[Una]
Zainteresovan član
- Poruka
- 387
Ne mozete reci da je kvalitetan zato sto je najcitaniji ovde. I turbo folk je najslusanija muzika u Srbiji, pa nije kvalitetna.
Nisu mu toliko lose prve knjige, tu pokusava pomalo i da kopira Bukovskog, ali u ovim poslednjim prica o tome kako se muva sa citateljkama preko Facebooka, itd.
Na njegovom Facebook profilu naidjoh na komentar:
"xexexe k0ji si loodak, ladno si my odkinuo glawy.
xexe, 0b0zxawam te bwe!"
...sto dovoljno govori o tome ko cita njegove knjige.
Nisu mu toliko lose prve knjige, tu pokusava pomalo i da kopira Bukovskog, ali u ovim poslednjim prica o tome kako se muva sa citateljkama preko Facebooka, itd.
Na njegovom Facebook profilu naidjoh na komentar:
"xexexe k0ji si loodak, ladno si my odkinuo glawy.
xexe, 0b0zxawam te bwe!"
...sto dovoljno govori o tome ko cita njegove knjige.
. Originalan je, prepoznatljiv, urbani pisac koji govori o mladima i urbanim temama na poseban način
. Istina je u njegovim romanima, nema laži, nema prevare. Jedino ako neko hoće da stavi ruke preko očiju da ne vidi ništa. Vidojkovićev rečnik? Pa, Vidojkovićev je! Ima svoj stil pisanja, a i kada sam ga gledala na TV-u baš mi deluje cool
.
salu na stranu, stvarno ima delova u knjizi gde vidim Dzonijevu lucidnost iz filma. Onu gore pomenutu trojku nemam nameru, niti mislim da cu ikad procitati, deluju smaracki. Tako da ne mogu da kazem da je originalan, ali ima dobar stil.