Bi2:Izvini, da te pitam u 4 sata ujutru: jel ti mene zaebavaš? Kako možeš samo na osnovu jednog izvora donositi bilo kakve zaključke? Ej, jednog izvora???
Jeste Bibi,
Ja lepo zakačio citat iz knjige Zdravka Deletića, ali nema ko da čita......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi2:Izvini, da te pitam u 4 sata ujutru: jel ti mene zaebavaš? Kako možeš samo na osnovu jednog izvora donositi bilo kakve zaključke? Ej, jednog izvora???
vujadin:Нисам ја тај извор и нема другог, то су ваши закљуци и оних што су правили оне таблице, ако си их видела ако ниси погледај нису далеко.
vujadin:Нисам ја тај извор и нема другог, то су ваши закљуци и оних што су правили оне таблице, ако си их видела ако ниси погледај нису далеко.
gica:Ne kaze se "kcerka". Il' je "kcer" ili "cerka". Nema na cemu.

gica:Ne kaze se "kcerka". Il' je "kcer" ili "cerka". Nema na cemu.
U srpskom jeziku inače postoji slovo ĆBi2:Kcerka je isto što i kcer ili cerka...
"Pravopis srpskog jezika" Matica Srpska, 1995. M.Pešikan,J.Jerković,M.Pižurica
- kći i kćer ( gen.kćeri ) ; kćerka[/B] i ćerka ( dat. -ki i - ci, gen. mn.-ki), (k)ćerkin.
Ovo će sad da preraste u pravopisnu raspravu....AKHENATON:![]()
![]()
Ovo će sad da preraste u pravopisnu raspravu....
Ovo je istorija..:wink:Bi2:A, ne dam ja mog Marka...Ovo je istorija..:wink:
Bitno je znanje..:wink: A, i ovo je Istorija.

Bi2:Sad bih ti nešto rekla, al pristojnost mi ne dozvoljava..![]()
Ima načina da mi kažeš 

vujadin:Па кад ви сви браните Филозофа, како је он онда могао написати, или неко други у његово име, да је млађа сестра Стефанова Мара (Драгана) рођена после Стефана и удала се за Шишмана бугарског цара и родила му сина Александра кад је имала 8 година и још 6 браће и сесастара за следећих осам година и ви хоћете да ја то прихватим као истину. Ако то није истина онда није истина ни оно о Марку и Ровинама и ни оно о Лазаревићима и Бранковићима. Не мутим ја воду него ју је неко замутио пре мене и то добро, тако да се неће још дуго моћи одмутити, а ако будемо чекали да се сама одмути онда лаку ноћ свима.
vujadin:Ја нисам хакер на овоме форуму, него тражим истину, а ако то вама смета није потребно мене убеђивати у оно што ја сматрам сумњиво. Био сам на дочеку Нове Године па сам заспао преко воље.
Po nekim tablicama Simonida nije imala decu sa Milutinom. Opet po drugim, imala je sa njim sina Konstantina. I kako je upravo zbog tog sina ona naredila, kad su sprovodili Dečanskog sa porodicom u Carigrad, da ga oslepe, kako bi njen sin došao do očevog prestola. A, većina istoričara navodi u tim tablicama da je upravo taj sin Konstantin, Milutinovo prvo dete, i pravi naslednik očevog prestola, a ne Dečanski. I ako čovek krene tvojom logikom, samo verujući rodoslovnim tablicama, on nema pojma čiji je Konstantin sin. Ali, ako ode tridesetak godina unapred, i uporedi život Marije Paleologove sa Simonidinim, onda je više nego jasno da Simonida nije imala decu sa Konstantinom.vujadin:Да се удала од 8 година у оно време то није у питању, него да је родила Александра у деветој години и још 6 деце до 1395 а удала се 1386, како пише у таблицама, а Симонида није имала ни једно дете.