па да, постоји закон акције и реакције само што наша реакција због тебе ис личних није довољна. Усташама се омакло у два наврата неких 700 000 убијених и 300 000 протераних. Сваки други дан по нека ишарана кућа, разбиеја кола, излупан аутобус. Но добро исто је то :dash:

a sad sam ti ja kriv sto ne razbijas dve pekare dnevno ? a evo sprej cu ti ja platiti ako hoces , onaj kenda kolor najkvalietniji ,tri komada ako treba , pa crtaj i saraj do mile volje :D

naravno da imamo i avarske krvi,nu vidi ovu avarsku rvaticu..:mrgreen:

_42041182_jankovic300.jpg

Ovo bi bio vrhunac tvoga provociranja. Znači, dosta je bilo, majstore!!!!!

doni,problem kod tebe je,sto si ti jedan teski nacionalni romanticar.
to je i u redu sve dok si svjestan toga.pocinje biti opasno i bolesno kad u te stvari pocnes i da virujesh.dusan je bio ???..skoro nista se nezna,i sto se zna je "uljepsano" u desetercu i uz gusle(inace rvatski instrument)...kao i 99% historije vam,da budemo posteni...

To što ti ne znaš istoriju, to je tvoj i samo tvoj problem. Kao što vidiš ja je znam, i to sa preciznim podacima. Dakle, ne lupam ništa paušalno, iz stomaka.

Aj' mi jednu hrvatsku uz gusle reci! Ostale od mog čukundede iz Ljubuškog gusle. Eno ih kod dedinog brata. Šta misliš šta je izrezbareno na glavi gusala?

Аха ал након тек када је ХДЗ са усташком иконграфијом био у налету, прекршен устав, укинута права. Иначе ништа ви од српске војске нисте видели 90их тога увек буди свестан :mrgreen:

ma ja,kad ste pobjedjivali to je bila junacka serbska vojska,kad ste zajasili na traktore,to su bili obicni krajiski seljaci..koje licemjerstvo.

meni je reko jedan "tvoj" da smo mi rvati avari,ja sam mu stavio sliku jelene jankovic,inace rvatice kao dokaz avarske krvi medju rvatima,i to je to..pogledaj na "svoje",majstore.

Jelena je Srpkinja, a vi niste Avari, nego imate malo avarske krvi utopljene u slovensku, i modifikovano avarsko ime. Isto kao i Bugari sa tatarskim plemenom Bolgari, samo se oni toga ne stide.

ma ja,kad ste pobjedjivali to je bila junacka serbska vojska,kad ste zajasili na traktore,to su bili obicni krajiski seljaci..koje licemjerstvo.

Не, ви сте ратовали са народом који није имао подршке матице. Видели сте 1% војске у Вуковару и од тога направили некакав усташки Стаљинград. Да је Слоба био Србин, а ЈНА пречишћена од сепаратистичког шљама, данас би влажили гаће домобранским причама по Аргентини и Чилеу.

To što ti ne znaš istoriju, to je tvoj i samo tvoj problem. Kao što vidiš ja je znam, i to sa preciznim podacima. Dakle, ne lupam ništa paušalno, iz stomaka.

koji precizni podaci?znas li ti sta su precizni podaci uopce..
mi danas neznamo sta se je tocno zbilo u srebrenici i okolici.prije 15ak godina,a ti si ovdje nabrojio malte ne,kakve je opanke dusan nosio.cirkus.

Aj' mi jednu hrvatsku uz gusle reci! Ostale od mog čukundede iz Ljubuškog gusle. Eno ih kod dedinog brata. Šta misliš šta je izrezbareno na glavi gusala?

kod nas u ercegovini i zene gude.a kamoli nece musko.to se uci cim se prohoda..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back